14 ianuarie - cele mai importante stiri auto ale zilei

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.01.2010
Automarket iti prezinta pe scurt evenimentele pe care nu ai voie sa le ratezi care au avut loc astazi in industria auto .

1. PEUGEOT BB1 VA INTRA IN PRODUCTIA DE SERIE

Microcarul prezentat de Peugeot la Salonul Auto de la Frankfurt din 2009 va intra in productia de serie. Modelul are o lungime de doar 2.5 metri si are patru locuri.

2. CONCEPTUL E-TRON DE LA DETROIT VA FI VIITORUL AUDI R4

Cea de-a doua versiune a conceptului E-Tron a celor de la Audi prefigureaza viitorul R4, un roadster performant al constructorului din Ingolstadt.

3. LINCOLN AR PUTEA INTRA PE PIATA DIN EUROPA

Marca americana Lincoln ar putea fi introdusa pe piata din Europa in urmatorii ani. Oficialii Ford au revenit asupra unei afirmatii mai vechi, care anunta potentialul debut global al marcii americane.

4. KIMI RAIKKONEN A TESTAT IN PREMIERA UN CITROEN C4 WRC

Fostul pilot de Formula 1 Kimi Raikkonen a testat astazi un Citroen C4 WRC pe care va concura in campionatul mondial din 2010. Finlandezul este noul pilot al echipei Citroen Junior, care va incepe pe 12 februarie in Suedia.

5. FORD SE PREGATESTE SA INCHEIE PROCEDURILE DE VANZARE CATRE GEELY

Oficialii Ford Motor Company sustin ca procesul de vanzare Volvo catre chinezii de la Geely este aproape finalizat.

Ford a petrecut o perioada indelungata de timp alaturi de oficialii Geely pentru a negocia drepturile de proprietate intelectuala ale marcii suedeze.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru