Încă o ediție specială pentru Audi TT, disponibilă doar în Spania. Preț de 72.800 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 10.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a lansat o nouă ediție specială pentru TT. Noua ediție este destinată exclusiv pieței din Spania, iar producția va fi limitată la numai 25 de exemplare.

După o producție care a durat 25 de ani, Audi se pregătește să-și ia rămas bun de la modelul TT. Mai devreme în acest an, constructorul german a lansat câteva ediții speciale de adio care sunt exclusive doar pe anumite piețe. Acum, a venit rândul Spaniei să primească o ediție exclusivă nouă pentru Audi TT.

Noua ediție specială este bazată pe versiunea 45 TFSI quattro. Asta înseamnă că sub capotă avem un motor pe benzină de 2.0 litri turbo care dezvoltă 245 de cai putere și care este cuplat la o cutie automată cu 7 trepte și cu dublu ambreiaj. În această configurație, Audi TT are nevoie de 5.1 secunde pentru a atinge 100 de km/h, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 de km/h.

Ediția specială destinată Spaniei poate fi vopsită în 3 nuanțe diferite: albastru Nogaro, roșu Tango sau alb Glacier. Față de versiunea obișnuită, noua ediție primește geamuri fumurii, precum și pachetul S Line Competition. De asemenea, clienții noului model mai primesc jante negre Audi Sport de 20 de inch și etriere roșii.

În habitaclu, scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră în combinație cu alcantara.

În funcție de culoarea exterioară, scaunele pot avea cusături albastre sau roșii. La final, noul model mai primește și ornamente decorative din carbon pe bord.

Noua ediție specială a lui Audi TT va fi disponibilă doar în Spania. Producția va fi limitată la numai 25 de exemplare, iar prețul fiecăruia va fi de 72.800 de euro.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru