Romania

Miercuri, 16 Octombrie | Intern

Primul Mini Cooper electric de curse, dezvoltat în România, expus la Galeria Țiriac

Primul Mini Cooper electric de curse, dezvoltat în România, este cel mai nou exponat al Galeriei Țiriac Collection. Mașina de concurs va putea fi admirată de către vizitatori începând din 18 octombrie.
Marti, 15 Octombrie | Intern

Tesla Model Y, acum și în versiune cu 7 locuri. Start de la 54.500 euro în România

Tesla Model Y este acum disponibilă și într-o versiune cu 7 locuri pe piața din România. În țara noastră, noua versiune a modelului electric pleacă de la 54.500 de euro.
Marti, 15 Octombrie | Intern

Ford va deschide comenzile pentru noul E-Tourneo Courier în noiembrie. Start de la 21.750 euro în România

Ford România a anunțat că va deschide în curând comenzile pentru noul monovolum electric E-Tourneo Courier. Comenzile pentru noul model produs la Craiova vor fi deschise din noiembrie.
Joi, 10 Octombrie | Siguranta

Peste 20.000 de persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere în Uniunea Europeană, anul trecut

Potrivit unui nou raport realizat la nivelul Uniunii Europene, peste 20.000 de persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere, în 2023. Deși numărul accidentelor a scăzut în România, țara noastră are în continuare o rată ridicată de accidente rutiere mortale.
Miercuri, 09 Octombrie | Intern

Renault deschide comenzile pentru noul Rafale E-Tech 4x4 în România. Start de la 48.400 de euro

Renault a deschis oficial comenzile pentru noul Rafale E-Tech 4x4 în România. Această versiune primește un motor hibrid PHEV de 300 de cai putere.
Marti, 08 Octombrie | Intern

Vânzările de mașini electrice au scăzut cu 37% în România, în ultimele 9 luni

Potrivit unui nou raport al Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România, vânzările de mașini electrice au scăzut cu 37% în ultimele 9 luni. Scăderea vânzărilor este rezultatul înjumătățirii programului Rabla.
Marti, 01 Octombrie | Modele noi

Noul Leapmotor C10, lansat oficial în România: preț de lansare de 39.800 de euro

Noul Leapmotor C10, un SUV electric din China, a ajuns oficial în România. Modelul poate fi văzut expus la Salonul Auto București, iar prețul de lansare al noului model este de 39.800 de euro.
Marti, 01 Octombrie | Intern

Vânzările de mașini noi în România, scădere de 15% în septembrie

În luna septembrie, vânzările de mașini noi în România au scăzut cu aproape 15%, potrivit celor mai noi informații furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România.
Miercuri, 25 Septembrie | Intern

Prețuri noul Leapmotor T03 în România: start de la 19.900 de euro

Noul Leapmotor T03, un model electric de oraș din China, este acum disponibil și în România. Prețul de pornire al noului model este de 19.900 de euro.
Miercuri, 25 Septembrie | Intern

Lynk & Co s-a lansat oficial în România

Marca chineză Lynk & Co a fost lansată oficial pe piața din România. Primul model comercializat în țara noastră este 01, un SUV cu motor hibrid plug-in, bazat pe platforma lui Volvo XC40.
Marti, 24 Septembrie | Industrie

Chinezii de la Leapmotor deschid comenzile în Europa, inclusiv în România

Compania chineză Leapmotor a deschis oficial comenzile pentru primele sale modele în Europa. România este printre țările unde comenzile au fost deja deschise.
Vineri, 20 Septembrie | Intern

Producția auto națională a crescut cu 8% în ultimele două luni

Cel mai nou raport al Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), arată o creștere a producției auto naționale de 8% pentru lunile iulie și august. De aceeași creștere am avut parte și în ultimele 8 luni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Septembrie | Intern

Marca chineză Geely, lansare oficială în România în 20 septembrie

Marca chineză Geely va fi lansată oficial pe piața din România în 20 septembrie. Primul model care va fi comercializat în țara noastră este SUV-ul de dimensiuni mici Coolray.
Marti, 10 Septembrie | Intern

Prețuri noul Audi S6 e-tron în România: start de la 98.600 de euro

Noul Audi S6 e-tron este acum disponibil și în România. Pe piața noastră, noul model electric este oferit în două variante de caroserie, iar prețurile pornesc de la 98.600 de euro.
Marti, 03 Septembrie | Intern

Vânzările de mașini noi în România au scăzut cu 22% în august

Potrivit noilor date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, vânzările de mașini noi au scăzut cu 22% în luna august. În ultimele 8 luni a fost înregistrată o creștere de 6%.
Vineri, 30 August | Intern

Prețuri noul Mercedes-Benz Clasa G electric în România: start de la 143.570 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa G electric a ajuns oficial în România. Prețul de pornire al versiunii electrice a Clasei G este de 143.570 de euro în țara noastră.
Miercuri, 28 August | Intern

Hyundai Staria ajunge și în România: start de la 43.400 de euro

Hyundai Staria, noul monovolum al mărcii sud-coreene, este acum disponibil și în România. În țara noastră, prețurile noului model pleacă de la 43.400 de euro.
Duminica, 18 August | Intern

Ion Țiriac i-a premiat pe medaliații olimpici ai României cu 3 modele Hyundai

Galeria Țiriac, cea mai mare colecție privată de automobile din România, a organizat un eveniment special în acest weekend. Câștigătorii de medalii la Jocurile Olimpice de la Paris au primit cadou 3 modele Hyundai din partea lui Ion Țiriac.
Miercuri, 14 August | Intern

Prețuri noul Audi A5 în România: start de la 43.100 de euro

Noul Audi A5, succesorul direct al vechiului A4, a ajuns oficial și în România. Pe piața noastră, noul model de clasă medie pornește de la 43.100 de euro pentru varianta berlină, respectiv de la 45.100 de euro pentru varianta Avant.
Joi, 08 August | Industrie

Ford se așteaptă la o producție mai mare pentru uzina de la Craiova până la finalul anului

Ford Otosan, divizia turcă a mărcii americane, care deține uzina de la Craiova, estimează un nivel de producție mai mare al fabricii românești până la sfârșitul anului. Conform estimărilor, la această uzină vor fi construite între 250.000 și 270.000 de mașini până la finalul lui 2024.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru