Romania

Marti, 25 Iunie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 50% în luna aprilie, dar a scăzut în luna mai

Potrivit informațiilor furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, (ACAROM), producția auto națională s-a bucurat de o creștere de 50% în luna aprilie. Totuși, în luna mai, aceasta a scăzut cu peste 16%.
Luni, 17 Iunie | Intern

Noul Ford Mustang GTD, disponibil și în România: preț de 359.900 de euro

Ford Mustang GTD, cea mai puternică versiune a modelului de performanță american, a ajuns oficial pe piața din România. În țara noastră, noul model de performanță propune un preț de 359.900 de euro.
Marti, 07 Mai | Intern

Vânzările de mașini noi în România au crescut cu 34.5% în aprilie. Toyota și Skoda, pe podium

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, înmatriculările de mașini noi au crescut cu 34.5% în luna aprilie. În această perioadă s-au vândut peste 13.200 de mașini noi.
Joi, 02 Mai | Tehnologie

Continental: tehnologii dezvoltate de ingineri români pentru Mercedes-Benz Clasa E

Noua generație Mercedes-Benz Clasa E primește o serie de tehnologii avansate din partea Continental. Cele mai multe dintre acestea au fost dezvoltate și cu ajutorul unor specialiști și ingineri din România.
Miercuri, 24 Aprilie | Intern

Prețuri Renault Captur facelift în România: start de la 19.450 de euro

Renault a dezvăluit prețurile noului Captur facelift pentru piața din România. Crossover-ul compact pornește de la 19.450 de euro în țara noastră.
Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

Noua Tesla Model 3 Performance: 460 CP și preț de 55.990 euro în România

Tesla a lansat oficial noul Model 3 Performance facelift, versiunea de performanță a berlinei electrice. Noua versiune primește un propulsor care dezvoltă 460 de cai putere, iar aceasta este disponibilă și în România, la un preț de pornire de 55.990 de euro.
Marti, 23 Aprilie | Intern

Maserati Grecale Folgore, primul SUV electric al mărcii, a ajuns în România: start de la 122.000 de euro

Maserati Grecale Folgore, versiunea electrică a SUV-ului de performanță, poate fi cumpărat acum și în România. Pentru această versiune prețul de pornire este de 122.000 de euro.
Sambata, 20 Aprilie | Intern

Singurul exemplar Mercedes-AMG ONE din România a intrat în Galeria Țiriac Collection

Mercedes-AMG ONE, hypercar-ul cu tehnologie de Formula 1, este acum expus în Galeria Țiriac Collection. Modelul de performanță va putea fi admirat de către vizitatori începând din acest sfârșit de săptămână.
Miercuri, 17 Aprilie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 7% în primul trimestru

Producția auto din România a crescut cu peste 7% în primul trimestru din 2024. Totodată, a fost înregistrată o scădere a producției de automobile în luna martie.
Miercuri, 10 Aprilie | Intern

Prețuri noul Citroen C3 în România: start de la 16.500 de euro

Citroen a anunțat oficial prețurile noului C3 cu motoare pe benzină pentru piața din România. Astfel, noul model de oraș propune un preț de pornire de 16.500 de euro în țara noastră.
Miercuri, 10 Aprilie | Modele noi

Noul Ford Focus ST Edition, un hot hatch pregătit pentru Nurburgring. Costă 40.000 de euro în România

Ford a prezentat oficial noul Focus ST Edition, o versiune modificată a hot hatch-ului ST. Noul model primește o suspensie reglabilă nouă, iar mașina vine și cu un document special pentru reglarea suspensiei pe circuitul Nurburgring.
Vineri, 05 Aprilie | Industrie

București, locul 2 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa

În urma celui mai recent studiu realizat de experții de la Moneybarn, Bucureștiul a ieșit pe locul 2 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Aprilie | Intern

Vânzările de mașini noi în România, scădere de 25% în martie. Toyota și Skoda, pe podium

Potrivit celor mai noi informații furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, piața auto din țara noastră a avut parte de o scădere de 25% în luna martie. În prima lună a primăverii au fost vândute peste 9100 de mașini noi.
Luni, 18 Martie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 13% în primele două luni

Potrivit Asociației Constructorilor de Automobile din România, producția de mașini din țara noastră a crescut cu peste 13% în primele două luni ale lui 2024. De asemenea, în luna februarie, producția de automobile s-a bucurat de o creștere de peste 3%.
Sambata, 16 Martie | Economic

Mașinile electrificate, a doua cea mai mare cotă de piață în România, în februarie

Potrivit unui nou raport al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile, cota de piață a mașinilor electrice și hibride a ajuns la 25% în luna februarie. Cele mai vândute mașini au fost cele cu motoare pe benzină.
Joi, 14 Martie | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa V facelift în România: start de la 60.200 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa V facelift este acum disponibil și în România. Noul monovolum pornește de la 60.200 de euro în țara noastră.
Luni, 11 Martie | Siguranta

România și Bulgaria, pe primele locuri în UE la numărul deceselor cauzate de accidente rutiere

Potrivit celor mai recente cifre publicate de Comisia Europeană, România și Bulgaria se regăsesc pe primele locuri din UE în ceea ce privește numărul deceselor cauzate de accidente rutiere.
Miercuri, 06 Martie | Intern

Vânzările de mașini noi în România au scăzut în februarie

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, piața auto din țara noastră a avut parte de o scădere de 9% în februarie. Totodată, piața de mașini second hand a crescut cu peste 16%.
Miercuri, 21 Februarie | Intern

România vrea investiții de peste 15 miliarde de lei în infrastructura rutieră, în 2024

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionel Scrioșteanu, țara noastră vrea să investească peste 15 miliarde de lei în infrastructura rutieră, în 2024.
Marti, 13 Februarie | Industrie

Lynk & Co continuă să crească în Europa. În 2024 ajunge și în România

Până la finalul anului 2024, marca Lynk & Co va fi prezentă în 19 țări europene, inclusiv în România.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru