Încă o ediție de adio pentru Audi TT: Memorial Edition, disponibilă doar în Japonia

de Tiberiu Safta
Vineri, 28.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a dezvăluit o nouă ediție de adio pentru modelul său sport TT. Noua ediție Memorial Edition este disponibilă exclusiv pentru piața niponă, iar aceasta aduce un pachet vizual unic cu accente din bronz.

Anul acesta, Audi își ia rămas bun de la emblematicul TT, modelul sport care a făcut parte din gama mărcii din Ingolstadt timp de 25 de ani. Mai devreme în acest an, Audi a dezvăluit o primă ediție de adio pentru Marea Britanie, numită Final Edition.

Acum, Audi TT primește încă o astfel de ediție, dar care este disponibilă exclusiv în Japonia. Noua ediție se numește Memorial Edition și va fi construită în doar 100 de exemplare pentru piața niponă. Ediția specială este bazată pe versiunea mai performantă TTS, ceea ce înseamnă că modelul primește un motor de 2.0 litri turbo de 315 cai putere și 420 Nm. Motorul este cuplat la o cutie automată cu 7 trepte, iar mașina primește și sistemul de tracțiune integrală quattro.

Ediția specială aduce un pachet vizual exclusiv cu accente din bronz pentru jantele de 20 de inch și pentru sigla Audi vopsită în părțile laterale ale mașinii. Grila este vopsită într-un negru mat și conține inserții care imită aluminiul.

Modelul special poate fi vopsit în alb Glacier Metallic, negru Mythos Metallic sau gri Kronos Metallic.

Accentele din bronz se regăsesc și în habitaclu, sub forma unor cusături pentru scaunele îmbrăcate în piele Nappa. Bineînțeles, aici avem și dotările obișnuite ca instrumentarul digital, ecranul central pentru sistemul multimedia, sistemul audio Bang & Olufsen cu 12 incinte și sisteme de asistență pentru parcare, monitorizarea unghiului mort și pentru camera de marșarier.

Audi TT va fi scos din producție în acest an. În cei 25 de ani de producție, modelul sport a fost vândut în peste 500.000 de exemplare la nivel mondial.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru