C4

Joi, 02 Februarie 2023 | Modele noi

Citroen: versiune PHEV cu 180 CP pentru C5 X și sistem multimedia nou pentru C4

Constructorul francez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele C4 și C5 X. Dacă primul primește un sistem multimedia nou, cel de-al doilea va putea fi comandat și alături de o nouă motorizare plug-in hybrid, cu 180 de cai putere.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Detalii despre noua generație Citroen C4: motoare diesel și pe benzină de până la 155 CP și versiune electrică cu autonomie de 350 de kilometri

Noua generație Citroen C4 este disponibilă cu cinci versiuni pe benzină de până la 155 CP și două variante diesel de până la 130 CP, în timp ce versiunea electrică e-C4 oferă 136 CP și are o autonomie de 350 de kilometri.
Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noul Citroen C4 și versiunea electrică e-C4: detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 30 iunie

Citroen a publicat primele imagini cu noua generație a hatchback-ului compact C4 și cu versiunea electrică e-C4, însă detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 30 iunie.
Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Un nou teaser video pentru Citroen e-C4: versiunea electrică a noului C4 va fi prezentată în 30 iunie

Citroen a publicat un nou teaser video pentru e-C4, versiunea electrică a noului C4, care va fi prezentată oficial în 30 iunie.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Citroen va lansa un nou model în 30 iunie: francezii ar putea prezenta succesorul lui C4

Citroen a anunțat că va prezenta în 30 iunie un model complet nou care va avea și o versiune electrificată. Presa internațională speculează că francezii vor dezvălui succesorul lui C4.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Reorganizare în gama Citroen: SUV-ul C4 Cactus nu va primi o nouă generație

Citroen C4 Cactus nu va mai primi o generație nouă. Conform oficialilor, SUV-ul va fi înlocuit cu un model de clasă compactă care va păstra denumirea C4.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Modele noi

Citroen C4 facelift - primele imagini şi informaţii oficiale

Citroen a operat un facelift în gama C4, care i-a adus compactei franţuzeşti o nouă parte frontală, un interior modificat şi motorizări Euro 6.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | Modele noi

Citroen: "Nu cereţi reducere pentru C4"!

Citroen a decis să "schimbe macazul" în ceea ce priveşte preţul şi strategia de marketing a noului C4, anunţând că nu vor mai oferi reduceri, ci doar un preţ de bază foarte bun.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Marti, 31 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Viitorul Citroen C4 va fi oferit şi în versiune break

Citroen va dezvolta şi o versiune break a noului C4. Modelul este aşteptat să debuteze în 2011 şi se va lupta cu Golf Variant şi Astra SportsTourer.
Duminica, 29 August 2010 | Modele noi

Primele imagini cu Citroen C4 Picasso facelift

Oficialii Citroen au dat publicităţii primele imagini cu noul C4 Picasso facelift. Monovolumul francez va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Vineri, 27 August 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Citroen testează noul C4 Coupe

Francezii de la Citroen testează noul C4 Coupe. Modelul este aşteptat să debuteze în martie 2011, la Salonul Auto de la Geneva.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 12 Iulie 2010 | Video

Citroen va introduce Wi-Fi pentru şapte dintre modelele sale

Francezii de la Citroen vor introduce internet prin Wi-Fi pe modelele C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso, C5, C6 şi DS3. Acesta va funcţiona cu ajutorul unui modem pe USB şi va avea o funcţie de dezactivare automată a roaming-ului.
Duminica, 23 Mai 2010 | Tehnologie

Citroen renunţă la volanul cu butuc fix

După cinci ani de la implementarea volanului cu butuc fix pe modelele sale, Citroen va renunţa la acest "artificiu" tehnologic odata cu viitoarea generaţie a lui C4.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | Fotospion

Foto EXCLUSIV*: Citroen testeaza noul DS4

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Citoen DS4, modelul premium bazat pe viitorul C4.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Citroen testeaza noul C4

Automarket va prezinta cea de-a doua serie de fotografii spion cu noul Citroen C4, surprinse de cei de la Carpix in nordul Suediei.
Joi, 14 Ianuarie 2010 |

14 ianuarie - cele mai importante stiri auto ale zilei

Automarket iti prezinta pe scurt evenimentele pe care nu ai voie sa le ratezi care au avut loc astazi in industria auto .
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Cinci minute cu Sebastien Loeb si Citroen C4 WRC

Jurnalistii italieni de la Autoblog au avut ocazia de a sta pe scaunul din dreapta al unui Citroen C4 WRC, alaturi de campionul mondial Sebastien Loeb. Imaginile vorbesc de la sine.
Luni, 28 Septembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Noul Citroen C4 se pregateste de lansare

Automarket va prezinta imagini spion exclusive cu noul Citroen C4 in versiunea cu cinci usi, surprins de cei de la Carpix in timpul testelor la temperaturi ridicate.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit RCZ, rivalul lui Audi TT

Peugeot a dezvaluit astazi primele informatii complete, precum si o galerie de imagini, a noului model RCZ. Sportiva tinteste segmentul premium si ameninta clientela lui Audi TT.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Citroen, Opel, Hyundai, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru