Citroen

Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Industrie

Mișcări de trupe și la Citroen: noul CEO ar putea deveni Vincent Cobee, fost director de producție la Mitsubishi

Citroen se pregătește să-l numească pe Vincent Cobee în poziția de CEO, potrivit unor surse din cadrul companiei. Fostul director de producție de la Mitsubishi ar urma să o înlocuiască pe Linda Jackson, care va primi un alt rol în cadrul grupului PSA.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Industrie

Citroen va miza în continuare pe “confort și creativitate”: “Mașinile au prea multă tehnologie, iar clienții nu folosesc nici jumătate din ea”

Citroen anunță că modelele sale vor miza în continuare pe “confort și creativitate”. “Mașinile au prea multă tehnologie, iar clienții nu folosesc nici jumătate din ea,” a spus Linda Jackson, CEO-ul Citroen.
Marti, 03 Septembrie 2019 | General

Video. Pilotul de raliuri Esapekka Lappi a testat utilitara Citroen Berlingo pe o probă de macadam

Esapekka Lappi, unul dintre piloții Citroen implicați în actualul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, a testat utilitara Berlingo pe o probă de macadam din cadrul școlii Langley Park din Essex, Marea Britanie.
Miercuri, 07 August 2019 | Industrie

Producția de mașini va scădea în Franța cu 20% în 2020: Grupul PSA și Renault mută parțial producția în alte țări

Producția de mașini va scădea în Franța cu circa 20% în anul următor, ca urmare a faptului că Grupul PSA Peugeot-Citroen și Renault mută parțial producțiile în alte țări.
Vineri, 02 August 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul hatchback Citroen C4 va fi prezentat în 2020: modelul producătorului francez va avea și versiune 100% electrică

O nouă generație Citroen C4 ar urma să fie prezentată în cursul anului viitor. Conform unor voci apropiate companiei, hatchback-ul francezilor va avea la bază platforma CMP a grupului PSA și va primi și o versiune 100% electrică.
Miercuri, 17 Iulie 2019 | Industrie

Citroen a comercializat 50.000 de unități C5 Aircross în 6 luni de la lansare: francezii au cea mai mare creștere a vânzărilor la nivel european, în prima jumătate din 2019

Citroen a vândut 50.000 de unități C5 Aircross în cele 6 luni de la lansarea pe piață a modelului. Cu ajutorul SUV-ului, brandul francez are cea mai mare creștere a vânzărilor la nivel european, în prima jumătate din 2019, într-un top format din cei mai importanți 12 producători auto.
Luni, 15 Iulie 2019 | Industrie

Vânzările grupului PSA au scăzut cu 13% în prima jumătate din 2019: cota de piață a rămas stabilă în Europa

Grupul PSA a înregistrat o scădere cu 13% a vânzărilor în primele 6 luni din 2019, din cauza performanțelor slabe din China și America de Sud. În schimb, cota de piață a grupului francez a rămas stabilă în Europa, la nivelul de 17.4%.
Luni, 15 Iulie 2019 | Feature

48 de ore de liniște: road trip de relaxare în Dobrogea, o incredibilă terapie de culoare

Un Citroen C5 Aircross, un road trip de 48 de ore și un loc care-ți va rămâne mereu în inimă. Aceasta este rețeta unei povești care a răsărit dintr-o invitație neașteptată adresată fotografului Automarket: "Ciprian, ia-ți aparatul și hai să dormim în seara asta în Dobrogea".
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi

Citroen va lansa trei sedanuri complet noi: primul dintre ele va fi bazat pe conceptul C-xperience și va fi prezentat în 2020

Citroen a anunțat că va lansa trei sedanuri complet noi până în 2021, dintre care primul va fi un sedan de clasă mare bazat pe conceptul C-xperience.
Luni, 01 Iulie 2019 | General

Aniversare în aer liber: Citroen sărbătorește centenarul mărcii în cadrul Goodwood Festival of Speed

Citroen sărbătorește centenarul mărcii cu un stand special în cadrul Goodwood Festival of Speed. Fanii mărcii vor putea admira o serie de modele care au făcut istorie în industrie, dar și prototipurile moderne Ami One și 19_19 Concept.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Reorganizare în gama Citroen: SUV-ul C4 Cactus nu va primi o nouă generație

Citroen C4 Cactus nu va mai primi o generație nouă. Conform oficialilor, SUV-ul va fi înlocuit cu un model de clasă compactă care va păstra denumirea C4.
Marti, 11 Iunie 2019 | Economic

Citroen a vândut 200.000 de unități C3 Aircross în ultimii 2 ani: SUV-ul este al doilea cel mai căutat model din gama francezilor, după C3

Citroen a vândut 200.000 de exemplare C3 Aircross, de la momentul lansării din octombrie 2017 și până în prezent. SUV-ul a devenit, astfel, al doilea cel mai bine vândut model din gama francezilor, după C3.
Joi, 06 Iunie 2019 | Industrie

Citroen a vândut 600.000 de exemplare C3 în doi ani și jumătate: 110.000 de comenzi de la începutul lui 2019

Citroen C3 a fost vândut în 600.000 de exemplare în cei doi ani și jumătate de la momentul lansării noii generații. Cel mai bine vândut model din gama francezilor a înregistrat peste 110.000 de comenzi de la începutul lui 2019.
Luni, 13 Mai 2019 | Concepte

100 de ani de Citroen: francezii marchează momentul cu ajutorul noului prototip electric și autonom 19_19 Concept

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul 19_19 Concept. Prototipul francezilor este echipat cu două motoare electrice care oferă un total de 462 CP, iar bateria de 100 kWh oferă o autonomie de până la 800 de kilometri.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Motorsport

Din culise: Sebastien Ogier vorbește despre familia sa din Campionatul Mondial de Raliuri și despre lucrurile care îl motivează

Citroen a publicat un scurt clip care îl are în prim-plan pe Sebastien Ogier. Pilotul francez deține șase titluri de campion mondial în WRC, iar în cadrul spotului acesta vorbește despre familia sa din motorsport, dar și despre lucrurile care îl motivează.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Concepte

Încă un teaser cu al doilea concept aniversar Citroen: prezentarea oficială va avea loc în 16 mai

Citroen a publicat un nou teaser cu cel de-la doilea concept aniversar pe care îl va prezenta la Paris în 16 mai. Vehiculul este electric, autonom, are inteligență artificială și marchează 100 de ani de istorie pentru brandul francez.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Intern

Citroen C5 Aircross poate fi comandat și în România: start de la 21.600 de euro

Citroen C5 este disponibil și în România. SUV-ul producătorului francez poate fi comandat atât cu motoare diesel, cât și cu unități pe benzină. Cea mai accesibilă versiune are un preț de pornire de 21.600 de euro.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Modele noi

Citroen introduce o versiune îmbunătățită a ediției speciale C1 Urban Ride: culori noi pentru caroserie, jante de 15 inch și accesorii speciale de interior

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea îmbunătățită a ediției C1 Urban Ride. Francezii propun mici modificări estetice, elemente noi pentru interior și un pachet generos de dotări.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru