Audi anunță o avalanșă de modele noi: în 2018 vom face cunoștință cu noile A1, A6, A7 și Q3

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Luni, 17.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi vrea să șteargă cu buretele rezultatele comerciale obținute în 2016 și promite o avalanșă de modele noi. În 2018 vom vedea noile A1, A6, A7 și Q3. La finalul anului curent ne-am putea delecta și cu electricul E-Tron quattro.

Anul 2018 o să fie unul foarte agitat pentru constructorul Audi. În timpul prezentării noii generații A8, Rupert Stadler, șeful Audi, a oferit o serie de informații interesante cu privire la planurile pe termen scurt.

Piesa principală se numește E-Tron quattro, iar vocile apropiate companiei spun că debutul oficial ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din această toamnă. SUV-ul electric produs de Audi ar urma să deschidă calea pentru și mai multe modele eco.

În 2018, Audi promite să vină pe piață cu noile A1, A6, A7 și Q3. În același timp, oficialii constructorului german spun că viitoarele modele vor prelua o serie de tehnologii disponibile pe noua generație A8. Astfel, noua funcție Traffic Jam Assist ar putea fi integrată și pe viitoarele A6 și A7.

În cadrul aceleiași conferințe, Rupert Stadler a vorbit despre cele trei elemente gândite de nemți în ceea ce privește viitorul mobilității. MyAudi reprezintă modul în care șoferii vor interacționa cu mașina, Audi AI (Artificial Intelligence) face referire la sistemele capabile să gândească și să reacționeze în locul șoferilor, iar Audi e-Tron este sub-brandul care se va ocupa de creșterea numărului de reprezentanți în zona eco.

Via | Autocar

Comentarii (3)

  • inexorabil
    Dacă “sistemele capabile să gândească și să reacționeze ȋn locul șoferilor” ar fi apărut pe vremea…”Săgeților Argintii”, tot atât de celebre ar fi ajuns cele patru inele? Acum vor sări de fund ȋn sus conformiștii, care ȋmi vor servi replica previzibilă, de serviciu: “Fiecare eră cu caracteristicile ei”.

    S-ar cuveni a ȋmpăca și capra, și varza, adică să li se acorde șanse, ȋn plin avânt transumanist, și amatorilor de M.A.I. și pilotaj personal, nu să fie instaurat extremismul electro-autonomelor și al “trendului eco”. De fapt, să nu ne facem iluzii: totul decurge ȋn jurul nostru taman ca ȋn scenariile concepute de excepționalii vizionari George Orwell (“1984”) și Aldous Huxley (“Brave New World”).

    Capitalism, democrație…cine este acel naiv sadea care ȋncă se află sub imperiul impresiei că trăiește pe viu asemenea…utopii?
    1 2
  • bla bla
    @inexorabil Daca te-ai fi nascut in 2050, ti s-ar parea absolut banal, si normal o masina autonoma.Genul tau de comentariu au avut-o si altii cand s-a inventat autoturismul, avionul, etc.
    4 1
  • inexorabil
    Ȋmi place critica la adresa mea, ba chiar o mănânc pe pâine, dar să nu jubileze doritorii, căci…emit minima pretenție de a mă supune justei mustrări doar acela care stăpânește limba română…

    Altfel, dacă mă voi fi născut ȋn 2050 (viitorul anterior este recomandat ȋn acest caz, nu condiționalul optativ perfect), cu siguranță voi fi acumulat ceva cultură automobilitică (unde ești, Mafia?), astfel ȋncât nu voi fi optat pentru degenerarea transumanistă ȋn masă, ci voi fi preferat calitatea adorabilă de vajnic pieton.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru