Mercedes

Vineri, 12 Aprilie | Economic

Vânzări segment premium: BMW în fața Mercedes-Benz după primele 3 luni din 2024

Potrivit celor mai recente cifre de vânzări, BMW a încheiat primul trimestru din 2024 în fața rivalilor de la Mercedes-Benz. Până în acest moment, Audi nu a dezvăluit cifrele de vânzări din Q1.
Marti, 26 Martie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa G facelift: motorizări mild-hybrid și mai multă putere

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa G facelift. Gama de motorizări a fost electrificată complet, iar versiunea G500 a renunțat la motorul V8.
Luni, 25 Martie | Modele noi

Imagini cu viitorul Mercedes-Benz Clasa G facelift: va avea versiune pur electrică

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Clasa G facelift. Așa cum bine știi deja, celebrul model va avea o versiune pur electrică.
Luni, 18 Martie | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG ar pregăti un rival pentru Porsche Taycan: peste 1.000 CP

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-AMG ar lucra deja la un rival pentru Porsche Taycan. Prototipurile au fost surprise în teste, iar versiunea finală se presupune că va oferi peste 1.000 de cai putere.
Miercuri, 14 Februarie | Modele noi

Ediție limitată pentru Mercedes-AMG A45 S: nuanță exterioară exclusivă

Acesta este noul Mercedes-AMG A45 S 4Matic+ Limited Edition. Va putea fi comandat până la finalul anului 2024 și propune, printre altele, o nuanță exterioară denumită după legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Vineri, 09 Februarie | Intern

Prețuri Mercedes-Maybach EQS SUV în România: start de la 210.600 de euro

Clienții din România pot comandat noul Mercedes-Maybach EQS SUV. Modelul cu zero emisii pornește de la 210.630 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 08 Februarie | Intern

Prețuri Mercedes-Benz CLE Cabriolet în România: start de la 67.200 de euro

Noul Mercedes-Benz CLE Cabriolet poate fi comandat și la noi în țară. Modelul decapotabil pornește de la 67.190 de euro și este disponibil cu până la 381 de cai putere.
Marti, 06 Februarie | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Constructorul german de automobile prezintă noul CLE Cabriolet. Decapotabila vine echipată cu motorizări mild-hybrid, pe benzină și diesel, cu puteri de până la 381 CP.
Joi, 25 Ianuarie | Intern

Noul Mercedes-AMG CLE poate fi comandat în România: start de la 89.100 de euro

Clienții din România pot comandat noul Mercedes-AMG CLE, în versiune CLE 53 4Matic+ Coupe. Modelul german pornește de la 89.080 de euro, cu TVA inclus.
Marti, 09 Ianuarie | Tehnologie

Noul sistem multimedia Mercedes-Benz: asistent digital cu inteligență artificială

Constructorul german de automobile a prezentat, cu ocazia CES 2024, noul său sistem multimedia intitulat MB.OS. Printre altele, acesta integrează un asistent digital cu inteligență artificială.
Marti, 14 Noiembrie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz: 10 milioane de mașini echipate cu frânare automată și recunoașterea pietonilor

Constructorul german de automobile anunță atingerea unei borne foarte importante, din punct de vedere al siguranței: 10 milioane de mașini echipate cu sistem de frânare automată de urgență, cu funcție de recunoaștere a pietonilor, în 10 ani.
Marti, 31 Octombrie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz Clasa G: viitorul facelift va aduce o suspensie nouă

Potrivit celor mai recente informații, venite de la cei care au condus deja prototipurile, viitorul Mercedes-Benz Clasa G facelift va fi echipat cu o suspensie nouă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQB facelift în România: start de la 58.600 de euro

Versiunea îmbunătățită a lui Mercedes-Benz EQB poate fi comandată în România. SUV-ul cu zero emisii pornește de la 58.550 de euro, cu TVA inclus.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz EQA facelift în România: start de la 51.800 de euro

Noul Mercedes-Benz EQA facelift poate fi comandat în România. SUV-ul cu zero emisii pornește de la 51.800 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 26 Octombrie 2023 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain în România: start de la 74.900 de euro

Noul Mercedes-Benz Clasa E T-Modell All-Terrain poate fi comandat și la noi în țară. Modelul german pornește de la 74.910 euro cu TVA inclus.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Industrie

Europenii cumpără tot mai multe modele Mercedes-AMG și BMW M

Potrivit celor mai recente statistici, vânzările diviziilor de performanță Mercedes-AMG și BMW M au crescut în Europa, în prima jumătate a anului 2023. SUV-ul G63 este cel mai comercializat model AMG pe Bătrânul Continent.
Marti, 26 Septembrie 2023 | Modele noi

Adio V6 și V8. Noul Mercedes-AMG GLC Coupe 43 și 63 debutează cu motor cu 4 cilindri

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile versiuni de performanță Mercedes-AMG GLC 43 și 63. Ambele vor fi echipate cu un motor cu 4 cilindri.
Joi, 14 Septembrie 2023 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz CLE Coupe în România: start de la 58.600 euro

Noul Mercedes-Benz CLE Coupe, modelul care înlocuiește Clasa C Coupe și Clasa E Coupe, poate fi comandat în România. Pentru moment sunt disponibile 3 motorizări, iar prețurile încep de la 58.610 euro.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-Benz Clasa G electric "va debuta în câteva luni"

Potrivit celor mai recente informații, obținute din cadrul Salonului de Mobilitate de la Munchen, debutul viitorului Mercedes-Benz Clasa G electric este programat pentru începutul anului 2024.
Luni, 04 Septembrie 2023 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă noul Clasa E All-Terrain: versiune plug-in hybrid cu 102 km autonomie electrică

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa E All-Terrain. Rivalul lui Audi A6 All-Road promite o gardă la sol cu 46 mm mai mare decât a lui Clasa E break.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru