Ediție de adio pentru Audi TT: se numește Iconic Edition și va fi replicată în 100 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Marti, 04.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Ingolstadt pensionează modelul TT cu o ediție de adio. Denumită TT RS Iconic Edition, aceasta va fi replicată în doar 100 de exemplare, destinate pieței din Europa.

Audi pensionează încet, încet, modelul TT, dar nu înainte de a lansa o ediție specială denumită TT RS Coupe Iconic Edition. Constructorul german va asambla doar 100 de exemplare destinate pieței din Europa, 11 dintre ele urmând să ajungă în Marea Britanie.

Toate vor fi vopsite în celebra nuanță Gri Nardo și vor avea pragurile, emblemele și capacele oglinzilor finisate în negru lucios. Pachetul aerodinamic (care include un eleron fix, din fibră de carbon) este standard, la fel și farurile LED Matrix.

Jantele din aliaj, vopsite și ele în negru lucios, au diametrul de 20 de inch.

Pentru interior, Audi a ales o serie de elemente îmbrăcate în Alcantara, cusături contrastante galbene și scaune sport RS.

Din punct de vedere tehnic, Audi TT RS Coupe Iconic Edition este standard. Asta înseamnă că motorul de 2.5 litri, turbo, dezvoltă 400 de cai putere și 480 Nm cuplu. Transmisia S Tronic cu șapte rapoarte și tracțiunea integrală quattro completează pachetul.

Suta de kilometri pe oră este atinsă în 3.7 secunde, iar viteza de top ajunge la 280 km/h.

via Audi

Comentarii (1)

  • Pacat ca industria auto nu a folosit tipul asta de climatizare (intr-o forma sau alta) si la alte modele de masini, pe langa faptul ca arata spectaculor, este si foarte eficient.

    Ne-am ales cu niste display-uri scufundate intr-o mare trista de piano black.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru