Vişoiu, locul 2 în cursa de GP3 de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 13.05.2012
Robert Vişoiu a terminat pe locul 2 cursa de duminică de GP3 de la Barcelona, după ce a ratat startul la plecarea din pole position.

Pilotul român Robert Vişoiu a obţinut o clasare pe podium în prima etapă de GP3 a sezonului 2012. Piteşteanul în vârstă de 16 ani a plecat din pole position, însă a ratat startul şi a pierdut două poziţii.

Liderul Tio Ellinas a fost însă penalizat după ce comisarii au constatat că acesta a "furat" startul, ocazie cu care Visoiu a urcat pe locul doi în turul 5.

Ulterior, el şi-a menţinut poziţia şi a terminat la trei secunde în spatele învingătorului american Conor Daly de la Lotus, în ciuda faptului că a fost presat constant de Matias Laine.

Pentru rezultatul obţinut, Visoiu a obţinut 12 puncte şi a acumulat 16 puncte în clasamentul general, după cele patru puncte câştigate în prima cursă pentru locul 8.

Astfel, piteşteanul ocupă locul şapte în clasamentul general după primele două curse, la nouă puncte în spatele liderului Mitch Evans.

Comentarii (5)

  • Robert Visoiu
    Felicitari!!!
    13 0
  • Bravo
    Se dovedeste inca odata ca are stofa, la a 4 cursa oficiala cu un monopost sa ajungi pe locul 2 este o mare realizare.
    HAI PUSTIULE stiu ca poti!!!!!!!
    13 0
  • *****
    Felicitarii!!!!!! Robert Vişoiu sper sa faci o echipa buna de acum incolo alaturi de sponsori care te sustin
    12 0
  • visoiu
    felicitari
    12 0
  • no-name
    Felicitari Robert si mult succes in cursa urmatoare!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru