Hamilton exclude Ferrari din lupta pentru victorie în Spania

de Daniel Popescu
Duminica, 10.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton anticipează că va lupta doar cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, pentru victorie în cursa de la Barcelona şi şi-a stabilit deja planul pentru a-l depăşi pe german.

Merg pe ghicite, dar cred că etapa este între mine şi Rosberg.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Mercedes a ocupat prima linie a grilei de start pentru Marele Premiu al Spaniei, însă de data aceasta a fost rândul lui Nico Rosberg să obţină pole position-ul în faţa coechipierului său, Lewis Hamilton.

Ferrari rămâne în continuare principală rivală, însă Sebastian Vettel a admis la finalul calificărilor că diferenţa dintre cele două echipe a crescut, în ciuda unui update major introdus de Scuderia.

De altfel, Hamilton anticipează că lupta pentru victorie la Barcelona va avea doar doi pretendenţi şi exclude varianta unei performanţe majore din partea celor de la Ferrari. "Merg pe ghicite, dar cred că etapa este între mine şi Rosberg", a declarat dublul campion mondial pentru postul britanic de televiziune SkySports.

Dacă voi fi mai proaspăt şi voi avea un timp de reacţie un pic mai bun, aş putea face diferenţa până în primul viraj.

Acesta este obiectivul.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Hamilton şi-a stabilit deja şi planul de luptă pentru a câştiga curse de pe locul doi. În condiţiile în care depăşirile sunt dificile la Barcelona, britanicul îşi pune toate speranţele într-o reacţie mai promptă la stingerea luminilor roşii.

"Amândoi avem exact acelaşi ambreiaj, aşa că în mod natural ar trebui să avem acelaşi start. Dacă voi fi mai proaspăt şi voi avea un timp de reacţie un pic mai bun, aş putea face diferenţa până în primul viraj. Acesta este obiectivul", a adăugat el.

Opt dintre ultimele 10 curse de la Barcelona au fost câştigate de pilotul care a plecat din pole position.

Via SkySports

Comentarii (5)

  • Lucky70
    bafta Rosberg,ar fi cazul sa-ti revii!
    11 10
  • Serban Stanescu
    Ia vezi cum faci poate va acrosati! Vetel abia asteapta! Forta Ferrari!
    9 8
  • LOLITA
    le rupe fisul fentel la start :)))
    4 10
  • botas ii sufla lui fentel pozitia la start, poate chiar si tanarul sainz
    3 4
  • Nu i-as exclude. Cu o strategie foarte buna, cateva greseli ale Mercedes este posibila o victorie Vettel. Impresionant Sainz Jr. Mclaren un pas inainte, inca unul, par a avea o mai buna fiabilitate si ceva viteza in plus. Cu putina sansa pot termina in puncte. O cursa interesanta, astept revirimentul lui Nico. Pentru suspansul de final de sezon.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru