Audi prezintă conceptul RS e-Tron GT Ice Race. Debutul oficial, în 28 mai

de Tiberiu Safta
Marti, 23.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un clip oficial cu noul său concept RS e-Tron GT Ice Race. Noul concept este bazat pe modelul de serie RS e-Tron GT, iar alături de acesta, Audi ne va face cunoștință și cu legendarul Sport Quattro, transformat într-o mașină electrică.

Constructorul german tocmai a publicat un clip oficial în care facem cunoștință cu un nou concept. Mai exact, este vorba despre noul Audi RS e-Tron GT Ice Race Concept, bazat pe modelul de serie cu același nume. Față de modelul electric de performanță produs în serie, conceptul este vopsit special într-o combinație de alb și gri, alături de accente mov în zona frontală, la jante și de-a lungul caroseriei.

Inclusiv la interior avem tapițerie albă cu accente și elemente de decor vopsite în negru, iar aici mai avem și siglele speciale Audi Exclusive, numele diviziei de personalizare a mărcii germane.

Alături de noul concept, care urmează să fie dezvăluit oficial în 28 mai, în noul clip își mai face apariția și legendarul Audi Sport Quattro, construit între 1984 și 1986 și care se pare că este transformat într-un model electric. Deocamdată, Audi nu a oferit niciun detaliu tehnic despre acesta și nici despre noul său concept.

În orice caz, versiunea de serie a lui RS e-Tron GT vine echipată cu două motoare electrice, capabile să livreze 646 de cai putere.

Acestea sunt alimentate de o baterie de 93.4 kWh. Între timp, noul concept RS e-Tron GT Ice Race, plus noul Sport Quattro electric vor fi dezvăluite oficial în 28 mai.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru