TT

Joi, 23 Noiembrie 2023 | Industrie

Cântec de lebădă pentru Audi TT. A fost construit ultimul exemplar, în Ungaria

Audi a anunțat oficial sfârșitul producției modelului sportiv TT. Ultimul exemplar a fost construit în Ungaria, la uzina Audi de la Györ.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Modele noi

Despărțirea e grea: Încă o ediție de adio pentru Audi TT

Audi a prezentat o nouă ediție specială de adio pentru modelul TT. De această dată, noua ediție este disponibilă numai în Statele Unite și va fi produsă în numai 50 de exemplare.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Modele noi

Încă o ediție specială pentru Audi TT, disponibilă doar în Spania. Preț de 72.800 de euro

Audi a lansat o nouă ediție specială pentru TT. Noua ediție este destinată exclusiv pieței din Spania, iar producția va fi limitată la numai 25 de exemplare.
Marti, 02 Mai 2023 | Industrie

Audi TT la aniversare: modelul sport german a împlinit 25 de ani

Constructorul german de automobile a lansat modelul TT în urmă cu 25 de ani. În tot acest timp, modelul sport a cunoscut trei generații.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Modele noi

Încă o ediție de adio pentru Audi TT: Memorial Edition, disponibilă doar în Japonia

Audi a dezvăluit o nouă ediție de adio pentru modelul său sport TT. Noua ediție Memorial Edition este disponibilă exclusiv pentru piața niponă, iar aceasta aduce un pachet vizual unic cu accente din bronz.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Modele noi

Audi TT se apropie de sfârșit. Ediție specială de adio

Celebrul model sportiv Audi TT se apropie de final de producție după 25 de ani. Pentru a marca acest moment, constructorul german a lansat ediția de adio Final Edition, care aduce mai multe accente negre la exterior.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Modele noi

Ediție de adio pentru Audi TT: se numește Iconic Edition și va fi replicată în 100 de exemplare

Constructorul din Ingolstadt pensionează modelul TT cu o ediție de adio. Denumită TT RS Iconic Edition, aceasta va fi replicată în doar 100 de exemplare, destinate pieței din Europa.
Marti, 04 August 2020 | Industrie

Presa britanică: Audi ar putea relansa R8 și TT ca modele 100% electrice

Modelele Audi R8 și Audi TT ar putea fi relansate ca vehicule 100% electrice, potrivit surselor din cadrul companiei. Presa britanică susține că, într-un scenariu pesimist, Audi ar putea renunța definitiv la cele două modele în contextul reducerii costurilor.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificarea ar putea salva gama de sportive Audi: oficialii își doresc generații noi pentru TT și R8

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul sportivelor din gamă, însă există oficiali care își doresc ca TT, R8 și modelele din gama RS să primească generații noi. Sistemele electrificate de propulsie sunt cele care ar putea salva gama de sportive a constructorului din Ingolstadt.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Noi cifre în Cazul Dieselgate: 2.1 milioane de maşini Audi sunt afectate la nivel mondial

Purtătorii de cuvânt Audi confirmă că peste două milioane de maşini ale mărcii deja vândute în toată lumea au instalat soft-ul care păcăleşte testele de emisii. Un sfert din acestea au fost cumpărate de clienţi germani.
Sambata, 24 Ianuarie 2015 | Modele noi

Audi TT offroad concept ar putea deveni realitate în 2017

Conceptul Audi TT offroad va intra în producția de serie în 2017. Presa britanică spune că decizia a fost deja luată, iar numele viitorul model din gama Audi este TTQ.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

UPDATE FOTO: Audi TT Roadster: versiunea decapotabilă a modelului TT a fost prezentată oficial

Audi a prezentat oficial versiunea decapotabilă a modelului TT. A treia generaţie Audi TT Roadster va debuta în Europa începând cu luna octombrie, iar în România va sosi în prima parte a anului viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Modele noi

Audi va lansa o nouă variantă de caroserie în gama TT, după Coupe şi Roadster

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de dezvoltare de la Audi, a anunţat în cadrul unui interviu pregătirea celei de-a treia versiuni de caroserie în gama TT, care va fi inspirată din aspectul conceptului TT offroad.
Duminica, 20 Aprilie 2014 | Modele noi

Audi TT offroad - conceptul unui crossover sportiv

La Salonul Auto de la Beijing, Audi a prezentat un concept offroad bazat pe noul model TT. SUV-ul TT offroad are patru portiere și ar putea ajunge în producția de serie peste doi ani.
Luni, 24 Martie 2014 | STIATI CA...

25 de lucruri pe care nu le ştiai despre... noul Audi TT

Cea de-a treia generaţie Audi TT va fi lansată pe pieţele europene în acest an. Automarket a mers la Ingolstadt pentru a afla câteva dintre secretele unuia dintre cele mai iubite modele din gama mărcii germane.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Audi TT Quattro Sport Concept: 420 CP pentru cel mai rapid TT

Audi a prezentat coneptul TT Quattro Sport Concept la Geneva. Acesta ne arată cea mai performantă versiune a motorului 2.0 TFSI creată vreodată, unitatea livrând 420 CP şi 450 Nm.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

OFICIAL: Noul Audi TT se prezintă

Audi ne prezintă a treia generaţie a modelului TT. Noul model sportiv a fost dezvelit în cadrul evenimentului special organizat de grupul Volkswagen chiar înainte de debutul Salonului Auto de la Geneva.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Primele imagini scăpate pe net: Audi TT, Jeep Renegade, Toyota Aygo

Primele imagini ale noilor Audi TT, Toyota Aygo şi Jeep Renegade au fost publicate pe internet înaintea prezentării oficiale.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | Modele noi

Audi TT Coupe S Line Competition, noul pachet pentru sportiva din Ingolstadt

Audi a anunţat un nou pachet pentru TT Coupe, numit S Line Competition, care îmbină elementele S-Line Sport şi ornamentele S-Line pentru exterior într-o ofertă la un preţ cu 50% mai mic decât ar costa respectivele componente alese separat - 4.300 de euro.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Feature

FEATURE: Am condus un model special - Audi TT-RS MTM

Audi TT-RS este un automobil special chiar şi în versiunea de serie. Dar după ce a trecut prin laboratorul MTM, acest TT-RS stage 2 MTM are acum 407 CP în loc de cei 340 CP cu care vine din fabrică.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Porsche, Citroen, Honda, Peugeot, video, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru