Concept Audi

Marti, 23 Mai 2023 | Concepte

Audi prezintă conceptul RS e-Tron GT Ice Race. Debutul oficial, în 28 mai

Audi a publicat un clip oficial cu noul său concept RS e-Tron GT Ice Race. Noul concept este bazat pe modelul de serie RS e-Tron GT, iar alături de acesta, Audi ne va face cunoștință și cu legendarul Sport Quattro, transformat într-o mașină electrică.
Luni, 23 Ianuarie 2023 | Concepte

Teaser nou cu viitorul concept Audi Activesphere, un coupe creat pentru off-road

Audi a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul concept Activesphere. Conceptul, care anunță un viitor coupe creat pentru teren, va fi prezentat oficial în 26 ianuarie.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Concepte

Audi Grandsphere Concept: autonomie de peste 750 de kilometri și încărcare ultrarapidă la 270 kW

Audi a prezentat conceptul electric Grandsphere, ce prefigurează o viitoare limuzină ce va putea să ruleze autonom. Prototipul promite o autonomie de peste 750 de kilometri și încărcare rapidă cu până la 270 kW.
Marti, 24 August 2021 | Concepte

Audi va prezenta conceptul electric Grandsphere pe 2 septembrie

Audi a publicat o imagine teaser cu viitorul concept electric și autonom Grandsphere. Prototipul va fi prezentat în data de 2 septembrie și va fi expus la Salonul Auto de la München.
Miercuri, 11 August 2021 | Concepte

Audi prezintă conceptul electric Skysphere: 630 de cai putere și autonomie de 500 km

Audi Skysphere este conceptul unui roadster 100% electric ce dezvoltă peste 630 de cai putere și promite o autonomie de 500 de kilometri.
Luni, 06 Iulie 2020 | Concepte

Primul teaser video cu viitorul Audi Q4 Sportback e-tron Concept: prototipul electric va fi prezentat în 7 iulie

Audi a publicat primul teaser video al noului Q4 Sportback e-tron Concept. Prototipul electric pregătit de constructorul german va fi prezentat în 7 iulie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 20:15, ora României.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Concepte

Conceptul Audi AI Trail quattro a fost expus la Frankfurt: prototipul electric cu autonomie de până la 500 de kilometri anticipează designul viitoarelor SUV-uri Audi

Audi expune la Frankfurt noul concept AI Trail quattro. Prototipul electric dispune de patru motoare capabile să ofere 320 kW, iar bateria asigură o autonomie de până la 500 de kilometri. În plus, AI Trail quattro dispune și de sisteme de conducere autonomă de nivel 4.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Concepte

Audi a prezentat AI:ME, conceptul care anunță un viitor hatchback compact: prototipul electric oferă 170 CP și dispune de o baterie de 65 kWh

Audi a prezentat conceptul electric AI:ME. Acesta are la bază noua platformă MEB a grupului Volkswagen și anunță un viitor hatchback compact. Motorul electric de 170 CP va fi alimentat de un acumulator cu capacitatea de 65 kWh.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Audi prezintă conceptul Q4 e-tron: SUV-ul electric are tracțiune integrală, peste 300 CP și autonomie de 450 km: versiune de serie la sfârșit de 2020

Audi a lansat Q4 E-tron Concept, prototipul care prefigurează versiunea de serie a unui SUV electric la sfârșitul anului 2020. Conceptul Audi beneficiază de tracțiune integrală, două motoare electrice cu putere totală de 225 kW (echivalent cu 305 CP) și autonomie de 450 de kilometri conform WLTP.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Concepte

Audi pregătește un nou concept e-tron: va avea logo-ul iluminat cu LED-uri și blocuri optice alungite (VIDEO)

Audi anunță lansarea unui nou concept e-tron pentru luna aprilie prin intermediul unui teaser video care evidențiază că celebrul logo cu patru cercuri va fi iluminat cu LED-uri.
Luni, 08 Iunie 2015 | Concepte

Audi va prezenta în toamnă conceptul unui crossover electric

Audi va prezenta în toamna anului curent un concept care prefigurează viitorul crossover electric al mărcii. Unele voci vehiculează denumirea Q6 pentru viitorul SAV de la Audi.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi se pregăteşte să lanseze un crossover compact bazat pe TT

Şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi a confirmat faptul că a treia versiune de caroserie a gamei TT, un crossover, va fi lansată cel mai devreme în 2015.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Octombrie 2014 | Concepte

Audi prezintă primul teaser al conceptului care îi dictează noua direcţie de design

Audi a publicat o imagine teaser a conceptului pe care îl va prezenta luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles. Pentru moment, nu ştim numele exponatului, dar acesta va marca începutul unei noi direcţii de design pentru marca germană.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Concepte

Audi va prezenta o nouă direcţie de design în noiembrie

Audi va prezenta un concept la Salonul Auto de la Los Angeles care va expune noua direcţie de design a mărcii germane. Potrivit englezilor de la Autocar, conceptul ar putea să dea naştere unui coupe cu patru uşi pe nume A9.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Audi A3 clubsport quattro concept: 525 CP pentru berlina compactă

Audi vine la Worthersee cu un concept bazat pe S3 Sedan. Exponatul se numeşte A3 clubsport quattro şi are un motor TFSI de 525 CP.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Audi Q4 - schiţele care prezintă viitorul SUV al nemţilor

Audi va prezenta la Salonul Auto de la Beijing un concept numit Q4. Acesta prefigurează un SUV care va lupta în segmentul lui BMW X4, spun englezii de la Autocar.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Audi Nanuk quattro concept, crossoverul diesel de 544 CP care prevesteşte viitorul estetic al mărcii

Audi a adus la Frankfurt un concept numit Nanuk quattro, care prezintă un crossover echipat cu un motor V10 TDI de 544 CP şi 1.000 Nm, capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.8 secunde.
Marti, 30 Aprilie 2013 | Modele noi

Audi confirmă Q8, un SUV-coupe bazat pe platforma viitorului Q7

Wolfgang Durheimer, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat intenţia de lansare a SUV-ului Q8, viitorul vârf de gamă Q al nemţilor.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Audi Q2, confirmat de surse din cadrul mărcii

Potrivit unor surse din cadrul mărcii Audi citate de englezii de la Autocar, marca germană va construi o versiune de serie a SUV-ului Q2, pe care îl va prezenta mâine la Paris.
Marti, 31 Iulie 2012 | Modele noi

Audi confirmă un monovolum sportiv pentru 2016

Platforma MQB a Volkswagen Group va da naştere unui monovolum cu şapte locuri în gama Audi, anunţă şeful diviziei de marketing şi vânzări.

Tag-uri similare

Concept, AUDI e-Tron, concept Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru