Mercedes

Vineri, 23 Iulie | Tuning

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe tunat de Brabus: 800 CP și 0-100 în 3.4 secunde

Compania germană de tuning a dezvoltat un pachet de tuning pentru Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe. Printre altele, SUV-ul a primit un surplus de putere pentru motorul V8 de 4.0 litri.
Vineri, 23 Iulie | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz va lansa o versiune Maybach pentru viitorul SUV electric EQS

Constructorul german de automobile va lansa SUV-urile electrice EQE și EQS în 2022, iar acesta din urmă va primi și o versiune Maybach. Anunțul a fost făcut chiar de oficialii Mercedes-Benz și este însoțit de o imagine teaser a viitorului SUV electric de lux.
Joi, 22 Iulie | Industrie

Planuri Mercedes-Benz: 3 platforme electrice în 2025 și 8 uzine de baterii la nivel global

Constructorul german de automobile tocmai și-a prezentat câteva dintre planurile de viitor. Așa cum era de așteptat, Mercedes-Benz își va îndrepta toată atenția către mașinile cu zero emisii.
Miercuri, 21 Iulie | Intern

Prețuri Mercedes-Benz S 580 e în România: de la 126.000 euro pentru versiunea PHEV

Mercedes-Benz Clasa S plug-in hybrid, sau S 580 e în denumirea comercială, poate fi comandat acum și în România. Limuzina germană este disponibilă și cu ampatament lung.
Miercuri, 14 Iulie | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noului Mercedes-Benz SL: configurație 2+2 și ecrane preluate de la Clasa S

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini de la interiorul mult așteptatului SL. Pentru prima dată din 1989, decapotabila germanilor revine la o configurație 2+2.
Sambata, 10 Iulie | Industrie

Mercedes-Benz ar putea renunța la majoritatea motoarelor termice până în 2030

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-Benz intenționează să renunțe la majoritatea motoarelor termice până în 2030. Mai mult, germanii vor să ofere o versiune electrică pentru fiecare model din gamă.
Luni, 05 Iulie | Intern

Prețuri Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe facelift în România: start de la 104.500 euro

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe facelift, mai pe scurt varianta cu patru portiere a lui AMG GT, poate fi comandat în România. Clienții au la dispoziție două variante.
Vineri, 18 Iunie | Tuning

Noul Brabus 900 Rocket Edition este un Mercedes-AMG G63 cu 900 CP și producție limitată

Compania germană de tuning a lansat modelul 900 Rocket Edition, bazat pe Mercedes-AMG G63. SUV-ul dispune de 900 CP și va fi replicat în doar 25 de exemplare.
Marti, 15 Iunie | Industrie

Mercedes-Benz nu renunță la modelele compacte: "Au contribuit la creșterea mărcii"

Șeful Mercedes-Benz a declarat că producătorul din Stuttgart rămâne fidel modelelor compacte. Cel puțin celor care sunt profitabile.
Marti, 15 Iunie | Modele noi

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a primit o serie de îmbunătățiri

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a primit o serie de îmbunătățiri, atât exterioare cât și interioare. Noutățile se aplică doar versiunilor echipate cu motoare cu șase cilindri.
Miercuri, 02 Iunie | Aventour la feminin

Mașinile din „Aventour la feminin" by Textar: Mercedes-Benz EQA, cel mai mic SUV electric al nemților, promite multă tehnologie

Cea de-a doua mașină pe care fetele o vor conduce, timp de 4 zile, în cel mai nou proiect Automarket, Aventour la feminin, este cel mai nou SUV electric Mercedes-Benz lansat în România: EQA, omologul cu zero emisii al actualului GLA.
Luni, 31 Mai | RETRO

În urmă cu 30 de ani, Mercedes-Benz și Porsche și-au unit forțele pentru a crea celebrul sedan 500 E

Începutul anilor '90 a marcat colaborarea dintre Mercedes-Benz și Porsche. Cei doi giganți ai industriei auto și-au unit forțele pentru a crea un sedan care a rămas în istorie. Este vorba despre 500 E.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 25 Mai | Tuning

SUV cu performanțe de supercar. Mercedes-AMG GLS 63 modificat de Brabus are 800 CP

Tunerul german a instalat pachetul de modificări Brabus 800 pe cea mai nouă generație a SUV-ului de performanță Mercedes-AMG GLS 63. Motorul V8, twin-turbo, dezvoltă acum 800 de cai putere.
Miercuri, 19 Mai | Intern

Prețuri Mercedes-Maybach Clasa S în România: versiunea cu motor V12 pornește de la 227.500 de euro

Noul Mercedes-Maybach Clasa S poate fi comandat în România. La noi în țară, limuzina de lux a germanilor este disponibilă în două versiuni, inclusiv una echipată cu motor V12.
Marti, 18 Mai | Modele noi

OFICIAL: Mercedes-Maybach S680 debutează cu motor V12, 612 CP și 217.000 de euro preț de pornire

Constructorul german de automobile a deschis lista de comenzi pentru noul Mercedes-Maybach Clasa S. Cu această ocazie, producătorul din Stuttgart a publicat detaliile oficiale cu privire la versiunea Mercedes-Maybach S680 4Matic.
Joi, 13 Mai | Modele noi

Specificațiile tehnice ale noului Mercedes-Maybach Clasa S cu motor V12: 612 CP și tracțiune integrală

Noul Mercedes-Mybach S680, adică versiunea cu motor V12 a limuzinei germane, are 612 cai putere, o transmisie automată cu nouă trepte și tracțiune integrală. Aceste specificații tehnice apar pe configuratorul Mercedes-Benz Rusia.
Miercuri, 12 Mai | Modele noi

Noul Mercedes-Maybach Clasa S nu se predă: a primit și un motor V12

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu noul Mercedes-Maybach S680, echipat cu motor V12. Destul de interesant, acestea nu sunt însoțite de un comunicat de presă.
Luni, 10 Mai | Concepte

Conceptul Mercedes-Benz EQT a debutat oficial. Anunță lansarea unei autoutilitare urbane cu zero emisii

Mercedes-Benz a lansat conceptul EQT. Acesta anunță lansarea noii Clase T, din segmentul autoutilitare de dimensiuni mici, disponibilă inclusiv într-o versiune cu zero emisii.
Sambata, 08 Mai | Tuning

Vi se pare modest un Mercedes-AMG E63? Brabus încarcă 800 de cai sub capota sedanului

Nemții de la Brabus au dezvoltat un pachet de tuning pentru noul Mercedes-AMG E63 facelift. Acesta propune atât îmbunătățiri estetice, cât și mai multă putere pentru motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri.
Joi, 06 Mai | Intern

Versiuni noi pentru electricul Mercedes-Benz EQA: cea mai puternică are 292 de cai putere

Gama modelului electric Mercedes-Benz EQA s-a îmbogățit cu două noi versiuni. Acestea sunt echipate cu două motoare electrice și pot fi deja comandat în România.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru