Spania

Joi, 07 Mai 2015 | Formula 1

Ferrari: "Monopostul pentru Barcelona este schimbat în proporţie de 70%"

Ferrari anticipează o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor în Spania după ce a adus modificări la 70% din monopost, însă nu este convinsă că va învinge Mercedes.
Joi, 07 Mai 2015 | Formula 1

Avancronică Spania: Mercedes şi Ferrari, eternele favorite la debutul sezonului european

Mercedes şi Ferrari vor lupta pentru victorie în Marele Premiu al Spaniei, care marchează startul sezonului european al Formulei 1, în timp ce restul echipelor speră să înregistreze progrese cât mai semnificative.
Miercuri, 06 Mai 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Barcelona 1996 - Cum a devenit Schumacher "maestrul ploii"

Michael Schumacher a obţinut prima victorie pentru Ferrari în Marele Premiu al Spaniei din 1996 pe o ploaie torenţială care a evidenţiat calităţile germanului în condiţii dificile de pilotaj.
Marti, 05 Mai 2015 | Formula 1

Alonso speră să continue progresele în cursa de la Barcelona

Fernando Alonso şi-a exprimat speranţa că va continua să înregistreze progrese pentru McLaren în Marele Premiu al Spaniei, în timp ce coechipierul său Jenson Button admite că rezultatele din calificări vor fi esenţiale.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Formula 1

Pirelli a anunţat pneurile pe care le va furniza în următoarele patru curse

Pirelli a dezvăluit tipurile de pneuri pe care le va oferi piloţilor în următoarele patru Mari Premii, care vor avea loc în Spania, Monaco, Canada şi Austria.
Marti, 21 Aprilie 2015 | Formula 1

McLaren anticipează că va câştiga primele puncte în Spania

McLaren consideră că în Spania va obţine din nou accesul în a doua parte a calificărilor şi că va câştiga primele puncte, pe baza unui spor de viteză pe liniile drepte.
Luni, 23 Martie 2015 | Formula 1

Force India va lansa un monopost nou la debutul sezonului european

Force India a dezvăluit că îmbunatăţirile pregătite pentru sezonul european al Formulei 1 sunt suficient de majore pentru ca monopostul să fie practic unul complet nou.
Luni, 12 Mai 2014 | Formula 1

Vettel, impulsionat de progresele realizate în Spania

Sebastian Vettel este mulţumit de progresele înregistrate în Spania, după ce a obţinut o clasare pe locul patru în urma unui weekend afectat de defecţiuni tehnice.
Luni, 12 Mai 2014 | Formula 1

Raikkonen sugerează că Alonso a fost favorizat, spaniolul neagă orice conspiraţie

Kimi Raikkonen consideră că Ferrari a adoptat o strategie avantajoasă pentru Fernando Alonso în Spania, însă spaniolul insistă că singurul său rival în cursă a fost Sebastian Vettel.
Luni, 12 Mai 2014 | Formula 1

Rosberg admite că trebuie să-şi îmbunătăţească starturile în curse

Nico Rosberg consideră că este esenţial să-şi îmbunătăţească starturile în curse pentru a putea lupta pentru victorii cu coechipierul său Lewis Hamilton.
Duminica, 11 Mai 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa din Spania! Rosberg şi Ricciardo au completat podiumul

Lewis Hamilton a obţinut la Barcelona a patra victorie consecutivă şi a devenit liderul clasamentului general după ce l-a învins pe Nico Rosberg, care nu a reuşit să-şi atace decisiv coechipierul de la Mercedes. Daniel Ricciardo a urcat de asemenea pe podiumul de premiere.
Duminica, 11 Mai 2014 | Formula 1

Alonso şi Raikkonen, dezamăgiţi de situaţia dificilă traversată de Ferrari

Fernando Alonso este îngrijorat de avansul de aproape două secunde al rivalilor de la Mercedes, în timp ce Kimi Raikkonen susţine că fiecare tur de calificări este "o luptă" cu monopostul.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 11 Mai 2014 | Formula 1

Vettel, penalizat cu cinci poziţii pe grila de start din Spania

Sebastian Vettel a fost penalizat cu cinci poziţii pe grila de start a cursei de la Barcelona după ce inginerii au decis să înlocuiască cutia de viteze. Pilotul echipei Red Bull va pleca de pe locul 15.
Sambata, 10 Mai 2014 | Formula 1

Hamilton, "copleşit" de pole. Rosberg, dezamăgit că l-a ratat

Lewis Hamilton se simte "copleşit" de performanţele monopostului Mercedes în Spania, însă coechipierul său Nico Rosberg este dezamăgit că nu a obţinut pole position-ul.
Sambata, 10 Mai 2014 | Formula 1

Ricciardo se aştepta să fie mai aproape de Mercedes

Daniel Ricciardo spera să reducă diferenţa faţă de rivalii de la Mercedes la mai puţin de o secundă, după ce a stabilit al treilea timp în calificări.
Sambata, 10 Mai 2014 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Spania, urmat de Rosberg şi Ricciardo!

Lewis Hamilton a obţinut al patrulea pole position al sezonului şi va pleca de pe prima poziţie în cursa din Spania din faţa lui Nico Rosberg şi Daniel Ricciardo. Sebastian Vettel a avut o defecţiune tehnică şi este pe locul 10 al grilei de start.
Sambata, 10 Mai 2014 | Formula 1

Spania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid

Nico Rosberg l-a învins cu aproape o secundă pe coechipierul său Lewis Hamilton în ultima sesiune de antrenamente din Spania, în timp ce Fernando Alonso a fost la 1.3 secunde în spatele său.
Sambata, 10 Mai 2014 | Formula 1

Ricciardo: "Red Bull nu poate lupta cu Mercedes în Spania"

Daniel Ricciardo este resemnat că locul trei este cel mai bun pe care îl poate obţine în Spania în contextul dominaţiei celor de la Mercedes.
Vineri, 09 Mai 2014 | Formula 1

Spania, antrenamente 2: Hamilton rămâne în frunte, secondat de Rosberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente din Spania şi a fost urmat de Nico Rosberg. Sebastian Vettel nu a luat startul din cauza unei defecţiuni tehnice.
Vineri, 09 Mai 2014 | Formula 1

Vettel nu participă la a doua sesiune de antrenamente din Spania

Sebastian Vettel nu concurează în a doua sesiune de antrenamente libere din Spania din cauza defecţiunilor la sistemul electric suferite în prima sesiune.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Dacia, Opel, VW, video, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru