Dodge

Miercuri, 06 Martie | Modele noi

Noul Dodge Charger Daytona electric este aici: 680 CP și 510 km autonomie

Americanii de la Dodge tocmai au publicat primele imagini și informații despre noul Charger. În premieră, acesta a primit și o versiune pur electrică, denumită Charger Daytona, disponibilă momentan în 2 versiuni.
Marti, 21 Martie 2023 | Modele noi

Cel mai rapid Dodge din istorie are 1.039 CP și atinge 97 km/h în 1.66 secunde

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua ediție specială Challenger SRT Demon 170. Considerat a fi cel mai rapid Dodge din istorie (de serie), acesta dispune de 1.039 CP.
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Modele noi

Încă o ediție specială de adio pentru Dodge Charger: King Daytona vine cu 817 CP

Americanii de la Dodge prezintă o nouă ediție specială de adio pentru celebrul Charger. Denumită King Daytona, aceasta va fi replicată în doar 300 de exemplare.
Joi, 18 August 2022 | Concepte

Dodge Charger Daytona SRT Concept: primul muscle car electric ar putea deveni model de serie în 2024

Constructorul american de automobile prezintă noul concept cu zero emisii Charger Daytona SRT. Cu un design retro și arhitectură de încărcare la 800V, acesta ar putea evolua într-un model de serie în 2024.
Miercuri, 17 August 2022 | Modele noi

Noul Dodge Hornet: geamănul lui Alfa Romeo Tonale debutează cu până la 289 CP

Dodge a publicat primele imagini și informații despre noul SUV compact Hornet. Acesta este disponibil, inclusiv, cu o motorizare electrificată cu 289 de cai putere.
Marti, 31 Martie 2020 | General

Exemplarul Dodge Charger folosit de Dominic Toretto în seria Fast and Furious are și o versiune Lego: pachetul conține 1.077 de piese și este disponibil pentru precomandă

Lego a lansat macheta exemplarului Dodge Charger R/T folosit de Dominic Toretto în seria Fast and Furious. Noul produs face parte din seria Lego Technic, iar prețul unui exemplar este de 105 euro.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Industrie

Risc de incendiu: Fiat-Chrysler recheamă în service 494.000 de pick-up-uri din cauza unei probleme la pompa de apă

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat un recall pentru 494.000 de pick-up-uri Ram din cauza unei probleme la pompa de apă care se poate supraîncălzi și poate produce un incendiu.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | Modele noi

Ram, divizia de pick-up-uri a Fiat Chrysler, pregătește o benă inovatoare

Marca americană Ram ar putea revoluționa lumea pick-up-urilor cu un nou patent, care prevede un sistem de rampe integrate în benă pentru accesul ușor al ATV-urilor și motocicletelor.
Vineri, 08 Mai 2015 | Modele noi

Dodge Viper ACR, cea mai performantă versiune a sportivei, se prezintă

Dodge a prezentat primele imagini şi informaţii ale lui Viper ACR, cea mai peformantă variantă de stradă a modelului sport american.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Luni, 16 Martie 2015 | General

Dodge opreşte lista de comenzi a celor mai puternice musclecar-uri din lume. Motivul: prea multe cereri

Dodge a restricţionat temporar comenzile pentru variantele de 717 CP ale modelelor Challenger şi Charger, cele mai puternice musclecar-uri din lume, pe fondul unui număr neaşteptat de mare de cereri.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Modele noi

Dodge prezintă Viper GTC, o variantă cu peste 25 de milioane de posibilităţi de personalizare

Dodge a anunţat o nouă variantă a lui Viper, numită GTC, care explorează toate posibilităţile de personalizare posibile în gamă. Caroseria poate fi vopsită în peste 8.000 de nuanţe, la alegerea clientului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 August 2014 | Modele noi

Dodge Charger SRT Hellcat devine cea mai puternică berlină din lume: 717 CP şi 880 Nm

Dodge a grefat motorul V8 de 6.2 litri supaalimentat şi pe sedanul Charger. A rezultat astfel cea mai puternică berlină din lume, cu 717 cai putere şi 880 Nm.
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Rechemările în service ar putea duce la scumpirea maşinilor"

Şeful Fiat Chrysler Automobiles se aşteaptă ca maşinile noi să se scumpească dacă se va menţie frecvenţa actuală a rechemărilor în service, unii constructori ajungând să repare chiar şi 10 milioane de unităţi în doar câteva luni.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles, compania realizată în urma unirii Fiat Group - Chrysler Group, şi-a prezentat noul logo

Finalizarea procesului de achiziţie a grupului Chrysler a format o nouă companie, numită Fiat Chrysler Automobiles. Sediul companiei este în Olanda, în timp ce acţiunile sale vor fi listate la bursele de la New York şi de la Milano.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Industrie

Mărcile japoneze conduc din nou clasamentul fiabilităţii Consumer Reports SUA

Consumer Reports (SUA) a publicat ediţia 2013 a clasamentului său privind fiabilitatea estimată a modelelor noi, defalcat pe mărci. Lexus a obţinut prima poziţie, urmat de Toyota, în timp ce Audi a fost marca europeană clasată cel mai bine.
Joi, 03 Octombrie 2013 | Industrie

Dodge SRT Viper nu se bucură de succes. Chrysler reduce producţia

Supercarul Dodge SRT Viper nu se bucură de un succes prea mare nici măcar în Statele Unite. Ţinta de vânzări a americanilor a fost supraestimată, ceea ce face ca producţia să fie redusă cu o treime.
Luni, 16 Septembrie 2013 | O lume nebuna

Un cuplu din Texas a cumpărat 65 de exemplare Dodge Viper în doar şapte ani

Un cuplu înstărit din Texas a dus la extrem pasiunea pentru supercarul Dodge Viper. Cei doi soţi deţin în prezent cea mai mare colecţie Viper, după ce au cumpărat 65 de exemplare în doar şapte ani.
Vineri, 14 Iunie 2013 | General

Brandul american Dodge ar putea fi pe cale de dispariţie

Viitorul brandului Dodge stă sub semnul întrebării. Compania americană îşi reduce numărul modelelor şi tot mai multe surse anunţă extincţia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru