Spania

Duminica, 15 Mai 2016 | F1 TOP

Victorie istorică la Barcelona: Verstappen devine cel mai tânăr câștigător de cursă după un acroșaj la start între Hamilton și Rosberg

Max Verstappen a debutat la Red Bull Racing cu o victorie pe circuitul de la Barcelona prin care a devenit la 18 ani cel mai tânăr câștigător din istorie. Olandezul a profitat de abandonurile lui Lewis Hamilton și Nico Rosberg, care s-au acroșat în primul tur.
Sambata, 14 Mai 2016 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona. Verstappen, locul 4 la debutul pentru Red Bull, Vettel doar pe 6

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Spaniei în fața coechipierului său Nico Rosberg, în timp ce Red Bull și-a alocat a doua linie a grilei de start. Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul 6.
Vineri, 13 Mai 2016 | F1 TOP

Mercedes şi Ferrari, fără rivali în antrenamentele din Spania

Ferrari a dominat prima sesiune de antrenamente din Spania, când a fost singura echipă care a utilizat pneuri soft, însă Mercedes şi-a demonstrat imediat valoarea în a doua sesiune.
Joi, 12 Mai 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: între dominaţia lui Rosberg şi debutul lui Verstappen la Red Bull

Nico Rosberg care poate deveni în Spania doar al treilea pilot din istorie care începe un sezon cu cinci victorii, însă toată atenţia va fi asupra debutului lui Max Verstappen la Red Bull Racing.
Luni, 09 Mai 2016 | F1 TOP

Renault va testa la Barcelona o nouă versiune pentru motor

Renault va introduce în sesiunea de teste de la Barcelona un update major pentru motor, planificat să fie utilizat în curse începând cu etapa din Canada.
Marti, 03 Mai 2016 | F1 TOP

McLaren vrea să ajungă în plutonul fruntaş: britanicii pregătesc un update semnificativ pentru Spania

McLaren va introduce un update major pentru monopost cu ocazia cursei din Spania, cu scopul de a progresa şi mai mult în pluton după rezultatele din Rusia.
Marti, 12 Mai 2015 | Formula 1

McLaren testează la Barcelona numeroase update-uri mecanice şi aerodinamice

McLaren a dezvăluit că va testa numeroase componente mecanice şi aerodinamice în cele două zile de teste de la Barcelona.
Marti, 12 Mai 2015 | Formula 1

Raikkonen: "Am sacrificat rezultatul din Spania pentru binele Ferrari"

Kimi Raikkonen susţine că a făcut un sacrificiu în Spania când a decis să concureze fără noile îmbunătăţiri pentru monopost cu scopul de a ajuta Ferrari să înţeleagă mai bine beneficiile update-urilor.
Marti, 12 Mai 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen investeşte 4.2 miliarde de euro în operaţiunile sale din Spania

Concernul german Volkswagen a anunţat cea mai mare investiţie individuală din Spania: 4.2 miliarde de euro în următorii patru ani pentru dezvoltarea operaţiunilor şi crearea de noi modele.
Luni, 11 Mai 2015 | Formula 1

Button: "Monopostul McLaren a fost înfricoşător. Nu vom câştiga puncte în 2015"

Jenson Button a caracterizat comportamentul monopostului McLaren la Barcelona drept "înfricoşător" şi consideră că nu va reuşi să câştige puncte în sezonul 2015.
Luni, 11 Mai 2015 | Formula 1

Rosberg: "Am câştigat lupta cu Ferrari pentru dezvoltarea monopostului"

Nico Rosberg consideră că Mercedes a câştigat lupta cu Ferrari pentru dezvoltarea monopostului, în timp ce Lewis Hamilton admite că nu a putut decât să limiteze daunele.
Duminica, 10 Mai 2015 | F1 TOP

Rosberg a câştigat cursa de la Barcelona! Hamilton şi Vettel au completat podiumul

Nico Rosberg a obţinut în Marele Premiu al Spaniei prima victorie din acest sezon, în timp ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie cu trei opriri la boxe pentru a-l învinge pe Sebastian Vettel în lupta pentru locul doi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 10 Mai 2015 | Formula 1

Hamilton exclude Ferrari din lupta pentru victorie în Spania

Lewis Hamilton anticipează că va lupta doar cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, pentru victorie în cursa de la Barcelona şi şi-a stabilit deja planul pentru a-l depăşi pe german.
Sambata, 09 Mai 2015 | Formula 1

Rosberg: "Este un mare avantaj că plec din pole position"

Nico Rosberg consideră că are şanse mari să câştige cursa din Spania datorită pole position-ului obţinut în calificări, iar Lewis Hamilton a admis că nu a avut un ritm suficient de bun.
Sambata, 09 Mai 2015 | Formula 1

Rosberg a obţinut la Barcelona primul pole position din acest sezon!

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Spaniei şi va pleca în premieră în acest an de pe prima poziţie a grilei din fata coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Sambata, 09 Mai 2015 | Formula 1

Spania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Spania în faţa lui Sebastian Vettel de la Ferrari şi a coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Sambata, 09 Mai 2015 | Formula 1

Red Bull: "Noul nas scurt al monopostului este o capodoperă inginerească"

Red Bull Racing susţine că noul nas scurt pe care îl utilizează la Barcelona este o capodoperă inginerească care a necesitat o muncă dificilă din partea echipei.
Sambata, 09 Mai 2015 | Formula 1

Spania va rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2019

Circuitul de la Barcelona şi-a prelungit contractul pentru găzduirea Marelui Premiu al Spaniei cu trei sezoane până în 2019.
Vineri, 08 Mai 2015 | Formula 1

Spania, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Barcelona, in care Sebastian Vettel a fost mai rapid decat Nico Rosberg.
Vineri, 08 Mai 2015 | Formula 1

Spania, antrenamente 1: Echilibru aproape perfect între Rosberg şi Hamilton

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au fost despărţiţi de numai 0.07 secunde pe primele două locuri ale clasamentului în prima sesiune de antrenamente de la Barcelona, în timp ce Ferrari s-a poziţionat la o secundă în spate.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Opel, VW, video, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru