AUDI e-Tron

Miercuri, 26 Mai 2021 | Modele noi

Audi lansează o nouă versiune specială S Line Black Edition pentru SUV-ul electric e-tron

SUV-ul cu zero emisii al nemților de la Audi a primit o nouă versiune specială S Line Black Edition. Aceasta este disponibilă atât cu versiunea e-tron cât și cu cea e-tron Sportback.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Tehnologie

Video. Audi îmbunătățește farurile Digital Matrix LED pentru e-tron: SUV-ul electric proiectează animații luminoase

Audi a anunțat că farurile Digital Matrix LED de pe SUV-urile electrice e-tron și e-tron Sportback pot proiecta cinci tipuri de animații luminoase. Una dintre ele are rolul de a lumina pietonii de pe marginea drumului.
Luni, 21 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Audi e-tron Sportback în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

După 8 zile în care a înconjurat România în mâinile a 14 jurnaliști și creatori de conținut, Audi e-tron Sportback intră sub lupa cifrelor. Aflăm astăzi cum s-a văzut mașina din interior și care este autonomia reală calculată de noi în #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies.
Duminica, 13 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020, ziua 2: Prin Pasul Oituz, către Moldova în ritm electric

După entuziasmul primei zile, lucrurile s-au așezat pe făgașul normal în ziua a doua din Electric România 2020. Am lăsat în spate frigul din Balvanyos pentru căldura plăcută și lumina toamnei din Moldova.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Economic

Performanțe pentru Audi e-tron: cel mai vândut SUV electric în Europa și cea mai vândută mașină în Norvegia în primele 6 luni

Audi e-tron este cel mai vândut SUV electric din Europa și cea mai vândută mașină în Norvegia indiferent de tipul de motorizare, în primele 6 luni ale anului.
Luni, 06 Iulie 2020 | Concepte

Primul teaser video cu viitorul Audi Q4 Sportback e-tron Concept: prototipul electric va fi prezentat în 7 iulie

Audi a publicat primul teaser video al noului Q4 Sportback e-tron Concept. Prototipul electric pregătit de constructorul german va fi prezentat în 7 iulie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 20:15, ora României.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu noile Audi e-tron S și e-tron S Sportback: trei motoare electrice și autonomie de până la 365 de kilometri

Audi a publicat primele imagini oficiale cu noile e-tron S și e-tron S Sportback. Cele două versiuni de performanță oferă până la 503 CP și au o autonomie de 365 de kilometri. Debutul comercial va avea loc în această toamnă.
Luni, 23 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru noul Audi e-tron Sportback: SUV-ul coupe pornește de la aproape 73.000 de euro

Audi e-tron Sportback poate fi comandat și pe piața din România. Versiunea de bază e-tron Sportback 50 quattro oferă 313 CP și autonomie de până la 347 de kilometri. Prețul de pornire anunțat de constructorul german este de 72.996 de euro.
Luni, 24 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Audi e-tron S și e-tron S Sportback: versiunile de performanță au trei motoare electrice și până la 503 CP

Audi introduce versiuni de performanță în gama de SUV-uri electrice. Noile e-tron S și e-tron S Sportback oferă până la 503 CP și 973 Nm.
Duminica, 23 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Audi va opri producția lui e-tron pentru “câteva zile”: nemții confirmă lipsa unor componente

Audi a confirmat că va opri producția SUV-ului electric e-tron pentru “câteva zile” din cauza lipsei unor componente, fără să confirme sau să infirme că ar avea o problemă cu furnizarea bateriilor.
Luni, 17 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Audi ar putea lansa un model electric de clasă mică: nemții vor miza pe platforma MEB Entry a Grupului Volkswagen

Audi nu exclude lansarea unui model electric în segmentul B. Conform primelor rapoarte, nemții vor utiliza platforma MEB Entry a Grupului Volkswagen, arhitectură care ca oferi o autonomie de până la 240 de kilometri.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Industrie

Audi, nevoită să reducă producția SUV-urilor electrice e-tron și e-tron Sportback: germanii au probleme cu furnizorii de baterii

Audi va reduce producția SUV-urilor electrice e-tron și e-tron Sportback din cauza dificultăților de aprovizionare cu componente pentru baterii din partea furnizorilor externi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru SUV-ul electric Audi e-tron: autonomie mai mare și pachet exterior S Line

Audi propune o serie de îmbunătățiri pentru SUV-ul electric e-tron. Mulțumită modificărilor hardware și software, autonomia versiunii e-tron 55 quattro a crescut de la 411 kilometri la 436 de kilometri.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte

Audi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept electric: versiunea de serie a acestuia va avea la bază o platformă nouă dezvoltată alături de Porsche

Audi pregătește un nou concept electric care va avea dimensiuni apropiate de cele ale actualului A7 Sportback. Versiunea de serie va folosi platforma PPE, arhitectură dezvoltată în colaborare cu Porsche.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Tur de forță cu Audi e-tron: peste 1.600 de kilometri în 24 de ore

Audi a pregătit o nouă campanie pentru promovarea SUV-ul electric e-tron. De această dată, trei exemplare e-tron 55 quattro au parcurs peste 1.600 de kilometri în 24 de ore, iar pe parcursul turului, mașinile au oprit de șapte ori pentru reîncărcarea bateriilor.
Joi, 01 August 2019 | Modele noi

Audi e-tron va avea o versiune de bază: SUV-ul electric va fi disponibil într-o variantă cu 313 cai putere și autonomie de 300 de kilometri

Audi va lansa o versiune de bază pentru SUV-ul electric e-tron, care va avea 313 cai putere și o autonomie de 300 de kilometri. Ambele valori sunt mai mici decât cele oferite de versiunea disponibilă în prezent la vânzare.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 5. Oradea - Timișoara: de la Piața Unirii la Piața Unirii

Ne îndreptăm cu pași mari către finish-ul turului nostru cu mașini electrice. Suntem în ziua cinci în #ElectricRomânia powered by Kaufland și am pus cap-compas spre sud, coborând de la Oradea spre Timișoara via Arad, pentru o pauză de masă pentru oameni și mașini.
Luni, 17 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 4. De la Târgu Mureș la Oradea: Sprint de-a latul Transilvaniei

A patra zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Târgu Mureș în spatele zidurilor cetății medievale. Caravana și-a continuat drumul către Oradea, poposind mai întâi în Cluj-Napoca. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Mercedes-Benz, Concept, AMG, R8, Audi R8, Audi A1, TDI, AUDI e-Tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru