Citroen

Marti, 26 Septembrie | RETRO

Legendarul Citroen 2 CV a fost prezentat în urmă cu 75 de ani

Francezii de la Citroen sărbătoresc cei 75 de ani care au trecut de la prezentarea legendarului model 2 CV. Acesta a fost replicat în peste 5 milioane de exemplare.
Marti, 05 Septembrie | Modele noi

Citroen anunță o ediție specială pentru C5 X: costă peste 58.000 de euro

Constructorul francez de automobile prezintă noua ediție specială Hypnos pentru modelul C5 X. Aceasta poate fi deja comandată în Europa, iar în Franța pornește de la 58.400 de euro.
Luni, 28 August | Modele noi

Se poartă retro: Citroen prezintă noul concept Type Holidays, un camper modern inspirat din anii ’40

Citroen a dezvăluit un nou concept în stil retro care aduce un omagiu clasicului model Type H din anii ’40. Noul concept se numește Type Holidays și este un campervan modern bazat pe modelul de serie SpaceTourer.
Miercuri, 07 Iunie | General

Cel mai scump Citroen 2CV din lume, construit din lemn, s-a vândut cu 210.000 de euro

Un Citroen 2CV creat din lemn a devenit cel mai scump exemplar din lume al celebrului model francez. Exemplarul, care este funcțional, a fost vândut pentru suma record de 210.000 de euro la licitație.
Marti, 30 Mai | Modele noi

Citroen anunță o nouă motorizare hibrid pentru C5 Aircross

Citroen C5 Aircross va putea fi comandat și într-o versiune cu sistem de propulsie hibrid cu 136 de cai putere. Ansamblul integrează o transmisie automată cu 6 rapoarte și dublu ambreiaj.
Miercuri, 17 Mai | Industrie

Citroen Mehari: 55 de ani de la debutul unui model atipic

Citroen marchează 55 de ani de la debutul modelului Mehari. În cei aproape 20 de ani de carieră, modelul atipic a fost produs în peste 144.000 de exemplare.
Joi, 04 Mai | Modele noi

Noutăți pentru Citroen e-C4 și e-C4 X: mai multă putere și autonomie mărită la 420 de kilometri

Citroen a lansat versiuni noi, mai puternice pentru modelele sale electrice e-C4 și e-C4 X. Cele două modele primesc acum un propulsor electric de 156 de cai putere și o baterie mai mare, care mărește autonomia până la 420 de kilometri.
Vineri, 24 Februarie | O lume nebuna

Citroen prezintă un car de război inspirat de vechiul 2CV, pentru filmul Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

Citroen a dezvăluit o creație neobișnuită în forma unui car de război. Aspectul trăsurii este inspirat de celebrul Citroen 2CV, iar carul a fost creat special pentru noul film Asterix & Obelix: The Middle Kingdom.
Joi, 02 Februarie | Modele noi

Citroen: versiune PHEV cu 180 CP pentru C5 X și sistem multimedia nou pentru C4

Constructorul francez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele C4 și C5 X. Dacă primul primește un sistem multimedia nou, cel de-al doilea va putea fi comandat și alături de o nouă motorizare plug-in hybrid, cu 180 de cai putere.
Vineri, 20 Ianuarie | Intern

Prețuri Citroen e-C4 X în România: versiunea electrică a lui C4 X pornește de la 43.900 euro

Versiunea electrică a noului Citroen C4 X pornește la noi în țară de la 43.900 de euro. Denumită e-C4 X, aceasta are o autonomie de până la 360 de kilometri.
Vineri, 20 Ianuarie | Intern

Prețuri Citroen C4 X în România: start de la 23.300 de euro

Noul Citroen C4 X poate fi comandat în România. Pentru moment, modelul francez este disponibil cu motorizări diesel și pe benzină, iar prețul pornește de la 23.300 de euro.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Citroen suplimentează ediția limitată My Ami Buggy: încă 1.000 de unități în 2023

Citroen anunță că ediția limitată My Ami Buggy va fi suplimentată cu încă 1.000 de exemplare, în 2023. Primele unități vor fi livrate în vara anului viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Citroen C5 Aircross și C5 X: motorizare hibridă de 180 CP și autonomie extinsă

Citroen a introdus o motorizare nouă pentru modelul C5 Aircross, un propulsor plug-in hybrid de 180 de cai putere. Totodată, atât acest model cât și C5 X primesc baterii noi, de unde rezultă o autonomie mai mare în modul electric.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Economic

Dacia depășește vânzările Opel, Fiat, Seat și Citroen în Europa, după primele 9 luni

Potrivit celui mai nou raport ACEA, piața auto europeană a crescut cu peste 9% în primele 9 luni față de aceeași perioadă a anului trecut. Totodată, Dacia a înregistrat o creștere de peste 14% și a reușit să depășească mărci importante ca Opel, Seat, Citroen și Fiat.
Luni, 03 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Citroen C3 va fi electrică. Design inspirat de conceptul Oli

Potrivit unor informații noi, viitoarea generație Citroen C3 ar urma să fie dezvăluită anul viitor. Noul model va fi unul electric și va fi primul model de serie al mărcii care va avea un design inspirat de Citroen Ami și de noul concept Oli.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Concepte

Noul Citroen oli [all-e] este un concept electric cu autonomie de 400 de kilometri

Citroen a dezvăluit conceptul oli [all-e], o mașină electrică inspirată de succesul modelului Ami. Noul concept este construit predominant din materiale reciclate pentru o masă proprie mai mică, iar propulsorul său electric promite o autonomie de 400 de kilometri.
Marti, 27 Septembrie 2022 | General

Citroen are o siglă nouă. Este a zecea în cei 103 ani de existență

Citroen a dezvăluit o siglă nouă, precum și o nouă identitate de marcă. Noua siglă este inspirată de cea originală, folosită în 1919, și este a zecea siglă din cei 103 ani de existență a mărcii franceze.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Citroen prezintă noua versiune My Ami Tonic

Constructorul francez de automobile a dezvoltat o nouă versiune pentru cvadriciclul electric Ami. Aceasta este denumită My Ami Tonic și poate fi deja comandată în mai multe țări.
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Modele noi

Citroen lansează noul C4 X: are și versiune electrică cu 360 km autonomie

Citroen a publicat primele imagini și informații despre noul C4 X. Geamănul lui Peugeot 408 va fi disponibil, pe anumite piețe din Europa, exclusiv într-o versiune cu zero emisii și 360 kilometri autonomie.
Joi, 23 Iunie 2022 | Modele noi

Citroen My Ami Buggy: Toate cele 50 de exemplare, vândute în mai puțin de 18 minute

Citroen anunță că toate cele 50 de exemplare My Ami Buggy au fost comercializate în doar 17 minute și 28 de secunde. Acest model este disponibil doar pe piața din Franța.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru