Audi prezintă noul RS e-tron GT Ice Race Edition: producție limitată la 99 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Joi, 14.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul RS e-tron GT Ice Race Edition. Audi va construi 99 de exemplare, dedicate pieței din Europa.

În urmă cu patru luni, pentru a marca a 40-a aniversare a diviziei Audi Sport, constructorul din Ingolstadt a prezentat un concept bazat pe modelul cu zero emisii RS e-tron GT.

Acum, 99 de clienți din Europa au ocazia să dețină o ediție specială inspirată de acel prototip. Numele său este Audi RS e-tron GT Ice Race Edition, după celebra cursă GP Ice Race, organizată pe perioada iernii în Zell am See, Austria.

La fel ca și conceptul menționat mai sus, ediția specială RS e-tron GT Ice Race are un camuflaj special aplicat pe o nuanță exterioară Florett. Lista mai include un plafon negru, din carbon și jante negre, cu diametrul de 21 de inch.

Pentru interior, Audi a pregătit inserții Diamond Silver pentru scaune, tapițerie din piele neagră, cusături mov și un volan îmbrăcat în piele și Alcantara.

Noul Audi RS e-tron Ice Race Edition nu vine cu nicio modificare tehnică, astfel că cele două motoare electrice cu care este echipat dezvoltă în continuare 645 de cai putere (cu modul Boost activat), iar bateria are o capacitate de 83.7 kWh.

Autonomia ajunge până la 487 de kilometri.

Modelul cu zero emisii atinge 100 de km/h în 3.3 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru