VIDEO: Teaser pentru înlocuitorul lui Citroen C5. Debutează în 12 aprilie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 07.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat un teaser video care anunță lansarea noii sale nave amiral. Debutul oficial este programat pentru 12 aprilie.

Francezii de la Citroen pregătesc lansarea noii generații a navei amiral care fie va purta în continuare denumirea C5, fie va avea un alt nume (pentru a evita confuziile cu C5 Aircross).

Teaser-ul video care anunță debutul tocmai a fost publicat pe internet, dar descrierea Citroen E43 nu este altceva decât un cod intern.

Clipul nu dezvăluie foarte multe. Se poate observa semnătura luminoasă a farurilor și stopurilor, puțin din forma caroseriei, dar și garda la sol ceva mai înălțată. Cu alte cuvinte, un design îndrăzneț, cum, de altfel, ne-au obișnuit cei de la Citroen.

Noua navă amiral a francezilor va fi "o mașină grozavă, foarte diferită și foarte confortabilă," după cum a descris-o Laurence Hansen, director de produs și strategie în cadrul Citroen.

Debutul oficial este programat pentru 12 aprilie. Primele exemplare vor ajunge în reprezentanțele din Europa în cea de-a doua parte a anului.

via Citroen

Comentarii (6)

  • Seamana destul de mult cu noul C4.. pare crossover-ish
    8 2
  • deci hatchback, gen vel-satis. cu 2-3 variante hybrid bazate pe motorul de 1.6 ( adica , eu cel putin, asta am dedus din teaser-ul de 12 secunde )
    6 0
  • O masina cu stil, unica , o placere sa conduci asa masina, bravo citroen.
    16 2
  • mircea badea
    pare o mizerie de suv..
    8 29
  • C a fost încă de la apariție o mașină deosebită.
    Daca arată precum conceptul va fi o mașină splendidă.
    17 3
  • Nu va arata ca si conceptul. Din pacate
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru