McLaren vrea să ajungă în plutonul fruntaş: britanicii pregătesc un update semnificativ pentru Spania

de Daniel Popescu
Marti, 03.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va introduce un update major pentru monopost cu ocazia cursei din Spania, cu scopul de a progresa şi mai mult în pluton după rezultatele din Rusia.

McLaren a obţinut în Marele Premiu al Rusiei de la sfârşitul săptămânii trecute cel mai bun rezultat din ultimul an, după ce Fernando Alonso şi Jenson Button au ocupat locurile 6 şi, respectiv, 10.

Britanicii au însă ambiţia de a progresa şi mai mult în pluton, motiv pentru care pregătesc un update major cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Avem un update semnificativ pentru următoarea cursă din Spania. Circuitul de la Monaco ar trebui să ni se potrivească, ar trebui să fim mai competitivi acolo, dar nu ştiu despre Barcelona", a declarat directorul de curse Eric Boullier.

Spania este cursa la care aproape toate echipele introduc în mod tradiţional update-uri majore pentru monoposturi, însă Fernando Alonso este optimist că McLaren poate face un pas în faţă.

Urmareste Automarket
"Potenţialul există şi sunt câteva circuit care urmează care se vor putea potrivi şi mai bine monopostului nostru, cum ar fi Barcelona şi Monaco.
Aşa că am aşteptări mari pentru acestea şi sper să ne descurcăm bine. În acest weekenduri trebuie să maximizăm punctele"
, a precizat el.

La rândul său, Jenson Button a nominalizat Monaco drept circuitul unde ar putea obţine rezultate mai bune, însă în acelaşi timp este încântat de progresele arătate de echipe comparativ cu parcursul din prima parte a anului trecut.

"Avem mult mai multe puncte acum decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, aşa că este foarte bine pentru echipă. Următoarea cursă va fi destul de dificilă pentru noi din punct de vedere al ritmului, dar la Monaco putem spera pentru un nou rezultat bun în puncte", a explicat britanicul.

Via Autosport

Comentarii (13)

  • vorbe, astept fapte, mai stiu pe alti cu vorbe si trag remorca dupe ei
    13 17
  • Asa le doresc
    8 2
  • Bine puncat, vorbe sa mai apare prin ziare sa se vada sponsorul daca pe pista nu sunt in stare.Daca au aceiasi atitudine cu Ferrari o sa stea mult si bine in spate.Sa speram ca se adeversc vorbele in Spania si Monaco asa cum se lauda.
    17 2
  • VJohann 2
    GP2...GP...2 :))))) hai ba ca mor de ris...auzi...plutonul fruntas...cind,in 2018?:))))....Mclada este cu ani lumina in urma MB si FERRARI :))
    13 12
  • Acum fara suparare, dar unii si cu remorca dupa ei sunt mai rapizi decat altii care de zeci de ani numai apuca podiumul.
    24 1
  • F1_Fan
    Le-a mers bine in cursa din Rusia, pentru ca a fost rece. Urmatoarea cursa o sa fie mai cald, acolo o sa vedem cum sta treaba. Si cei de la Red Bull au avut probleme cursa trecuta, din acelasi motiv. Bine... a mai fost si incidentul cu Kvyat...
    14 0
  • VJohann 3
    Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia.
    Asta à-propos de remorcile lui Johann.
    18 3
  • Poate se apropie de Williams si Ferrari desi este un obiectiv indraznet, nu ar fi de mirare, cunoscand potentialul Mclaren de a dezvolta monopostul pe parcusul sezonului.
    6 6
  • Mclaren F1
    Mclaren se bat acum cu Torro Rosso. Cred ca mai mult de a 5-a echipa anul asta nu pot visa sa urce. Red Bull, Williams vor fi inca peste Mclaren in 2016. In unele curse insa, Moncaco, sau Hungaroring pot lua din nou puncte bune.
    16 1
  • VJohann 2
    astia de la Mclada chiar au remorca....confirmat de ALONSO...GP2....GP2 :))))
    7 11
  • Da aia de la Farari ce-or avea ca nu ies nici macar pe "umilitorul" loc 2 pe care Alonso il scotea cand presta la ei. Supermasina rosie cea mai rapida in teste dezvoltari agresive si alte povesti vanatoresti cu piloti care gafeaza cursa de cursa
    9 2
  • Nu m-ar deranja sa fie asa, dar cred ca e putin exagerat nu ii vad in top 3-5 prea curand.
    4 0
  • band007
    Se poate scrie cu mai putine greseli de redactare ???
    TOTUSI ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru