Încă o ediție specială de adio pentru Dodge Charger: King Daytona vine cu 817 CP

de Alexandru Monenciu
Vineri, 16.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Dodge prezintă o nouă ediție specială de adio pentru celebrul Charger. Denumită King Daytona, aceasta va fi replicată în doar 300 de exemplare.

Legendarele modele Dodge Challenger și Charger vor fi pensionate la finalul acestui an. Pentru a marca acest moment, constructorul american va lansa șapte ediții speciale adunate sub așa numita serie "Last Call".

Până acum am făcut cunoștință cu 4 dintre ele, iar a 5-a tocmai a fost prezentată online. Numele său este King Daytona, după porecla dată de William Robinson (faimos pentru cursele de drag racing de pe Coasta de Vest a SUA) mașinii cu care concura la cursele de aceelerație.

Dodge Charger King Daytona va fi replicat în doar 300 de exemplare și fiecare va fi finisat în nuanța exterioară Go Mango. Pachetul este completat de un set de jante cu diametrul de 20 de inch.

Pentru interior, americanii au pregătit cusături portocalii, volan îmbrăcat în Alcantara, o combinație de piele Nappa și Alcantara pentru scaune, sistem audio Harman Kardon și navigație integrată.

Sub capotă, noul Charger King Daytona ascunde un motor V8 supraalimentat care dezvoltă 817 cai putere.

Următoarea ediție specială din seria "Last Call" va fi dezvăluită în 21 septembrie.

via Dodge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru