Spania

Vineri, 03 Aprilie 2020 | Economic

Înmatriculările de mașini au scăzut în Spania cu 69% în luna martie: Dacia a scăzut cu aproape 72%

Spaniolii au înmatriculat doar 37.600 de mașini noi în luna martie, în scădere cu 69% comparativ cu perioada similară a anului trecut, în timp ce Dacia a înregistrat o scădere de 72%.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Industrie

Dacia Sandero, locul doi în topul celor mai înmatriculate modele în Spania în 2019: aproape 34.000 de unități

Dacia Sandero a ocupat locul doi în topul celor mai înmatriculate modele în Spania în anul 2019, cu aproape 34.000 de unități. Hatchback-ul subcompact de la Mioveni a fost la numai 2.000 de unități în spatele liderului Seat Leon.
Duminica, 16 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va produce baterii pentru mașini electrice în Slovacia și Spania: francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL

Grupul PSA se așteaptă la o cerere tot mai mare pentru mașinile electrice și hibride, astfel încât pregătește producția de baterii la fabricile sale din Slovacia și Spania. În prezent, francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL.
Vineri, 10 Mai 2019 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de la Barcelona: Ferrari, foarte aproape de Mercedes

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri de la Barcelona, însă rivalii de la Ferrari sunt foarte aproape de Mercedes.
Joi, 03 Ianuarie 2019 | Industrie

Dacia Sandero face performanță în Spania: locul 1 la vânzări către persoane fizice și locul 4 la "General"

Dacă ignorăm achizițiile realizate de companii în Spania în 2018, Dacia Sandero s-a poziționat clar pe locul 1 la vânzări, cu peste 10.000 de unități mai mult decât locul al doilea. În clasamentul general, Sandero ocupă un meritoriu loc 4.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Industrie

Grupul PSA vrea să reducă producția din Spania: cerere scăzută pentru Peugeot 301 și Citroen C-Elysse

Grupul PSA intenționează să reducă o parte din producție la uzina sa din Vigo (Spania) ca urmare a cererii în scădere pentru modelele Peugeot 301 și Citroen C-Elysee.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Economic

Spania vrea să interzică mașinile diesel și pe benzină din 2040: propunerea legislativă ar urma să fie dezbătută până la sfârșitul anului

Spania intenționează să interzică vânzările de mașini diesel și pe benzină începând cu anul 2040, potrivit unor surse guvernamentale ce spun că măsura este menită să reducă poluarea. Planul face parte dintr-o propunere legislativă ce ar urma să fie dezbătută până la sfârșitul lui 2018.
Duminica, 13 Mai 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona în fața lui Bottas și Verstappen! Vettel, locul 4 după o strategie neinspirată

Lewis Hamilton a obținut o victorie facilă în Marele Premiu al Spaniei și a fost acompaniat pe podium de Valtteri Bottas și Max Verstappen. Sebastian Vettel a terminat doar pe locul 4 după ce a efectuat o oprire suplimentară la boxe.
Vineri, 11 Mai 2018 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele din Spania. Accident pentru Ricciardo

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri de la Barcelona, în timp ce Daniel Ricciardo a suferit un accident.
Joi, 10 Mai 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: start în sezonul european

Circuitul de la Barcelona găzduiește prima cursă europeană a sezonului, iar echipele vor introduce îmbunătățiri majore la monoposturi, astfel că lupta pentru victorie este deschisă oricărui rezultat.
Joi, 03 Mai 2018 | Industrie

Seat mărește producția în Spania: cerere în creștere pentru modelele Ibiza și Arona

Seat a anunțat că va mări producția la fabrica sa din apropiere de Barcelona. Constructorul spaniol va angaja 250 de oameni noi care să ajute la construcția modelelor Ibiza și Arona, pentru care există o cerere în creștere.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele: producția lui Corsa va rămâne în Spania

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele spaniole cu privire la salariile și condițiile de muncă ale angajaților, iar producția modelului Corsa nu mai este în pericol să fie mutată în altă țară.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA amenință cu mutarea producției Opel Corsa din Spania: negocieri eșuate cu sindicatele

Grupul PSA ia în calcul tăierea investițiilor la fabrica Opel din Zaragoza (Spania) după ce negocierile cu sindicatele privind salariile și programul de lucru al angajaților au eșuat.
Miercuri, 17 Mai 2017 | F1 TOP

Bottas admite că l-a ajutat pe Hamilton să câștige cursa din Spania prin blocarea lui Vettel

Valtteri Bottas a recunoscut că a avut rolul de a-l bloca pe Sebastian Vettel în cursa de la Barcelona pentru a-l ajuta pe coechipierul său Lewis Hamilton să obțină victoria.
Duminica, 14 Mai 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Barcelona după dueluri spectaculoase cu Vettel. Ricciardo completează podiumul

Lewis Hamilton a obținut o victorie prețioasă în cursă din Spania datorită unei strategii mai bune la opririle la boxe, după ce inițial a fost depășit la start de Sebastian Vettel, care a terminat pe locul doi în fața lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 13 Mai 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona după o greșeală comisă de Vettel în ultima șicană

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa din Spania după ce Sebastian Vettel a comis o eroare în ultima șicană și a pierdut o jumătate de secundă pe ultimul sector.
Vineri, 12 Mai 2017 | F1 TOP

Antrenamente Spania: Mercedes domină autoritar, Red Bull s-a apropiat de Ferrari

Mercedes a dominat autoritar sesiunile de antrenamentele de la Barcelona, în timp ce Red Bull oferă primele semne că se apropie de Ferrari.
Marti, 09 Mai 2017 | F1 TOP

Mercedes: "Sezonul începe din nou la Barcelona. Nu știm cine are cele mai bune upgrade-uri"

Niki Lauda consideră că lupta pentru titlurile mondiale va fi relansată în Spania, acolo unde Mercedes, Ferrari și Red Bull vor sosi cu noutăți majore la monoposturi.
Joi, 16 Iunie 2016 | O lume nebuna

Duster pentru ai noştri, Bugatti Chiron pentru francezi. Ce maşini reprezintă ţările de la Euro 2016?

Ce maşini ar trebui să conducă 10 dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Euro 2016? Rezultatul este previzibil: României i-a revenit Dacia Duster.
Luni, 16 Mai 2016 | F1 TOP

Verstappen, şocat de victoria de la Barcelona: "Nu-mi vine să cred, speram doar la un podium"

Max Verstappen este entuziasmat de victoria obţinută la Barcelona şi admite că nu se aştepta la o asemenea performanţă.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Opel, VW, video, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru