Editie speciala

Vineri, 19 Aprilie | Modele noi

Ediție specială pentru Lamborghini Huracan Sterrato: vopsele de tip camuflaj

Lamborghini a prezentat oficial o ediție specială pentru Huracan Sterrato, versiunea de teren a modelului italian. Noua ediție aduce 4 vopsele speciale, aplicate în stilul unor camuflaje. Doar 12 exemplare vor fi produse.
Vineri, 13 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție limitată pentru Subaru BRZ, disponibilă exclusiv în Italia. Preț de 49.500 de euro

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de performanță BRZ. Noua ediție aduce elemente aerodinamice noi, jante noi și o evacuare nouă, iar aceasta este disponibilă doar în Italia.
Luni, 02 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Porsche 718 Cayman GT4 RS, creată în colaborare cu TAG Heuer

Porsche a lansat o ediție specială foarte rară pentru 718 Cayman GT4 RS. Noua ediție marchează 70 de ani de la participarea mărcii germane în celebra cursă Panamericana din anii ’50.
Joi, 14 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Audi prezintă noul RS e-tron GT Ice Race Edition: producție limitată la 99 de exemplare

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul RS e-tron GT Ice Race Edition. Audi va construi 99 de exemplare, dedicate pieței din Europa.
Marti, 11 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Pininfarina Battista Edizione Nino Farina, un omagiu adus primului campion al Formulei 1

Pininfarina a dezvăluit noua ediție specială Battista Edizione Nino Farina. Noul model îi aduce un omagiu lui Giuseppe „Nino” Farina, primul campion mondial din istoria Formulei 1. Doar 5 exemplare vor fi construite.
Joi, 11 Mai 2023 | Modele noi

Noul Aston Martin DBX707 AMR23 Edition: marchează succesul mărcii în Formula 1

Aston Martin a pregătit un pachet nou pentru cel mai puternic SUV al său, DBX707. Noul pachet este numit după monopostul de Formula 1 al echipei, iar acesta aduce câteva elemente vizuale exclusive.
Marti, 09 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Chevrolet Camaro: Vivid Orange Edition, disponibilă doar în Japonia

Chevrolet a anunțat o nouă ediție specială pentru muscle car-ul său Camaro. Noua ediție, botezată Vivid Orange Edition, aduce o vopsea nouă și este disponibilă exclusiv pe piața din Japonia.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley își amintește de vremurile bune petrecute la Le Mans cu o ediție specială

Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Continental GT, numită Le Mans Collection. Noua ediție se remarcă prin împrumutarea unor componente de la prototipul Bentley Speed 8, care a câștigat celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans în 2003.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Un tort cu 20 de lumânări și o ediție specială pentru Jeep Wrangler Rubicon

Jeep a lansat ediția aniversară 20th Anniversary Edition pentru modelul Wrangler Rubicon. Noua ediție marchează 20 de ani de la apariția numelui Rubicon și aduce o serie de modificări speciale pentru ieșirile off-road, alături de o grafică nouă exclusivă.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Intern

Dacia deschide comenzile pentru ediția limitată Duster Mat Edition

Constructorul de la Mioveni anunță deschiderea comenzilor pentru prima ediție de colecție a modelului Duster. Denumită Mat Edition, aceasta a debutat în luna octombrie, la Paris. Doar 70 de exemplare vor fi disponibile în România.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru Maserati GranTurismo: producție limitată la 150 de exemplare

Maserati anunță ediția specială GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th Anniversary Launch Edition. Aceasta va fi replicată în doar 150 de exemplare.
Joi, 26 Ianuarie 2023 | Modele noi

Cupra Formentor VZ Tribe Edition debutează în Europa cu până la 310 CP

Spaniolii anunță o ediție specială pentru modelul Cupra Formentor. Bazată pe versiunea Formentor VZ, aceasta este denumită Tribe Edition și poate fi comandată deja în Europa. Sunt disponibile 2 motorizări.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Ultima ediție specială a lui Dodge Challenger va debuta în martie

Dodge a anunțat oficial că va dezvălui ultima ediție specială pentru modelul Challenger în luna martie. Ediția finală face parte din seria de modele Last Call, o serie care marchează sfârșitul modelelor Challenger și Charger, precum și al motorului Hemi V8.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Subaru Forester XT-Edition pentru Japonia: sărbătorește 50 de ani de la introducerea tracțiunii integrale

Subaru a lansat o nouă ediție specială pentru SUV-ul Forester, menită să marcheze 50 de ani de la apariția sistemului de tracțiune integrală al mărcii. Noul Forester XT-Edition este un model destinat exclusiv pieței din Japonia.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediția specială Mini Cooper Seaside Edition marchează 30 de ani de la primul Mini decapotabil

Mini a lansat o nouă ediție specială pentru varianta decapotabilă a lui Mini Cooper, numită Seaside Edition. Aceasta marchează 30 de ani de la apariția primului Mini decapotabil și este disponibilă pentru versiunile Cooper și Cooper S.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediția specială Mazda6 20th Anniversary debutează, momentan, în Japonia și Australia

Constructorul japonez de automobile prezintă noua ediție specială Mazda6 20th Anniversary. Pentru moment, aceasta este anunțată pentru Japonia și Australia.
Vineri, 28 Octombrie 2022 | Modele noi

Bentley lansează ediția specială Riviera Collection pentru Continental GTC, inspirată de Coasta de Azur

Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru modelul Continental GTC, numită Riviera Collection. Noua ediție aduce un omagiu Coastei de Azur și a industriei iahturilor, iar modelul este oferit exclusiv de către filiala Bentley din Monaco.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Modele noi

Ediție specială pentru Maserati Ghibli și Levante, tribut adus primei femei care a concurat în F1

Maserati prezintă ediția specială FTributo pentru modelele Ghibli și Levante. Aceasta este un tribut adus Mariei Teresa De Filippis, prima femeie care a concurat într-un mare premiu de Formula 1.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Modele noi

Adio, Jaguar F-Type! Rivalul lui Porsche 911 iese din producție anul viitor

Jaguar se pregătește să îi spună adio modelului F-Type, anul viitor, dar nu înainte de a lansa o ediție specială. Denumită F-Type 75, aceasta marchează și cei 75 de ani împliniți de modelele sport ale mărcii.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Modele noi

Dacia Jogger, primul automobil românesc hibrid. Versiunea se lansează la Salonul de la Paris

Dacia a anunțat oficial că va lansa o versiune cu motor hibrid pentru noul Jogger. Noua versiune va fi dezvăluită în cadrul Salonului Auto de la Paris, alături de o ediție specială Mat Edition pentru Duster.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Porsche, Lotus, Citroen, Mini, Aston Martin, Mazda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru