Spania

Joi, 11 Aprilie | Industrie

Chinezii de la Chery vor construi mașini la fosta fabrică Nissan din Spania

Compania chineză Chery este aproape de o înțelegere cu guvernul Spaniei pentru a construi mașini în această țară. Mașinile mărcii asiatice vor fi produse la fosta uzină Nissan din Spania.
Vineri, 29 Martie | Industrie

Ford ar putea construi un SUV nou cu motor hibrid în Spania

Ford ar putea construi, în viitorul apropiat, un viitor model în Spania. Acesta va fi un SUV nou, cu motor hibrid, care ar urma să fie produs la uzina de la Valencia.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Modele noi

Încă o ediție specială pentru Audi TT, disponibilă doar în Spania. Preț de 72.800 de euro

Audi a lansat o nouă ediție specială pentru TT. Noua ediție este destinată exclusiv pieței din Spania, iar producția va fi limitată la numai 25 de exemplare.
Miercuri, 28 Iunie 2023 | Industrie

Tesla nu va mai construi o uzină în Spania, din cauza scurgerilor de informații

Potrivit celor mai noi informații, Tesla ar fi renunțat la planurile sale de a înființa o nouă uzină de mașini electrice în Spania. Uzina ar fi trebuit să fie construită la Valencia, însă o scurgere de informații cu privire la planul mărcii americane a dus la decizia de retragere.
Miercuri, 24 Mai 2023 | F1 TOP

F1: McLaren prezintă o grafică specială pentru etapele de la Monaco și din Spania

McLaren a dezvăluit o grafică specială pentru etapele de la Monaco și din Spania. Monopostul MCL60 va rula într-o nouă combinație de culori pentru a sărbători victoriile echipei britanice în Formula 1 și în alte discipline din motorsport.
Miercuri, 15 Martie 2023 | General

Mai mulți angajați Renault au furat piese de 600.000 de euro, în Spania

Uzina Renault din Spania a fost victima unei operațiuni ample de furt chiar din partea unor angajați ai fabricii. Potrivit informațiilor din presă, aceștia ar fi furat piese în valoare de aproape 600.000 de euro, iar operațiunea a fost atent planificată.
Luni, 13 Martie 2023 | Industrie

Ford elimină 1100 de locuri de muncă în Spania. S-Max și Galaxy se apropie de sfârșit

Conform celor mai recente informații, Ford are în plan să elimine 1100 de locuri de muncă în Spania, ca parte a planului major de restructurare a mărcii pe piața europeană.
Miercuri, 22 Februarie 2023 | Industrie

Uzina Seat din Spania va produce modele electrice pentru Grupul Volkswagen

Uzina Seat din Martorell, Spania, marchează 3 decenii de la inaugurare. Cu această ocazie, constructorul de automobile anunță că va produce aici modele cu zero emisii pentru Grupul Volkswagen.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu un nou crossover electric din Spania: Liux Animal promite autonomie de 600 de kilometri și un preț de 39.000 de euro

Compania spaniolă Liux a publicat primele imagini cu un viitor crossover electric, menit să fie primul său model de serie. Modelul cu zero emisii, botezat Animal, va fi construit din materiale ecologice în proporție de 90%, iar motorul său va dezvolta 237 de cai putere și promite o autonomie de 600 de kilometri.
Duminica, 22 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Dublă Red Bull în Spania! Max Verstappen câștigă în fața lui Perez. Abandon pentru Leclerc

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Spaniei în fața coechipierului său, Sergio Perez. Olandezul preia șefia în clasamentul piloților după ce Charles Leclerc a fost nevoit să se retragă din cauza unei probleme tehnice. Podiumul a fost completat de George Russell.
Sambata, 21 Mai 2022 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, pole în Spania! Probleme pentru Verstappen

Charles Leclerc, liderul clasamentului în Formula 1, va pleca din prima poziție în Marele Premiu al Spaniei. Imediat în spatele pilotului monegasc se află Max Verstappen, care a avut probleme tehnice la ultima ieșire în Q3. Locul 3 pe grilă este ocupat de eroul local, Carlos Sainz Jr.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

Dacia Spring, cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie

Conform celor mai noi date, Dacia Spring a devenit cel mai bine vândut model electric în Spania, în luna octombrie, la numai două luni de la momentul lansării. De asemena, Dacia rămâne printre cele mai populare mărci pe această piață, în ciuda faptului că a înregistrat o scădere în vânzări pe fondul crizei mondiale de semiconductori.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Aprilie 2021 | Economic

Spania oferă până la 7000 de euro pentru achiziția de mașini electrice până în 2023

Spania a introdus o subvenție pentru achiziția de vehicule electrice, potrivit unui anunț făcut de Ministerul Energiei de la Madrid.
Luni, 22 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Seat va lansa o mașină electrică de oraș în 2025

Seat a anunțat că va lansa un model electric de oraș în 2025, prețul de pornire urmând să fie cuprins între 20.000 și 25.000 de euro.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Economic

Dacia Sandero, locul doi în topul celor mai înmatriculate modele în Spania în septembrie: creștere de 4.5%

Dacia Sandero a ocupat locul doi în topul celor mai înmatriculate modele în Spania în luna septembrie. Dacia a raportat o creștere de 4.5% pe o piață în scădere cu aproape 14%.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Industrie

Grupul PSA va mări producția uzinei din Vigo începând din octombrie: cerere mare pentru Peugeot 2008

Grupul PSA a anunțat că va mări producția uzinei spaniole din Vigo, pe fondul unei cereri crescute pentru SUV-ul Peugeot 2008. Astfel, fabrica va funcționa în patru schimburi pe două linii de producție, începând din 10 octombrie, iar producția din weekend va crește de la 2.300 la 2.400 de vehicule.
Vineri, 21 August 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice au crescut spectaculos în iulie pe principalele piețe europene: 259% în Marea Britanie și 225% în Franța

Vânzările de mașini electrice au înregistrat creșteri de până la 259% în luna iulie pe piețele din Franța, Germania și Marea Britanie, în timp ce Italia și Spania au raportat creșteri de peste 70%.
Sambata, 15 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona în fața lui Bottas! Verstappen și Perez, în a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei după ce l-a învins pe coechipierul său, Valtteri Bottas, cu numai 0.059 secunde. Max Verstappen și Sergio Perez ocupă a doua linie.
Duminica, 31 Mai 2020 | Industrie

Spania vrea să convingă Nissan să nu închidă fabrica din Barcelona: “La începutul anului, ne-au asigurat că uzina va rămâne deschisă”

Spania va depune toate eforturile pentru ca Nissan să nu închidă fabrica din Barcelona, potrivit declarațiilor ministrului de Externe. Guvernul spaniol este dezamăgit de anunțul celor de la Nissan, după ce constructorul ar fi promis, la începutul anului, că uzina va rămâne deschisă.
Marti, 28 Aprilie 2020 | F1 TOP

Barcelona este pregătită să găzduiască o cursă de Formula 1 în 2020: "Cel mai probabil va fi în iulie sau august"

Circuitul de la Barcelona este pregătit să găzduiască o cursă de Formula 1 fără spectatori în sezonul 2020, iar aceasta ar putea avea loc cel mai probabil în iulie sau august.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Opel, VW, video, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru