Ediție specială Subaru WRX S4 STI Sport: disponibilă în Japonia doar prin tragere la sorți

de Tiberiu Safta
Vineri, 12.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de performanță WRX. Aceasta este disponibilă exclusiv în Japonia prin tragere la sorți.

Constructorul japonez a prezentat noua ediție specială WRX S4 STI Sport în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Noua ediție va fi disponibilă exclusiv pe piața din Japonia și va fi produsă în doar 500 de exemplare.

Față de versiunea obișnuită a lui WRX, noua ediție specială este vopsită într-o nuanță specială de albastru Offshore Metallic și primește o caroserie cu un design mai agresiv. De asemenea, noul model primește și jante BBS de 19 inch încălțate în anvelope Michelin, precum și accente negre în zona grilei și la embleme.

În habitaclu, noua ediție specială aduce scaune sport Recaro îmbrăcate în alcantara și cu sigla STI brodată în zona tetierelor. Inclusiv bordul, consola centrală și cotierele sunt îmbrăcate în alcantara și sunt completate de cusături argintii. Noul model mai primește și o izolare fonică mai bună în compartimentul pentru roata de rezervă.

Sub capotă se regăsește același motor boxer cu 4 cilindri turbo, care dezvoltă 275 de cai putere și un cuplu de 350 Nm.

Evident, puterea este transmisă către toate roțile, iar motorul este cuplat la o cutie automată variabilă. Ediția specială primește o suspensie revizuită, mai rigidă, precum și un sistem de răcire nou pentru transmisie.

Noua ediție specială Subaru WRX S4 STI Sport va fi produsă în doar 500 de exemplare. Aceasta va fi disponibilă în Japonia, iar clienții vor fi selectați prin tragere la sorți. Câștigătorii vor trebui apoi să plătească o sumă echivalentă cu 39.300 de euro.

via Subaru

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru