Mazda

Marti, 30 Mai | Industrie

Mazda CX-5 ar putea primi o nouă generație. Motorizare hibrid, luată în calcul

Potrivit celor mai recente informații, Mazda CX-5 ar putea primi o nouă generație. Am putea face cunoștință cu ea în 2025, iar gama de motorizări ar putea include un sistem de propulsie hibrid.
Luni, 29 Mai | Intern

Prețuri Mazda MX-30 PHEV, cu motor rotativ, în România: start de la 37.800 de euro

Noua Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV sau, cu alte cuvinte, versiunea plug-in hybrid a lui MX-30 poate fi comandată în România. Utilizează un motor rotativ ca generator.
Miercuri, 19 Aprilie | Industrie

Mazda: 6 ani garanție pentru mașinile noi, în 28 de țări din Europa

Începând cu luna aprilie, toate mașinile noi Mazda vin cu garanție de 6 ani, sau 150.000 de kilometri, în 28 de țări din Europa. Programul a fost extins recent în Franța, Elveția și Italia.
Joi, 06 Aprilie | Modele noi

Noutăți pentru Mazda 3 în Japonia: vopsea nouă și ecran central mai mare

Mazda a pregătit o serie de actualizări pentru modelul său compact. Printre acestea se numără o culoare metalizată nouă, precum și un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia. Noutățile sunt disponibile, deocamdată, doar pentru piața din Japonia.
Luni, 13 Februarie | Modele noi

Mazda confirmă lansarea lui CX-80 în Europa: debutul, la sfârșitul lui 2023

Mazda a confirmat oficial că va lansa noul său SUV CX-80 în Europa la sfârșitul acestui an. Noul model va fi fratele mai mare al lui CX-60 și va avea 3 rânduri de scaune.
Joi, 09 Februarie | Modele noi

Încă un pseudo-facelift pentru Mazda2: grilă frontală restilizată și două culori exterioare noi

Mazda2 a primit o serie de îmbunătățiri, atât la exterior cât și la interior. De asemenea, gama de echipări a fost redenumită.
Miercuri, 08 Februarie | Tuning

Noua Mazda CX-90: cineva s-a gândit deja la un pachet de tuning

Un artist digital a desenat deja un pachet de tuning pentru noua Mazda CX-90. SUV-ul, destinat pieței din Statele Unite ale Americii, a debutat în urmă cu o săptămână.
Joi, 02 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru Mazda 6: Apple CarPlay în standard și două ediții speciale noi

Mazda 6, modelul de clasă medie al japonezilor, a primit o serie de îmbunătățiri pentru acest an. Printre noutăți putem aminti de o paletă de culori îmbogățită, echipament mai bun în dotarea standard și chiar două ediții speciale, dintre care una este aniversară.
Miercuri, 01 Februarie | Modele noi

Noua Mazda CX-90 este aici. Cel mai puternic model al mărcii dezvoltă 340 CP

Mazda a lansat oficial noul SUV premium de dimensiuni mari CX-90 pentru piața din Statele Unite. Noul model este oferit cu un motor electrificat de 340 de cai putere, cel mai puternic motor produs vreodată de constructorul japonez.
Luni, 23 Ianuarie | Industrie

Mazda a creat o semnalizare care se aprinde asemeni bătăilor inimii

Constructorul japonez de automobile oferă detalii despre semnalizarea care se aprinde asemeni bătăilor inimii. Aceasta a debutat pe modelul CX-30 și este creația unui designer, pe nume Atsushi Yoshida.
Vineri, 20 Ianuarie | Modele noi

Informații noi despre viitorul Mazda CX-90: propulsie spate și tehnologie preluată de la MX-5

Mazda a publicat un clip nou cu viitorul SUV de dimensiuni mari CX-90. Noul clip relevă mai multe informații tehnice despre noul model, care va beneficia de cel mai puternic motor produs vreodată de constructorul japonez, dar și de alte tehnologii preluate de la modele ca MX-5.
Miercuri, 18 Ianuarie | Modele noi

Teaser cu viitorul Mazda CX-90: va avea cel mai puternic motor produs vreodată de marca japoneză

Mazda a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul SUV CX-90. Cu această ocazie, constructorul japonez a dezvăluit că noul model va avea un motor de 3.3 litri turbo de 345 de cai putere. Astfel, noul CX-90 va fi echipat cu cel mai puternic motor produs vreodată de Mazda.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 16 Ianuarie | Industrie

Mazda încă se gândește la un model sport cu motor rotativ: "Este visul inginerilor noștri!"

Constructorul japonez de automobile nu exclude dezvoltarea unui model sport echipat cu motor rotativ. "Acum nu este timp pentru asta," susține un oficial Mazda.
Vineri, 13 Ianuarie | Modele noi

Mazda MX-30 reînvie motorul rotativ: folosit ca generator pentru o versiune plug-in hybrid

Mazda prezintă noua MX-30 e-Skyactiv R-EV sau, cu alte cuvinte, versiunea plug-in hybrid a lui MX-30. Aceasta utilizează un motor rotativ de 830 centimetri cubi ca generator.
Luni, 09 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Mazda: Noua versiune a lui MX-30, cu motor rotativ ca range extender, debutează în 13 ianuarie

Constructorul japonez de automobile anunță că noua versiune a lui MX-30, cu motor rotativ utilizat ca range extender, va debuta în 13 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Bruxelles.
Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Modele noi

Teaser cu viitorul Mazda CX-90. Va avea propulsor electrificat

Mazda a publicat o imagine teaser cu viitorul SUV electrificat CX-90. Noul model va fi amplasat deasupra lui CX-60 în gamă, iar debutul său este programat pentru ianuarie 2023.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediția specială Mazda6 20th Anniversary debutează, momentan, în Japonia și Australia

Constructorul japonez de automobile prezintă noua ediție specială Mazda6 20th Anniversary. Pentru moment, aceasta este anunțată pentru Japonia și Australia.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Concepte

Imagini cu un viitor concept Mazda, posibil electric, de dimensiunile lui MX-5

Constructorul japonez de automobile și-a modificat strategia de electrificare. În clipul oficial apărea și un viitor concept, de dimensiunile lui MX-5, despre care Mazda nu a oferit, din păcate, mai multe detalii.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mazda MX-30 cu motor rotativ, cu rol de range extender, debutează în ianuarie 2023

Potrivit celor mai recente informații, Mazda MX-30 va primi o versiune care va utiliza motorul rotativ ca range extender pentru baterie. Denumită MX-30 R-EV, aceasta ar putea debuta în luna ianuarie 2023.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Industrie

Mazda se retrage din joint venture-ul rusesc creat împreună cu Sollers

Mazda și-a vândut acțiunile pe care le deținea în joint venture-ul rusesc Mazda Sollers Manufacturing Rus pentru suma de 1 euro. Cele 50% vor putea fi răscumpărate de japonezi în următorii 3 ani.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru