Citroen New C3 este un "hatchback modern" pentru India și America de Sud

de Alexandru Monenciu
Joi, 16.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a lansat modelul New C3. Acesta este descris ca fiind un "hatchback modern", cu influențe de SUV, care urmează să fie comercializat în India și America de Sud.

India va deveni în curând a treia piața ca mărime, la nivel global, astfel că este de înțeles interesul tot mai mare al constructorilor de automobile pentru această țară. Mașinile comercializate aici trebuie să fie accesibile și rezistente, iar garda la sol mai înălțată este un plus.

Tocmai de aceea, Citroen lansează acum modelul New C3 pentru India și America de Sud. Francezii îl descriu ca fiind un "hatchback modern", dar nu ai cum să observi elementele inspirate de SUV-uri. Ne referim aici la capota înălțată, scuturile din aluminiu, protecțiile din plastic și garda la sol de 180 de milimetri.

Ca dimensiuni, Citroen New C3 are o lungime de 3.98 metri și un ampatament de 2.54 metri, identic cu C3-ul destinat publicului european. Și designul este asemănător cu celelalte modele din portofoliul mărcii din Hexagon.

Pasagerii vor regăsi în habitaclu un instrumentar de bord digital, display central de 10 inch cu Apple CarPlay și Android Auto, port-uri USB și scaune confortabile.

Ocupanții locurilor din spate au 653 de milimetri spațiu pentru picioare, iar portbagajul are un volum de 315 litri.

Citroen nu a oferit detalii despre motorizările disponibile. Trebuie menționat că New C3 are doar roți motrice față, iar suspensia a fost adaptată pentru condițiile de drum ale țărilor în care va fi disponibil.

Citroen New C3 va debuta în prima jumătate a anului viitor prima dată în India. Apoi urmează Brazilia, Argentina, Chile, Columbia, Uruguay, Pery și Ecuador.

via Citroen

Comentarii (4)

 • Edikkk
  La săraci, nu electric
  2 23
 • Tu ești vreun bogat ?
  17 2
 • Edikkk
  nu, nu sunt, îmi cer scuze dacă a sunat greşit.
  6 11
 • Edi de la kkk
  Edica, sa ne spui si noua cum mai este sa mergi cu o electrica atunci cand te dai jos din tramvai, dar vezi inainte sa iti iei bilet sa nu te prinda controlorii ca vai si amar de tine.
  9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru