Ford ar putea construi un SUV nou cu motor hibrid în Spania

de Tiberiu Safta
Vineri, 29.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford ar putea construi, în viitorul apropiat, un viitor model în Spania. Acesta va fi un SUV nou, cu motor hibrid, care ar urma să fie produs la uzina de la Valencia.

Potrivit celor mai noi informații din presă, Ford ia în considerare opțiunea de a construi un SUV nou la uzina sa de la Valencia, din Spania. Presa spaniolă sugerează că noul model va fi un SUV complet nou, cu motor hibrid.

La aceeași uzină este produs modelul Kuga. În prezent, fabrica de la Valencia este compusă din 4800 de angajați. Până în anii recenți, la această fabrică au fost produse mai multe modele Ford, cum ar fi Mondeo, S-Max și Galaxy.

„Urmărim cu atenție evoluția piețelor europene pentru oportunități de a îmbunătăți oferta noastră de produse din prezent”, se arată un comunicat oficial din partea mărcii americane. „Având în vedere schimbările pe care le vedem în industrie, credem că există o oportunitate de a adăuga un SUV în Europa, care să fie fabricat la Valencia”, mai precizează același comunicat.

Decizia de a construi viitorul SUV la uzina spaniolă nu este, deocamdată, finală.

via Automotive News Europe (înreg.)

Comentarii (1)

  • pacat ca nu si-au promovat mai mult sistemele hibride, pentru ca sunt destul de reusite. Eu doar anul acesta am ajuns sa aflu mai mult despre ele, dar merita luate in considerare, cat o sa se mai vanda masini termice si nu se trece de tot la modelele electrice
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru