Citroen

Joi, 26 Martie 2020 | Industrie

Fuziunea dintre Grupul PSA și Fiat-Chrysler ar putea deveni incertă din cauza pandemiei de coronavirus: "Valoarea constructorilor trebuie reanalizată"

Fuziunea dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler ar putea deveni incertă din cauza pandemiei de oronavirus, întrucât toate calculele despre valoarea constructorilor și veniturile estimate trebuie reanalizate.
Joi, 12 Martie 2020 | Industrie

Citroen a vândut 200.000 de unități Berlingo: noua generație a fost lansată în septembrie 2018

Citroen a anunțat că noua generație Berlingo a atins 200.000 de unități vândute, după ce modelul a fost lansat în septembrie 2018. Noul Berlingo este al doilea cel mai bine vândut model Citroen la nivel global, după C3.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen va lansa anul acesta un model electric de clasă compactă: francezii ar putea miza pe un motor de 136 CP și pe o baterie de 50 kWh

Citroen va lansa în cursul anului un hatchback electric de clasă compactă. În plus, francezii plănuiesc o versiune electrică pentru SpaceTourer, dar și două utilitare electrice potrivite pentru livrările de tip last-mile.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Citroen a lansat versiunea de serie a conceptului Ami One: cvadriciclu electric cu autonomie de 70 de kilometri și preț de 6.000 de euro

Citroen a lansat versiunea de serie a conceptului Ami One, dezvăluit anul trecut la Geneva. Noul Citroen Ami este un cvadriciclu electric ce promite o autonomie de 70 de kilometri, poate fi folosit fără permis de conducere și are un preț de pornire de 6.000 de euro pe piața franceză.
Marti, 11 Februarie 2020 | Modele noi

Citroen a prezentat C3 facelift: mici modificări de design și echipamente noi pentru interior

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la C3 facelift. Modelul de clasă mică păstrează motorizările actualei versiuni, însă propune mici modificări estetice și îmbunătățiri la nivelul interiorului.
Duminica, 09 Februarie 2020 | Industrie

Mercedes-Benz, constructorul cu cele mai multe recall-uri în Europa în 2019: germanii, lideri cu 56 de rechemări, în timp ce Dacia a avut 16 recall-uri

Mercedes-Benz este constructorul care a avut cele mai multe recall-uri în Europa în 2019, cu un total de 56, iar podiumul este completat de Citroen și Peugeot. Dacia a avut în total 16 recall-uri în service.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre noul Citroen C4: versiunea electrică va avea 136 de cai putere și baterie de 50 kWh

Noul Citroen C4 va fi disponibil începând din luna septembrie, iar versiunea electrică va avea un motor de 136 de cai putere și o baterie cu capacitatea de 50 kWh, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Industrie

Vânzările PSA au scăzut cu 10% în 2019: grupul a comercializat 3.49 milioane de mașini

Grupul PSA a înregistrat o scădere de 10% a vânzărilor în 2019, la un total de 3.49 de milioane de mașini, după recordul obținut în 2018. În Europa, cota de piață PSA a ajuns la 16.8%, comparativ cu 17.1% în 2018.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Industrie

Grupul PSA anunță schimbări pentru repozitionarea brandurilor: șefii mărcilor Citroen și DS au fost înlocuiți

Grupul PSA a anunțat că va realiza o serie de studii pentru repozitionarea brandurilor pe piața internațională, iar șefii mărcilor Citroen și DS au fost schimbați din funcții.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au aprobat oficial fuziunea: nicio uzină nu va fi închisă

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că au aprobat oficial fuziunea, care va fi finalizată în cel mult 15 luni. Noul constructor promite că nu va închide nicio uzină.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Citroen anunță: succesorul lui C4 Cactus va fi lansat în 2020 și va avea versiune electrică

Citroen C4 Cactus va avea un succesor cu versiune electrică, noul model urmând să fie lansat anul viitor, după cum a anunțat CEO-ul companiei. Linda Jackson a spus că, începând din 2020, fiecare nou model Citroen va avea cel puțin o versiune electrică sau hibridă.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Motorsport

Citroen se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri: "Decizia a fost luată din cauza plecării lui Ogier la Toyota"

Citroen a anunțat că se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri din cauza faptului că a rămas fără niciun pilot de top ca urmare a deciziei lui Sebastien Ogier de a pleca la rivalii de la Toyota.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Motorsport

Situație incertă la Citroen pentru WRC: francezii "discută despre participarea lui Ogier în 2020", deși acesta are deja contract

Incertitudinile cu privire la participarea Citroen în sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Raliuri au luat amploare după ce echipa a confirmat că discuta despre situația lui Sebastien Ogier, care are deja contract pentru anul viitor.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul Mondial de Raliuri: Citroen s-ar putea retrage din competiție

Surse apropiate Citroen spun că producătorul francez s-ar putea retrage din Campionatul Mondial de Raliuri. Decizia vine la doar câteva ore de la anunțul făcut de Peugeot cu privire la revenirea în Campionatul Mondial de Anduranță.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Intern

Peugeot și Citroen recheamă în service aproape 1.900 de unități în România: update software pentru reducerea emisiilor de oxid de azot

Peugeot și Citroen au anunțat o campanie de rechemare în service în România pentru aproape 1.900 de unități, care vor primi un update software pentru a evita situația în care emisiile de oxid de azot depășesc limitele legale.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Modele noi

Citroen C5 Aircross Hybrid: versiunea plug-in hybrid a SUV-ului are 225 de cai putere și autonomie electrică de 50 de kilometri

Citroen a prezentat detaliile oficiale despre C5 Aircross Hybrid. Versiunea plug-in hybrid a SUV-ului compact are 225 de cai putere și o autonomie electrică de 50 de kilometri.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Modele noi

Teaser pentru lansarea versiunii plug-in hybrid a lui Citroen C5 Aircross: SUV-ul va oferi 225 de cai putere

Citroen a publicat un teaser care anticipează prezentarea versiunii plug-in hybrid pentru Citroen C5 Aircross, despre care se vehiculează că va avea 225 de cai putere și un acumulator de 11.8 kWh.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru