Audi prezintă primul teaser al conceptului care îi dictează noua direcţie de design

de Sebastian Toma
Marti, 14.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat o imagine teaser a conceptului pe care îl va prezenta luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles. Pentru moment, nu ştim numele exponatului, dar acesta va marca începutul unei noi direcţii de design pentru marca germană.

Audi va prezenta luna viitoare un concept care va prezenta piatra de hotar a viitorului său limbaj de design. Numele conceptului nu a fost încă dezvăluit, dar germanii au publicat o imagine teaser a acestuia. Din ce putem remarca, conceptul pare să aibă o caroserie de tip hatchback, cu o capotă lungă şi bine profilată, ale cărei linii pleacă de la grila frontală şi merg într-un mod elegant până la posteriorul vehiculului. Ne putem aştepta să vedem mai multe imagini cu acest concept în viitorul apropiat, până la prezentarea de la Los Angeles.

În urmă cu aproximativ o lună, unele zvonuri sugerau că Audi va prezenta un concept care prefigurează viitorul A9, un coupe cu patru uşi mai mare decât A7. Respectivele zvonuri anunţau o maşină cu o lungime de peste cinci metri şi care va folosi tot platforma MLB a viitorului Audi A8, programat să debuteze în termen de doi ani. Până atunci, cei de la Audi au fost zgârciţi în declaraţii, preferând să nu comenteze niciun zvon legat de viitoarele modele.

Grila frontală ”Single frame” a viitorului concept Audi va fi preluată de toate modelele de serie lansate după acesta.

Urmareste Automarket
Noul concept de la Audi a fost desenat la centrul din Ingolstadt sub supravegherea lui Marc Lichte, şeful departamentului de design al constructorului german.
Despre noul concept, Lichte a declarat: ”Audi pune accentul pe sportivitate şi această latură a maşinilor va fi o caracteristică din ce în ce mai puternică a viitoarelor modele, care vor fi imediat recunoscute de la distanţă ca fiind membre ale gamei nooastre, pornind de la grila frontală şi până la restul caroseriei”, concluzionează designerul şef al companiei.

Via GTSpirit | Auto&Design

Comentarii (7)

  • ooooooaaaaaaauuuuuuu
    4 3
  • oau,ce?sau ai fost ironic?
    5 1
  • Cand paraseste Honda piata auto din Europa ? Nu de alta dar uzina lor din Marea Britanie lucreaza la 35 % din capacitate ( au concediat o mare parte din muncitori ) iar cota de piata in Europa a scazut sub 1,00 % .....
    9 2
  • Stati linistiti. Nu moare Honda cand vor cocalarii romani.
    6 7
  • Catalin
    Ai desenat ultima data o masina cand aveai 2 ani? Stii sa folosesti hartia indigo? Esti cea mai plictisitoare persoana din lume? La Audi avem locul potrivit pentru tine.
    1 3
  • Din descriere si poze "conceptul" de fapt pare un A7...
    Privit de sus, parca e modelul din I, Robot, alt concept doar ca de acu mai bine de 5 ani. In fine, poate la anu ne prezinta un alt concept: un roadster sportiv si accesibil care s-ar putea numi TT, unele surse spun ca Audi sunt pe cale de a desena si un Hatchback care , speculeaza analistii, se va numi A3. Asteptam cu nerabdare, poate ne prezinta si mult promisul sistem de tractiune integrala care va revolutiona industria auto.
    1 2
  • ete fleosc!
    Asa arata placinta lu' bunica-mea inainte s-o ia cu facaletul...aiurea design
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru