Japonia

Vineri, 02 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Marele Premiu al Japoniei va rămâne în calendar până în 2029

Formula 1 a anunțat oficial prelungirea contractului cu organizatorii Marelui Premiu al Japoniei pentru încă 5 ani. Etapa din țara soarelui răsare va rămâne în calendar până în 2029.
Sambata, 20 Ianuarie | Industrie

Mazda6 va fi retrasă din Japonia. Urmează Europa?

Mazda a anunțat oficial că va retrage modelul său de clasă medie Mazda6 de pe piața din Japonia. Producția modelului va înceta în aprilie.
Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Ediție specială Subaru WRX S4 STI Sport: disponibilă în Japonia doar prin tragere la sorți

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de performanță WRX. Aceasta este disponibilă exclusiv în Japonia prin tragere la sorți.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Modele noi

Mașinile altora: Toyota Crown Sport, cu motor de 302 cai putere și preț de 48.300 de euro

Toyota a prezentat oficial noul Crown Sport, un crossover de performanță disponibil exclusiv pe piața din Japonia. Noul model primește un motor hibrid cu încărcare la priză care dezvoltă 302 cai putere.
Vineri, 15 Decembrie 2023 | Modele noi

Nissan sărbătorește 90 de ani cu 5 modele speciale în Japonia

Nissan a lansat o ediție aniversară specială pentru 5 dintre modelele sale vândute în Japonia. Noua ediție marchează cei 90 de ani de existență ai mărcii.
Duminica, 24 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie categorică în Japonia! Red Bull, campioni la constructori

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie în Japonia, după o cursă dominată categoric de dublul campion mondial. În același timp, Red Bull a cucerit și un nou titlu mondial în campionatul constructorilor.
Sambata, 23 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Japonia. Piloții McLaren, pe locurile 2 și 3

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Japoniei. Dublul campion mondial va pleca în fața piloților McLaren, Oscar Piastri și Lando Norris, calificați pe locurile 2 și 3.
Marti, 29 August 2023 | Industrie

Toyota oprește producția de mașini la toate uzinele sale din Japonia

Toyota a anunțat că a fost nevoită să oprească temporar producția de automobile la toate uzinele sale din Japonia. În total, Toyota deține 14 uzine în arhipelagul nipon.
Marti, 08 August 2023 | Modele noi

Mașinile altora: noul Nissan Skyline Nismo pentru Japonia. Motor V6 de 420 de cai putere

Nissan a dezvăluit oficial noua versiune de performanță Skyline Nismo. Noul model este disponibil exclusiv pe piața din Japonia și vine echipat cu un motor V6 de 420 de cai putere. Producția noului model este limitată la 1000 de exemplare.
Luni, 22 Mai 2023 | Modele noi

Japonezii prezintă un supercar inspirat de Maserati Birdcage, o mașină de curse din anii ’60

Designer-ul japonez Ken Okuyama, omul din spatele lui Ferrari Enzo, a dezvăluit un supercar nou, inspirat dintr-o mașină de curse din anii ’60. Noul supercar nipon se numește Kode61 Birdcage și este o reinterpretare modernă a emblematicului Maserati Birdcage.
Duminica, 21 Mai 2023 | Economic

China depășește Japonia și devine cel mai mare exportator de automobile din lume în 2023

Potrivit unor date oficiale noi, China a devenit cel mai mare exportator de automobile la nivel mondial în primul trimestru din acest an. Astfel, China a reușit să depășească Japonia pentru prima dată la acest capitol.
Marti, 09 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Chevrolet Camaro: Vivid Orange Edition, disponibilă doar în Japonia

Chevrolet a anunțat o nouă ediție specială pentru muscle car-ul său Camaro. Noua ediție, botezată Vivid Orange Edition, aduce o vopsea nouă și este disponibilă exclusiv pe piața din Japonia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 30 Aprilie 2023 | Modele noi

Toyota Supra primește o nouă ediție specială: Plasma Orange 100, disponibilă doar în Japonia

Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță Supra. Noua ediție se numește Plasma Orange 100 și este disponibilă exclusiv pe piața din Japonia. Doar 100 de exemplare vor fi construite.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Modele noi

Încă o ediție de adio pentru Audi TT: Memorial Edition, disponibilă doar în Japonia

Audi a dezvăluit o nouă ediție de adio pentru modelul său sport TT. Noua ediție Memorial Edition este disponibilă exclusiv pentru piața niponă, iar aceasta aduce un pachet vizual unic cu accente din bronz.
Joi, 02 Martie 2023 | General

Record pentru cea mai mare paradă de mașini Lamborghini din istorie

Constructorul italian a intrat oficial în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai mare paradă de mașini Lamborghini din istorie. La evenimentul organizat în Japonia au participat peste 250 de mașini ale mărcii italiene.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Lamborghini Huracan STO, transformat într-un Art Car de un artist japonez

Un exemplar Lamborghini Huracan STO a fost transformat într-un Art Car cu ajutorul unui artist din Japonia. Exemplarul unicat a fost creat pentru a marca cei 60 de ani de existență a mărcii italiene.
Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Industrie

Honda oprește temporar comenzile pentru Civic Type R în Japonia. Modelul, indisponibil și în România

Honda a fost nevoită să oprească temporar comenzile pentru hot hatch-ul Civic Type R în Japonia. Motivul acestei opriri este atribuit cererii prea mari.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Industrie

China devine al doilea cel mai mare exportator de automobile la nivel global. A depășit Germania

În 2022, China a exportat 3.11 milioane de vehicule, un rezultat care poziționează țara asiatică pe locul 2 în topul celor mai mari exportatori de automobile la nivel global. Japonia este, încă, lider.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Subaru Forester XT-Edition pentru Japonia: sărbătorește 50 de ani de la introducerea tracțiunii integrale

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru SUV-ul Forester, menită să marcheze 50 de ani de la apariția sistemului de tracțiune integrală al mărcii. Noul Forester XT-Edition este un model destinat exclusiv pieței din Japonia.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediția specială Mazda6 20th Anniversary debutează, momentan, în Japonia și Australia

Constructorul japonez de automobile prezintă noua ediție specială Mazda6 20th Anniversary. Pentru moment, aceasta este anunțată pentru Japonia și Australia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru