Audi va prezenta o nouă direcţie de design în noiembrie

de Sebastian Toma
Marti, 09.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va prezenta un concept la Salonul Auto de la Los Angeles care va expune noua direcţie de design a mărcii germane. Potrivit englezilor de la Autocar, conceptul ar putea să dea naştere unui coupe cu patru uşi pe nume A9.

Esential 2017 este anul în care ar putea să debuteze versiunea de serie a lui Audi A9, inspirată de conceptul programat să fie prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles din noiembrie 2014.
Audi va prezenta un concept nou în luna noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, acesta urmând să indice noua direcţie de design a mărcii germane. Potrivit englezilor de la Autocar, limbajul nou de design va fi expus pe un model care reprezintă un coupe cu patru uşi, despre care unele voci sugerează că ar putea deveni viitorul A9, vârful de gamă al producătorului din Ingolstadt. Noua direcţie de design ar fi primul semn al influenţei lui Marc Lichte, noul şef al departamentului de design al Audi, responsabil de desenarea celor mai recente generaţii Volkswagen Golf şi Passat. O sursă din cadrul mărcii germane le-a furnizat celor de la Autocar o serie de informaţii legate de conceptul pe care-l pregătesc nemţii pentru Los Angeles, printre care se numără noua grilă frontală dintr-o singură bucată, blocurile optice cu laser şi aspectul futurist.

Exponatul pregătit de Audi pentru Salonul Auto de la Los Angeles este bazat pe platforma MLB, comună cu cea a celei de-a patra generaţie a lui A8. Modelul are o caroserie care are o lungime de peste cinci metri şi este aşteptat să fie precursorul viitoarei nave-amiral a mărcii germane.

Ideea unui model pe nume A9 nu este tocmai nouă în rândul zvonurilor care circulă despre viitoarele creaţii ale celor de la Audi, cu toate că nu a fost confirmat niciun model de acest gen în planurile oficiale anunţate de reprezentanţii companiei. Chiar dacă va fi aprobat pentru producţie de conducerea Audi, modelul A9 prefigurat de conceptul care va fi prezentat la Los Angeles va fi introdus în portofoliul mărcii abia în anul 2017.

Noul concept pregătit de Audi este aşteptat să aducă noutăţi şi în ceea ce priveşte formatul interioarelor mărcii din Ingolstadt. Putem să ne aşteptăm la noi tehnologii şi la diferite posibilităţi de conectare şi interacţiune cu pasagerii, unele dintre ele urmând să fie introduse şi pe viitoarele modele de serie ale mărcii.

Urmareste Automarket
"Conceptul este legat de actualul limbaj al nostru de design pentru a avea continuitate, dar duce toate trăsăturile la un nou nivel.
De data aceasta, inginerii şi designerii lucrează împreună pentru a realiza un exponat care să arate cât mai apropiat de un model de serie. Acest lucru este avantajos şi dacă vehiculul va fi aprobat pentru producţie, pentru că va putea fi transpus mai uşor într-o maşină de serie fără să îşi piardă trăsăturile estetice"
, a declarat sursa celor de la Autocar din cadrul Audi care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • Vor introduce noi faruri cu blitz special pentru Romania.
    16 8
  • si claxoane care se declanseaza automat in intersectie la 1 secunda dupa ce s-a facut verde.
    17 6
  • world reject
    @momo
    nu sunt bucurestean dar circuland prin Buc am obs ca se claxoneaza anticipand verdele la semafor cam cu 5 sec(e drept nu peste tot dar bateam cruci si cu stanga si cu dreapta).
    6 0
  • nu vad nici o diferenta intre aceasta schita si audi a3 sedan
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru