Japonia

Vineri, 07 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn și Nissan, aproape să fie acuzați oficial pentru încălcarea legilor financiare: Ghosn are 60-70% șanse de condamnare, susține presa japoneză

Procurorii sunt așteptați să pună sub acuzare, în mod oficial, atât pe Nissan, cât și pe fostul său președinte, Carlos Ghosn, pentru încălcarea legilor financiare ale Japoniei, potrivit presei nipone.
Marti, 04 Decembrie 2018 | Industrie

Noi acuzații de fals în declarații pentru Carlos Ghosn: fostul președinte Nissan ar putea fi reținut până cel puțin la sfârșitul anului

Procurorii japonezi vor să prelungească arestul lui Carlos Ghosn prin noi acuzații de fals în declarații, susține presa niponă, citată de Reuters. Astfel, fostul președinte Nissan ar urma să fie reținut până cel puțin la sfârșitul acestui an.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Economic

Mesajul Japoniei pentru Franța: “Viitorul alianței Renault-Nissan este în mâna investitorilor privați”

Premierul japonez Shinzo Abe i-a transmis președintelui francez Emmanuel Macron că viitorul alianței Renault-Nissan este în mâna investitorilor privați, potrivit unui purtător de cuvânt al liderului nipon.
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Industrie

Procurorii analizează prelungirea arestului pentru Carlos Ghosn: fostul președinte Nissan și Mitsubishi ar putea fi reținut pentru încă 10 zile

Procurorii din Tokyo analizează varianta prelungirii arestului pentru Carlos Ghosn, după ce actualul mandat de reținere expiră vineri, pe 30 noiembrie. Aceștia ar putea cere încă 10 zile de detenție pentru Carlos Ghosn, înainte să decidă dacă acesta va fi acuzat oficial sau va fi eliberat.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Economic

Update: Carlos Ghosn neagă acuzațiile că ar fi transferat pierderi din investițiile sale financiare către Nissan

Carlos Ghosn, fostul președinte de la Nissan, neagă acuzațiile că ar fi transferat pierderile din investițiile financiare către producătorul auto, pentru a evita să suporte chiar el pierderi de milioane de dolari. Anunțul a fost făcut de avocatul său.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn ar fi negat acuzațiile care i-au fost aduse: oficialul susține că nu ar fi avut nicio intenție să mintă în declarațiile financiare

Carlos Ghosn ar fi negat acuzațiile care i-au fost aduse de procurori și susține că nu ar fi avut nicio intenție să mintă în declarația sa de venituri, potrivit televiziunii publice japoneze NHK.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Industrie

Reacția Franței la arestarea lui Carlos Ghosn: “Stabilitatea și viitorul Renault nu vor fi afectate”

Arestarea CEO-ului Carlos Ghosn și înlăturarea sa iminentă din conducerea Nissan nu pune în pericol stabilitatea și supraviețuirea Renault, a declarat ministrul francez de Finanțe, potrivit Reuters.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Industrie

Șeful Renault-Nissan a fost arestat în Japonia: Carlos Ghosn a mințit în declarația de venituri

Șeful Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a fost arestat în Japonia, pentru fals în declarații privind veniturile sale, potrivit publicației Asahi, citată de Reuters.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Industrie

Mazda cheamă în service 640.000 de vehicule la nivel global: posibile probleme la motoarele diesel

Mazda a anunțat un recall pentru 640.000 de vehicule la nivel global, din cauza unor posibile probleme cu arcurile supapelor de la motoarele sale diesel. Sunt afectate 230.000 de mașini din Japonia, restul fiind în alte piețe externe, cu excepția SUA.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Mazda a înregistrat pierderi din cauza vânzărilor slabe din ultimele luni: producția a fost afectată temporar de inundațiile din Japonia

Mazda a avut pierderi pe trimestrul al treilea din acest an, unul dintre motive fiind întreruperea temporară a producției ca urmare a inundațiilor din Japonia ce au afectat activitatea constructorului nipon.
Duminica, 07 Octombrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, victorie ușoară la Suzuka! Vettel, doar locul 6 după un acroșaj cu Verstappen

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții în Japonia și și-a consolidat prima poziție în clasament după ce Sebastian Vettel a terminat doar pe locul 6 în urma unui acroșaj cu Max Verstappen în debutul cursei.
Sambata, 06 Octombrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Suzuka în fața lui Bottas! Vettel, doar locul 9 după o strategie greșită și o eroare de pilotaj

Lewis Hamilton l-a învins pe Valtteri Bottas în lupta pentru pole position în Japonia, în timp ce Sebastian Vettel va pleca de pe locul nouă în urma unei greșeli de strategie și a unei ieșiri în decor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Octombrie 2018 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Suzuka: Hamilton, cel mai bun timp. Ferrari, la aproape o secundă în urmă

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere din Japonia, în timp ce Sebastian Vettel a fost cu aproximativ o secundă mai lent.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Intern

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei: Hamilton "înțeapă" Ferrari în privința ordinelor de echipă

Lewis Hamilton este surprins că Ferrari nu a optat încă pentru ordine de echipă în acest sezon, în timp ce Sebastian Vettel insistă că ipoteza potrivit căreia Scuderia a avut un monopost mai competitiv decât Mercedes a fost o iluzie.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Industrie

Toyota va reporni fabricile din Japonia în această săptămână: producția fusese oprită în weekend din cauza unui cutremur puternic

Toyota vrea să repornească treptat fabricile din Japonia pentru ca producția să revină la normal din această săptămână. Producția fusese oprită în weekend din cauza unui cutremur puternic.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Industrie

Producție întreruptă: Toyota a oprit fabricile din Japonia în urma cutremurului care a lăsat insula Hokkaido fără curent electric

Un cutremur cu magnitudinea de 6.6 grade Richter forțează fabricile japoneze Toyota să-și întrerupă activitatea. Cutremurul a curmat viața a aproape 40 de oameni și a lăsat două milioane de case fără curent electric.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Toyota, recall pentru un milion de mașini hibride din cauza unui risc de incendiu la motor: sunt afectate modelele Prius și C-HR produse între iunie 2015 și mai 2018

Toyota a anunțat miercuri că pregătește un recall pentru aproximativ un milion de vehicule hibride din toată lumea, ca urmare a unor probleme la cablajele motorului ce pot provoca un incendiu. Sunt vizate modelele hibride Prius și C-HR, produse în Japonia între iunie 2015 și mai 2018 și vândute în Europa, Australia, SUA și alte țări.
Joi, 09 August 2018 | Industrie

Nou scandal în Japonia: Mazda și Suzuki, acuzate de autorități că au omologat mașini în cadrul unor teste care nu ar fi trebuit validate

Ministerul Transporturilor din Japonia a anunțat că Mazda și Suzuki au omologat o serie de mașini la capitolele emisiil și consum de carburant printr-un test în cadrul căruia nu au fost respectate protocoalele de testare. Pe lista acuzaților se regăsește și Yamaha.
Joi, 19 Iulie 2018 | Industrie

Lamborghini continuă sărbătoarea: producție de 8.000 de unități pentru Aventador și 11.000 de exemplare pentru Huracan

Lamborghini a anunțat producția a 8.000 de unități Aventador, la 7 ani de la debutul modelului. În plus, italienii au atins și o bornă de 11.000 de exemplare pentru modelul Huracan.
Joi, 19 Iulie 2018 | Modele noi

Nissan Leaf Nismo și-a anunțat debutul international: vânzările electricei sportive vor începe în Japonia pe 31 iulie

Nissan a anunțat că modelul său electric Leaf va primi în premieră o versiune sportivă Nismo. Vânzările lui Leaf Nismo vor începe întâi în Japonia, din data de 31 iulie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru