Un nou teaser video pentru Citroen e-C4: versiunea electrică a noului C4 va fi prezentată în 30 iunie

de Daniel Popescu, Foto: Citroen
Marti, 16.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a publicat un nou teaser video pentru e-C4, versiunea electrică a noului C4, care va fi prezentată oficial în 30 iunie.

Citroen a confirmat săptămâna trecută că va relansa modelul C4 prin prezentarea unei versiuni electrice care va primi numele e-C4.

La vremea respectivă, constructorul francez a publicat un teaser video care scotea în evidență doar literele inscripționate pe partea din spate.

Citroen a revenit acum cu un nou clip de 15 secunde care arată designul stopurilor noului model. Stopurile sunt complet diferite de cele ale modelului C4 Cactus și sugerează că noul model ar putea beneficia de un design modern.

Francezii nu au oferit niciun fel de alte informații cu privire la noul e-C4, însă presa internațională speculează de mai mult timp că versiunea electrică a lui C4 ar urma să preia platforma tehnică de la DS 3 E-Tense, cu motor de 136 de cai putere și o baterie de 50 kWh.

Pe de altă parte, noul C4 ar urma să fie disponibil și cu o gamă de motoare tradiționale din cadrul Grupului PSA Peugeot-Citroen, inclusiv unități pe benzină PureTech cu trei cilindri disponibile între 82 CP și 130 CP, dar și un motor diesel HDi de 100 de cai putere.

Noul C4 va fi dezvoltat pe platforma CMP, similară cu cea pe care au fost dezvoltate Peugeot 208, Opel Corsa sau DS3 Crossback.

Via Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru