Mercedes

Joi, 14 Septembrie | Intern

Prețuri Mercedes-Benz CLE Coupe în România: start de la 58.600 euro

Noul Mercedes-Benz CLE Coupe, modelul care înlocuiește Clasa C Coupe și Clasa E Coupe, poate fi comandat în România. Pentru moment sunt disponibile 3 motorizări, iar prețurile încep de la 58.610 euro.
Joi, 07 Septembrie | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-Benz Clasa G electric "va debuta în câteva luni"

Potrivit celor mai recente informații, obținute din cadrul Salonului de Mobilitate de la Munchen, debutul viitorului Mercedes-Benz Clasa G electric este programat pentru începutul anului 2024.
Luni, 04 Septembrie | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă noul Clasa E All-Terrain: versiune plug-in hybrid cu 102 km autonomie electrică

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Clasa E All-Terrain. Rivalul lui Audi A6 All-Road promite o gardă la sol cu 46 mm mai mare decât a lui Clasa E break.
Luni, 07 August | Industrie

Motorul V8 ar putea reveni sub capota modelelor Mercedes-AMG C63 și E63

Potrivit celor mai recente informații, modelele Mercedes-AMG C63 și E63 ar putea oferi din nou un motor V8. Unitatea va face parte dintr-un sistem de propulsie plug-in hybrid.
Marti, 25 Iulie | Concepte

Imagini cu un nou concept Mercedes-Benz. Anunță un model compact electric

Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu un nou concept care urmează să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Acesta anunță un viitor model compact, care va avea și versiune electrică.
Marti, 18 Iulie | Modele noi

Noul Mercedes-AMG GLC: motoare de 2.0 litri hibride, cu până la 680 CP

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Mercedes-AMG GLC. SUV-ul va fi disponibil în două versiuni, ambele având la bază un motor de 2.0 litri hibrid.
Luni, 10 Iulie | Siguranta

Mercedes-Benz: Funcție de schimbare automată a benzii, în Europa

Constructorul german de automobile anunță că va introduce o funcție de schimbare automată a benzii de rulare pe modelele comercializate în Europa.
Miercuri, 05 Iulie | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Benz CLE Coupe. Înlocuiește două mașini: Clasa C Coupe și Clasa E Coupe

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul CLE Coupe sau, cu alte cuvinte, înlocuitorul lui Clasa C Coupe și Clasa E Coupe. Debutează pe piața europeană în luna noiembrie.
Marti, 20 Iunie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz Clasa E Estate: versiune PHEV cu 100 km autonomie electrică

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație Clasa E Estate. Printre altele, break-ul german vine cu o nouă versiune PHEV care promite o autonomie electrică de 100 de kilometri.
Vineri, 09 Iunie | Masini autonome

Victorie pentru mașinile autonome în California: Mercedes-Benz bate Tesla pe teren propriu

Constructorul german de automobile a primit aprobarea de a comercializa modele (Clasa S și EQS) echipate cu sisteme de conducere autonome, de nivel 3, în California.
Marti, 06 Iunie | Intern

Prețuri Mercedes-Benz CLA facelift în România: start de la 39.300 de euro

Noul Mercedes-Benz CLA facelift poate fi comandat și în România. Modelul german este disponibil și în variantă CLA Shooting Brake, iar prețurile pornesc de la 39.300 de euro.
Joi, 25 Mai | Industrie

Embleme retro pentru mașinile Mercedes-Benz cu sute de mii de kilometri la bord

Mercedes-Benz oferă embleme retro clienților fideli, în cadrul programului High Mileage Award. Proprietarii trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a fi eligibili.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Mai | Modele noi

Mercedes-Maybach anunță versiunea Night Series pentru Clasa S, GLS și EQS SUV

Modelele Clasa S, GLS și EQS SUV care poartă emblema Mercedes-Maybach pot fi comandate și într-o versiune Night Series. Pachetul propus este unul cosmetic, astfel că, din punct de vedere tehnic, cele 3 modele rămân în continuare standard.
Marti, 09 Mai | Tuning

Tuning pentru electrice. Brabus crește autonomia lui Mercedes-AMG EQS

Brabus a modificat un Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+. Deși puterea dezvoltată de motoarele electrice, autonomia a crescut cu 7% față de un exemplar standard, susțin reprezentanții companiei.
Luni, 08 Mai | Industrie

Final de drum pentru Mercedes-Benz CLS. Producția ar putea fi oprită în august

Potrivit celor mai recente informații, Mercedes-Benz CLS ar urma să fie retras din producție în luna august a acestui. Constructorul german nu pregătește un succesor pentru sedanul cu alură de coupe.
Joi, 27 Aprilie | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Mercedes-AMG SL 63, decapotabilă cu V8 și 585 CP

Alături de noi în Aventour 2023 va veni și noul Mercedes-AMG SL63, o decapotabilă cu motor V8 și 585 de cai putere. Este chiar cea mai rapidă mașină din istoria Aventour, una pe care fetele o vor aprecia cu siguranță.
Luni, 24 Aprilie | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz Clasa E: imagini noi

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitoarea generație Clasa E. Debutul este programat pentru data de 25 aprilie 2023.
Joi, 20 Aprilie | Industrie

Moment istoric: Mercedes-Benz a produs 500.000 de exemplare Clasa G

Constructorul german de automobile anunță că producția celebrului Clasa G a atins pragul de 500.000 de exemplare. Mașina aniversară este echipată cu o serie de elemente inspirate de cele ale primelor versiuni.
Miercuri, 05 Aprilie | Modele noi

Ediție specială pentru Mercedes-AMG S63 E Performance: preț de 208.000 euro

Constructorul german de automobile prezintă ediția specială Edition 1 pentru noul S63 E Performance. În Germania, prețurile pornesc de la 208.392 de euro.
Marti, 04 Aprilie | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Maybach GLS facelift: jante forjate de 23 de inch

Noutățile primite de Mercedes-Benz GLS facelift au fost preluate și de versiunea de lux care poartă emblema Maybach. Aceasta dispune de 557 cai putere.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru