AUDI e-Tron

Miercuri, 08 August 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii noi despre viitorul SUV Audi e-tron: putere maximă de 402 CP și o autonomie de peste 400 de kilometri. Debutul este programat în 17 septembrie

Audi a publicat o serie de imagini și informații noi referitoare la SUV-ul electric e-tron. Nemții testează la Pikes Peak noul sistem de recuperare a energiei, iar conform datelor, un kilometru parcurs în coborâre poate "introduce" în acumulatori suficientă energie pentru a rula o distanță egală cu cea amintită mai sus.
Vineri, 27 Iulie 2018 | Modele noi

Audi confirmă data de lansare pentru e-tron: SUV-ul electric va fi dezvăluit în 17 septembrie la San Francisco

Audi a confirmat că va prezenta oficial SUV-ul electric e-tron în cadrul unui eveniment care va avea loc în 17 septembrie la San Francisco.
Miercuri, 04 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Audi e-tron: SUV-ul electric are 5 ecrane, dintre care două pentru camerele care înlocuiesc oglinzile

SUV-ul electric Audi e-tron va avea în interior 5 ecrane, dintre care două cu diagonala de 7 inch care vor afișa imaginile camerelor video care înlocuiesc oglinzile laterale.
Marti, 26 Iunie 2018 | Industrie

Audi amână lansarea SUV-ului electric e-tron: evenimentul ar putea avea loc în luna septembrie

Audi a anulat evenimentul din 30 august de la Bruxelles în cadrul căruia urma să dezvăluie SUV-ul electric e-tron. În schimb, lansarea va avea loc în Statele Unite, cel mai probabil în luna septembrie.
Luni, 04 Iunie 2018 | Intern

Audi România primește comenzi pentru noul SUV electric e-tron: rezervare pentru 1.000 de euro plus TVA, lansare în 2019

Audi a dat startul rezervărilor online pentru noul model electric e-tron pentru piața din România în schimbul unei taxe de 1.000 de euro plus TVA, care va reprezenta o parte din avans. Pentru moment, țara noastră are alocate 50 de unități.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Modele noi

Informații noi despre Audi e-tron: SUV-ul electric va deveni primul model de serie cu camere video încorporate în oglinzile laterale

Audi a anunțat că SUV-ul electric e-tron va fi disponibil opțional cu camere video încorporate în oglinzile laterale care vor putea fi setate pentru condus pe autostradă, în mediul urban sau pentru efectuarea parcărilor.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Audi dezvăluie următoarele lansări de mașini electrice: e-tron vine în 30 august, iar Aicon în versiune de serie limitată în 2021

Audi e-tron, primul model electric al mărcii, va fi prezentat oficial în 30 august, în timp ce conceptul electric și autonom Aicon va primi o versiune de serie limitată în 2021.
Sambata, 21 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii noi despre versiunea de serie a lui Audi e-tron: SUV-ul electric va avea o autonomie de peste 400 de kilometri

Audi oferă informații noi despre versiunea de serie a lui e-tron prototype. SUV-ul electric este așteptat să debuteze la finalul anului, iar oficiailii Audi spun că acesta va avea o autonomie de peste 400 de kilometri (sistem WLTP).
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

SUV-ul e-tron va fi produs în uzina din Bruxelles: asamblarea primului model electric Audi va demara în cursul acestui an

Versiunea de serie a lui Audi e-tron prototype va fi asamblată în uzina din Bruxelles. Nemții spun că producția va demara până la finalul anului curent, iar procesul de asamblare va fi unul neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2.
Vineri, 16 Martie 2018 | Modele noi

Audi dezvăluie prețul primului său model electric: SUV-ul e-tron va costa 80.000 de euro în versiunea de bază

Audi e-tron va fi lansat până la finalul acestui an și va avea un preț de pornire de 80.000 de euro în Germania, potrivit declarațiilor președintelui constructorului german.
Joi, 15 Martie 2018 | Modele noi

Audi e-tron Gran Turismo: prima imagine cu noul model electric care va fi lansat după 2020

Audi e-tron Gran Turismo va deveni după 2020 al treilea model electric lansat de Audi după e-tron și e-tron Sportback. Germanii au publicat și prima imagine cu modelul cu 4 uși.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Audi e-tron prototype: primul model electric Audi va intra în producție până la finalul anului

Audi a publicat primele imagini cu e-tron prototype, versiunea de pre-producție a primului model electric al constructorului de la Ingolstadt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Decembrie 2017 | Modele noi

Audi e-tron GT: prima sportivă electrică Audi s-ar putea lansa în 2022

Audi a confirmat că intenționează să lanseze o sportivă electrică sub numele e-tron GT, care va utiliza platforma lui Porsche Mission E și ar putea apărea pe piață în preajma anului 2022.
Joi, 28 Septembrie 2017 | Industrie

Extindere globală: Audi va construi mașini electrice în toate fabricile sale din lume

Audi va construi mașini electrice în toate fabricile sale din lume, inclusiv în Mexic și Ungaria, potrivit CEO-ului Rupert Stadler.
Marti, 01 August 2017 | Masini electrice si hibride

Să vină electricele: Audi vrea reduceri de costuri de 10 miliarde de euro pentru finanțarea viitoarelor mașini eco

Audi vrea să economisească până la 10 miliarde de euro. Banii ar urma să fie folosiți în procesele de cercetare și dezvoltare dedicate viitoarelor modele electrice.
Luni, 17 Iulie 2017 | General

Audi anunță o avalanșă de modele noi: în 2018 vom face cunoștință cu noile A1, A6, A7 și Q3

Audi vrea să șteargă cu buretele rezultatele comerciale obținute în 2016 și promite o avalanșă de modele noi. În 2018 vom vedea noile A1, A6, A7 și Q3. La finalul anului curent ne-am putea delecta și cu electricul E-Tron quattro.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Audi a deschis deja comenzile pentru primul său SUV electric: norvegienii pot să-și rezerve un Audi e-tron quattro cu doar 2000 de euro

Audi a anunțat că norvegienii își pot plasa deja precomenzile pentru viitorul său SUV electric poziționat între Q5 și Q7. Avansul cerut de germani este de 2150 de euro.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Ofensivă ecologică: Audi va lansa 5 modele e-tron în China, inclusiv o maşină electrică cu autonomie de 500 de kilometri

Audi atacă piaţa chineză cu 5 modele e-tron până în 2020, iar printre ele se numără şi o electrică cu autonomie de 500 de kilometri. Urmează şi un SUV electric până în 2025.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Audi h-tron quattro concept sau cum faci din hidrogen un combustibil cool

DupăAudi e-tron quattro concept facem cunoștință cu Audi h-tron quattro Concept. Este vorba despre un SUV alimentat cu hidrogen, care anticipează viitorul Q6.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Modele noi

Șeful Audi: „Lucrăm la un viitor crossover electric”

Rupert Stadler, președintele executiv Audi a recunoscut că Audi are plan două modele electrice e-tron în viitorul apropiat. Unul dintre ele este R8 e-tron, iar cel de-a doilea un crossover cu zero emisii.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Mercedes-Benz, Concept, AMG, R8, Audi R8, Audi A1, TDI, AUDI e-Tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru