Design Audi

Vineri, 05 Iunie 2015 | Industrie

Luc Donckerwolke, unul dintre designerii de top ai concernului Volkswagen, a părăsit compania germană

Luc Donckerwolke, designerul șef al Bentley și fost designer pentru Lamborghini, Audi, Skoda și Seat, a părăsit concernul Volkswagen.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi vrea să reducă la minimum numărul de butoane fizice din maşinile viitorului

Audi Prologue Concept, modelul care va dicta viitoarea direcţie estetică a mărcii germane, va inspira şi interioarele modelelor pe care le va lansa constructorul în anii următorii, fiind pregătite ecrane tactile în locul butoanelor fizice.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi Q8, o variantă mai sportivă a viitorului Q7, confirmat pentru producţie

Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat lansarea unui model de producţie numit Q8, care va fi o variantă mai sportivă a viitorului Q7.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi Prologue Concept prefigurează viitorul Audi A8

Audi a prezentat conceptul Prologue, modelul care va servi drept muză pentru viitoarele maşini de serie ale producătorului german. Trăsătura cea mai importantă este noua grilă frontală trapezoidală.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi Q3 facelift: consum redus cu până la 17% şi un design nou pentru SUV-ul din Ingolstadt

Audi a aplicat o restilizare în gama Q3. În baza restilizării, SUV-ul german a primit motoare mai eficiente, un design diferit şi mai multe dotări în lista de opţionale. Debutul comercial al lui Q3 facelift are loc în februarie 2015.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Concepte

Audi prezintă primul teaser al conceptului care îi dictează noua direcţie de design

Audi a publicat o imagine teaser a conceptului pe care îl va prezenta luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles. Pentru moment, nu ştim numele exponatului, dar acesta va marca începutul unei noi direcţii de design pentru marca germană.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Concepte

Audi va prezenta o nouă direcţie de design în noiembrie

Audi va prezenta un concept la Salonul Auto de la Los Angeles care va expune noua direcţie de design a mărcii germane. Potrivit englezilor de la Autocar, conceptul ar putea să dea naştere unui coupe cu patru uşi pe nume A9.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Industrie

Şeful de design de la Audi pleacă la conducerea Giugiaro

Wolfgang Egger, şeful de design al mărcii Audi, va conduce Italdesign Giugiaro, casa de design achiziţionată de concernul Volkswagen, anunţă englezii de la Autocar.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Modele noi

Şeful de design Volkswagen: "A trecut vremea design-ului extravagant"

Walter de Silva, şeful de design al Concernului Volkswagen, spune că a apus vremea design-ului extravagant şi că noua tendinţă este simplitatea.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Industrie

Şeful de design Audi trece la Volkswagen

Mutare internă în Grupul VW. Stefan Sielaff, omul care conduce destinele designului modelelor Audi, se va ocupa din 2012 de viitorul designului Volkswagen.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Modele noi

Audi vrea să-şi schimbe limbajul de design

Cei de la Audi vor să schimbe complet aspectul modelelor din gamă. Noul limbaj de design se va numi AQR şi seminifică "Audi Quattro Sports Cars".
Marti, 07 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Aşa ar putea arăta Audi RS1

Olandezii de la AudiBlog au prezentat două imagini prelucrate digital care prefigurează o eventuală versiune RS a lui Audi A1. Modelul nu a fost confirmat pentru producţie de oficialii mărcii din Ingolstadt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Iulie 2010 | General

Audi: "Nu vom construi modele cu aspect retro"

Designerul şef Audi a declarat recent că brandul german nu va produce modele cu aspect retro pentru că o astfel de direcţie este periculoasă. Potrivit lui Sielaff, noul A7 face referire doar la tradiţia lui 100 Coupe şi nu la designul acestuia.

Tag-uri similare

Audi A7, design Audi, Stefan Sielaff, Audi 100 Coupe, Audi design retro, designer sef Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru