Force India va lansa un monopost nou la debutul sezonului european

de Daniel Popescu
Luni, 23.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a dezvăluit că îmbunatăţirile pregătite pentru sezonul european al Formulei 1 sunt suficient de majore pentru ca monopostul să fie practic unul complet nou.

Va fi un update semnificativ pentru că vom încerca să aducem un pachet decent.

Bob Fernley
Sef adjuct Force India
Force India a avut doar trei zile la dispoziţie să testeze noul monopost pentru sezonul 2015 din cauza unor probleme financiare cu furnizorii de componente, iar acesta are un design apropiat de predecesorul său.

Scopul a fost astfel o fiabilitate cât mai bună, care a permis echipei să termine în puncte cu ambii piloţi în Australia, însă ambiţiile indienilor sunt semnificativ mai mari.

Şeful adjunct Bob Fernley susţine însă că dezvoltările pregătite de echipă pentru sezonul european care va debuta cu Marele Premiu al Spaniei din 10 mai vor avea ca rezultat apariţia efectivă a unui monopost nou.

"Va fi un update semnificativ pentru că, după ce am pierdut timp pe parcursul iernii cu restructurarea departamentului aerodinamic, vom încerca să aducem un pachet decent. Cred că va fi aproape ca un monopost nou", a declarat el.

De altfel, Force India a anunţat încă de luna trecută că adevăratele performanţe vor apărea doar în startul sezonului european, întrucât atunci vor fi implementate pe monopost o serie de update-uri dezvoltate în tunelul de vânt al constructorului Toyota de la Koln.

Echipa şi-a stabilit ca obiectiv să lupte pentru podiumuri.

Via F1i

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru