Seat mărește producția în Spania: cerere în creștere pentru modelele Ibiza și Arona

de Petre Barac
Joi, 03.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a anunțat că va mări producția la fabrica sa din apropiere de Barcelona. Constructorul spaniol va angaja 250 de oameni noi care să ajute la construcția modelelor Ibiza și Arona, pentru care există o cerere în creștere.

Subcompacta Ibiza și SUV-ul Arona sunt două dintre modelele SEAT cu cea mai mare priză la publicul european. Potrivit spaniolilor, cererea pentru cele două modele este atât de mare încât este nevoie ca producția să fie suplimentată.

În acest sens, Seat a anunțat că va angaja 250 de oameni noi care să lucreze la construcția modelelor Ibiza și Arona în cadrul fabricii din Martorell, în apropiere de Barcelona.

În primele trei luni din 2018, fabrica a produs circa 133.000 de mașini, cu 12% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Potrivit celor de la Seat, capacitatea uzinei din Martorell a fost mărită recent de la 2.300 la 2.400 de unități pe zi. Totodată, spaniolii s-au înțeles cu sindicatele pentru ca muncitorii să lucreze și în anumite weekend-uri în lunile ce urmează.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru