Alonso speră să continue progresele în cursa de la Barcelona

de Daniel Popescu
Marti, 05.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi-a exprimat speranţa că va continua să înregistreze progrese pentru McLaren în Marele Premiu al Spaniei, în timp ce coechipierul său Jenson Button admite că rezultatele din calificări vor fi esenţiale.

McLaren nu a obţinut niciun punct în primele patru curse ale sezonului 2015, însă echipa britanică a înregistrat constant progrese, în special în China şi Bahrain.

Fernando Alonso speră să aibă parte de o cursă bună în faţa propriilor suporteri de la Barcelona, însă admite că misiunea va fi dificilă în contextul în care toate echipele pregătesc îmbunătăţiri pentru monoposturi.

"Vedem îmbunătăţiri cursă de cursă şi vreau să mă asigur că menţin aceasta consecvenţă pe parcursul weekendului. Va fi foarte dificil, pentru că şi alte echipe au muncit din greu pentru a-şi dezvolta monoposturile, dar sper ca startul sezonului european va fi pozitiv pentru noi", a declarat el.

Urmareste Automarket
Coechipierul său Jenson Button consideră că rezultatele din calificări vor fi esenţiale pentru ca McLaren să poată obţină rezultate convingătoare în cursă, întrucât circuitul nu beneficiază de prea multe oportunităţi de depăşire.

"Este dificil de depăşit, aşa că vom lucra la performanţele din calificări.

Am făcut paşi buni în ultimele curse şi aceste eforturi au continuat şi în pauza dintre Bahrain şi Spania, aşa că sunt entuziasmat să văd unde suntem. Totuşi, cheia este fiabilitatea. Acesta este cel mai important element pentru a forţa pachetul nostru la limita în Spania şi după aceea", a precizat britanicul.

Via McLaren

Comentarii (5)

  • un podium rosu-argintiu la Barcelona, cu Alonso pe locul 3 ar fi misto ;)

    Forza Ferrari!
    14 13
  • @Soxy: rosu - argintiu are sanse mari sa fie, dar cu Mercedes in loc de Mclaren. Totusi si eu imi doresc sa vad Mclaren mai sus.
    18 3
  • F1 Vision
    Mai interesante sunt stirile despre slabiciunea monopostului McLaren Honda, in special partea spate a monopostului. Plus greseala din desenul motorului... faptul ca este prea compact si nu produce downforce... https://www.youtube.com/watch?v=jx4g_upH5dQ

    Cred ca la Barcelona vom vedea daca se concentreaza pe partea din spate a monopostului, pentru a rezolva aceste probleme, sau doar vor lucra la motor si poate viitorul monopost sa aiba o alta filozofie de desen.
    9 2
  • nu inteleg de ce atata vorbarie ieftina , Alonzo este acolo unde merita ! Sper sa ramana acolo mult timp !!!
    3 9
  • Cu 35 de milioane de Euro în buzunar, toată lumea și-ar dori să fie unde e Alonso. Plus că mai e și în istoria competiției. Ce rău o duce spaniolul...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru