Citroen

Joi, 18 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Citroen C3 Aircross. Va avea până la 7 locuri

Francezii de la Citroen publică primele imagini și informații referitoare la noul C3 Aircross. SUV-ul de segment B poate găzdui până la 7 pasageri și va avea inclusiv o versiune pur electrică.
Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

VIDEO: Imagini noi cu viitorul Citroen C3 Aircross, înrudit cu Opel Frontera

Citroen a publicat un clip sugestiv nou cu viitorul C3 Aircross, versiunea crossover a modelului cu același nume. Noul model va avea și o versiune electrică, iar data lansării a fost confirmată.
Miercuri, 10 Aprilie | Intern

Prețuri noul Citroen C3 în România: start de la 16.500 de euro

Citroen a anunțat oficial prețurile noului C3 cu motoare pe benzină pentru piața din România. Astfel, noul model de oraș propune un preț de pornire de 16.500 de euro în țara noastră.
Marti, 09 Aprilie | Modele noi

Noul Citroen C3, acum și în versiuni cu motoare termice: start de la 15.000 de euro

Noul Citroen C3 este acum disponibil și în versiuni cu motoare termice. Noul model primește inclusiv o motorizare hibridă de 48 de volți, iar prețul de pornire pe piața europeană este de 14.990 de euro.
Joi, 28 Martie | Concepte

Noul Citroen Basalt Vision, un concept al unui SUV Coupe pentru piețele din America de Sud și India

Citroen a dezvăluit oficial noul Basalt Vision. Acesta este un concept care anunță un viitor SUV Coupe de serie și care va fi vândut exclusiv pe piețele din India și America de Sud.
Marti, 20 Februarie | Masini electrice si hibride

Citroen anunță o motorizare mild-hybrid pentru C4 și C4 X: start de la 27.300 euro în România

Citroen C4 și C4 X pot fi comandate acum și alături de o motorizare mild-hybrid la 48V. Ansamblul dezvoltă 136 de cai putere, iar prețurile pornesc de la 27.300 de euro în România.
Vineri, 16 Februarie | Industrie

Rusia a început să producă Citroen C5 Aircross cu piese venite din China

Citroen C5 Aircross a început să fie produs în Rusia cu ajutorul pieselor venite din China. Uzina de la Kaluga, care aparține Grupului Stellantis, dar asupra căreia nu mai are niciun control, va produce acest model cu ajutorul celor de la Dongfeng prin importuri paralele.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Modele noi

Noul Citroen SpaceTourer facelift: exclusiv electric cu autonomie de 350 de km

Citroen a lansat oficial noul SpaceTourer facelift. Monovolumul francez primește un design ușor revizuit atât la exterior, cât și în interior, precum și o autonomie mărită până la 350 de kilometri. Noul model este disponibil în Europa exclusiv în versiune electrică.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Modele noi

Noul Citroen Berlingo facelift: în Europa doar versiune electrică, cu 320 km autonomie

Francezii de la Citroen prezintă noul Berlingo facelift. În Europa va fi disponibilă numai varianta electrică e-Berlingo și oferă 136 CP și o autonomie de până la 320 de kilometri cu o singură încărcare.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Industrie

Șeful Citroen: Dacia nu este rivalul nostru principal

Șeful constructorului francez de automobile, Thierry Koskas, consideră că Dacia nu este rivalul principal al Citroen. El recunoaște, însă, că unele modele din portofoliu concurează cu unele dintre modelele producătorului de la Mioveni.
Joi, 19 Octombrie 2023 | CNR

Pilotul norvegian Mads Østberg vine în România. Va lua startul la Tess Rally Brașov

Pilotul de raliu Mads Østberg vine în România pentru a concura la Tess Rally Brașov, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri. Norvegianul va concura la bordul unui Citroen C3 Rally2.
Marti, 17 Octombrie 2023 | Modele noi

PREMIERĂ: Noul Citroen e-C3 debutează cu 320 km autonomie și 23.300 euro preț de pornire

Constructorul francez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul e-C3. Modelul cu zero emisii promite o autonomie de până la 320 de kilometri și pornește de la 23.300 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 14 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul Citroen e-C3. Va costa sub 25.000 de euro

Citroen a publicat un teaser video cu viitorul e-C3. Acesta va debuta oficial în 17 octombrie și, potrivit informațiilor disponibile până în acest moment, va costa mai puțin de 25.000 de euro.
Marti, 26 Septembrie 2023 | RETRO

Legendarul Citroen 2 CV a fost prezentat în urmă cu 75 de ani

Francezii de la Citroen sărbătoresc cei 75 de ani care au trecut de la prezentarea legendarului model 2 CV. Acesta a fost replicat în peste 5 milioane de exemplare.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Modele noi

Citroen anunță o ediție specială pentru C5 X: costă peste 58.000 de euro

Constructorul francez de automobile prezintă noua ediție specială Hypnos pentru modelul C5 X. Aceasta poate fi deja comandată în Europa, iar în Franța pornește de la 58.400 de euro.
Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Se poartă retro: Citroen prezintă noul concept Type Holidays, un camper modern inspirat din anii ’40

Citroen a dezvăluit un nou concept în stil retro care aduce un omagiu clasicului model Type H din anii ’40. Noul concept se numește Type Holidays și este un campervan modern bazat pe modelul de serie SpaceTourer.
Miercuri, 07 Iunie 2023 | General

Cel mai scump Citroen 2CV din lume, construit din lemn, s-a vândut cu 210.000 de euro

Un Citroen 2CV creat din lemn a devenit cel mai scump exemplar din lume al celebrului model francez. Exemplarul, care este funcțional, a fost vândut pentru suma record de 210.000 de euro la licitație.
Marti, 30 Mai 2023 | Modele noi

Citroen anunță o nouă motorizare hibrid pentru C5 Aircross

Citroen C5 Aircross va putea fi comandat și într-o versiune cu sistem de propulsie hibrid cu 136 de cai putere. Ansamblul integrează o transmisie automată cu 6 rapoarte și dublu ambreiaj.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Industrie

Citroen Mehari: 55 de ani de la debutul unui model atipic

Citroen marchează 55 de ani de la debutul modelului Mehari. În cei aproape 20 de ani de carieră, modelul atipic a fost produs în peste 144.000 de exemplare.
Joi, 04 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Citroen e-C4 și e-C4 X: mai multă putere și autonomie mărită la 420 de kilometri

Citroen a lansat versiuni noi, mai puternice pentru modelele sale electrice e-C4 și e-C4 X. Cele două modele primesc acum un propulsor electric de 156 de cai putere și o baterie mai mare, care mărește autonomia până la 420 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru