Hamilton anticipează o cursă echilibrată la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.05.2012
Lewis Hamilton consideră că lupta pentru victorie va fi foarte echilibrată în Spania, însă este încrezător că poate obţine un rezultat pozitiv.

Lewis Hamilton priveşte cu încredere spre Marele Premiu al Spaniei de la sfârşitul săptămânii viitoare, întrucât consideră că McLaren deţine un monopost competitiv.

Totuşi, britanicul avertizează că este practic imposibil de stabilit un pronostic după ce patru piloţi şi-au adjudecat câte o victorie în acest debut de sezon.

"Performanţa noastră din testele de la Barcelona a părut promiţătoare, dar după prestaţiile din acest sezon este încă foarte greu să anticipezi cine va fi în frunte în weekendul următor. Cu toate acestea, anul trecut am avut o cursă grozavă acolo, l-am forţat pe Sebastian Vettel până la final. Cred că avem un monopost mai puternic în acest sezon, aşa că sper să avem o cursă bună", a declarat el.

În mod tradiţional, circuitul de la Barcelona oferă oportunităţi limitate de depăşire, însă Hamilton speră ca acestea să fie îmbunătăţite datorită tehnologiilor DRS şi KERS, implementate în Formula 1 tocmai cu acest scop.

"Va fi interesant de văzut cât de uşoare vor fi depăşirile în acest an.

Întotdeauna a fost un circuit greu pentru depăşiri, aşa cum am descoperit anul trecut, dar sper DRS şi KERS vor face depăşirile un pic mai uşoare", a adăugat el.

Hamilton a plecat de două ori din pole position în acest sezon, însă nu a reuşit niciodată să termine pe una dintre primele două poziţii la finalul curselor.

Via | McLaren

Comentarii (3)

  • Hamilton-vb.multa=saracia omului ;))
    "Performanţa noastră din testele de la Barcelona a părut promiţătoare...", "Cred că avem un monopost mai puternic în acest sezon, aşa că sper să avem o cursă bună"-mi-e ca iar bate campii ca de fiecare data in acest sezon:
    1)"Hamilton mizează pe un pole position la Sepang" (http://formula1.automarket.ro/stiri/hamilton-mizeaza-pe-un-pole-position-la-sepang-43852.html)-rezultatul=0
    2)"Hamilton mizează pe rezultate constant bune în 2012" (http://formula1.automarket.ro/stiri/hamilton-mizeaza-pe-rezultate-constant-bune-in-2012-44067.html)-rezultatul=0 victorii din 4 curse si 2 pole-position la plecarea in cursa
    3)"Hamilton vrea să câştige în China în ciuda penalizării de pe grilă" (http://formula1.automarket.ro/stiri/hamilton-vrea-sa-castige-in-china-in-ciuda-penalizarii-de-pe-grila-44197.html)-rezultatul=0
    4)"Hamilton sugerează că rămâne favorit la victorie datorită setărilor agresive" (http://formula1.automarket.ro/stiri/hamilton-sugereaza-ca-ramane-favorit-la-victorie-datorita-setarilor-44224.html)-rezultatul=0
    5)"Hamilton, încrezător că-l poate învinge pe Vettel în cursă" (http://formula1.automarket.ro/stiri/hamilton-increzator-ca-l-poate-invinge-pe-vettel-in-cursa-44330.html)-rezultat=0
    20 16
  • Simona
    am mai spus-o si o mai spun ca sa intelega si fanii ham-ham daca n-au inteles pana acum, acest "pilot" e bun cel mult ca sofer de taxi sau de prezicator fara succes :))
    7 7
  • All
    Deja am 7 voturi nevative, va sa zica eu cu ajutorul stirilor "false"publicate de Daniel Popescu v-am mintit? =))
    Bai, dar specia asta de pilot vad ca v-a distrus simturile si moralul facandu-va sa aveti iluzii, sa nu mai fiti realisti! =)) Vai de curu' vostru!
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru