Barcelona

Luni, 14 Mai 2012 | Formula 1

Schumacher, penalizat cu cinci poziţii pe grilă la Monaco

Michael Schumacher va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start de la Monaco după ce a fost considerat vinovat de producerea accidentului cu Bruno Senna.
Luni, 14 Mai 2012 | Formula 1

GALERIE FOTO şi VIDEO: Incendiu puternic în garajul Williams de la Barcelona

Cel puţin 31 de angajaţi ai echipelor din Formula 1 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un incediu puternic a izbucnit în garajul Williams la 90 de minute după finalul cursei de la Barcelona.
Duminica, 13 Mai 2012 | F1 TOP

Maldonado a câştigat Marele Premiu al Spaniei!

Pastor Maldonado a obţinut la Barcelona prima victorie din carieră în F1 şi primul succes pentru Williams după 8 ani după o strategie prin care a revenit pe prima poziţie după ce a pierdut-o la start în faţa lui Fernando Alonso.
Duminica, 13 Mai 2012 | Formula 1

Grosjean nu exclude obţinerea unei victorii în Spania

Romain Grosjean consideră că poate lupta pentru victorie la Barcelona dacă va avea un start bun în cursa în care va pleca de pe poziţia a treia a grilei de start.
Duminica, 13 Mai 2012 | Formula 1

Hamilton a pierdut pole-ul din cauza unei erori umane la realimentare

Lewis Hamilton a pierdut pole position-ul la Barcelona pentru că un mecanic a învârtit în sens invers robinetul de alimentare cu combustibil.
Duminica, 13 Mai 2012 | F1 TOP

Vişoiu, locul 2 în cursa de GP3 de la Barcelona

Robert Vişoiu a terminat pe locul 2 cursa de duminică de GP3 de la Barcelona, după ce a ratat startul la plecarea din pole position.
Sambata, 12 Mai 2012 | Formula 1

Hamilton, retrogradat pe ultimul loc! Maldonado în pole la Barcelona!

Lewis Hamilton a fost retrogradat pe ultimul loc al grilei de start pentru cursă din Spania, decizie în urma căreia Pastor Maldonado va pleca din pole position.
Sambata, 12 Mai 2012 | F1 TOP

Vişoiu, locul 8 în prima cursă de GP3! Va pleca din pole în cursa de duminică!

Robert Vişoiu va pleca din pole position în cursa de duminică din GP3 după ce a terminat pe locul 8 cursa de sâmbătă de la Barcelona.
Sambata, 12 Mai 2012 | Formula 1

Hamilton: "Cea mai bună sesiune de calificări din carieră"

Lewis Hamilton susţine că a avut parte la Barcelona de cea mai bună sesiune de calificări din carieră, chiar dacă a oprit monopostul pe circuit din cauza unei defecţiuni tehnice.
Sambata, 12 Mai 2012 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei!

Lewis Hamilton va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în cursa de la Barcelona în faţa surprizelor furnizate de Pastor Maldonado şi Fernando Alonso.
Sambata, 12 Mai 2012 | Formula 1

Red Bull şi McLaren luptă pentru pole, Lotus pentru victorie

Red Bull şi McLaren sunt favorite să obţină pole position-ul la Barcelona, însă Lotus deţine cel mai rapid monopost în regim de cursă, potrivit analizei efectuate după antrenamente.
Vineri, 11 Mai 2012 | Formula 1

Spania, antrenamente 1: Alonso, cel mai rapid la Barcelona!

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Barcelona şi i-a devansat pe Sebastian Vettel şi Kamui Kobayashi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Mai 2012 | Formula 1

Alonso rămâne precaut înaintea cursei de la Barcelona

Fernando Alonso insistă că Ferrari are nevoie de îmbunatăţirea permanentă a monopostului pentru a putea reveni în lupta pentru victorie şi nu aşteaptă miracole în Spania.
Joi, 10 Mai 2012 | Formula 1

Schumacher speră să revină cât mai curând pe podium

Michael Schumacher speră să obţină cât mai repede primul podium de la revenirea în Formula 1 şi consideră că Mercedes are un monopost capabil pentru o asemenea performanţă.
Joi, 10 Mai 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Spania - Start în sezonul european

Prima cursă europeană a sezonului 2012 reprezintă o incursiune în necunoscut după ce patru piloţi de la patru echipe au câştigat primele patru etape.
Marti, 08 Mai 2012 | Formula 1

VIDEO: Perez îl urmăreşte din elicopter pe Kobayashi la Barcelona

Sergio Perez analizează evoluţia coechipierului său Kamui Kobayashi de pe circuitul de la Barcelona de la bordul unui elicopter.
Luni, 07 Mai 2012 | Formula 1

Raikkonen: "Obiectivul este să câştig curse în 2012"

Kimi Raikkonen îşi propune să câştige curse în sezonul 2012 şi consideră că Lotus deţine un monopost suficient de competitiv pentru a-şi îndeplini acest obiectiv.
Vineri, 04 Mai 2012 | Formula 1

Hamilton anticipează o cursă echilibrată la Barcelona

Lewis Hamilton consideră că lupta pentru victorie va fi foarte echilibrată în Spania, însă este încrezător că poate obţine un rezultat pozitiv.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Formula 1

Ferrari iniţiază un proiect pe termen lung pentru revenirea în top

Ferrari susţine că a demarat un proiect pe termen lung pentru a remedia problemele de aerodinamică cu scopul de a reveni în fruntea Formulei 1.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Formula 1

Ferrari anunţă noul obiectiv: să termine cu regularitate pe podium

Stefano Domenicali vrea ca Ferrari să termine cu regularitate pe podium începând cu cursa de la Barcelona, însă Pat Fry avertizează că nu va fi un obiectiv uşor de îndeplinit.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Dacia, Citroen, Volvo, Toro Rosso, Alonso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru