Audi R8

Luni, 25 Martie | Industrie

Adio, Audi R8. Ultimul exemplar a fost produs în Germania

Audi a anunțat oficial finalul producției modelului său exotic R8. Ultimul exemplar a fost produs la uzina Audi Böllinger Höfe din Germania.
Joi, 08 Februarie | Industrie

Producția lui Audi R8, prelungită datorită cererii mari

Audi a anunțat că va prelungi producția lui R8 pentru a satisface cererea pentru acesta. Modelul de performanță va ieși din producție în luna martie.
Joi, 14 Decembrie 2023 | Modele noi

Ediție de adio pentru Audi R8, disponibilă doar în Japonia. Preț echivalent de 227.000 de euro

Audi a lansat o ediție de adio pentru modelul său de performanță R8. Aceasta va fi disponibilă exclusiv în Japonia și primește câteva elemente vizuale specifice.
Luni, 02 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Succesorul lui Audi R8 va fi electric. Ar putea fi lansat până în 2030

Potrivit unui oficial al mărcii germane, succesorul lui Audi R8 va fi un model electric. Viitorul model de performanță va fi bazat pe noua platformă SSP a constructorului și ar putea fi lansat până la sfârșitul deceniului.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Industrie

Cadou de pensionare: Audi R8 ar putea primi o nouă ediție specială

Constructorul german de automobile anunță că modelul R8 ar putea "primi ceva special" în data de 12 septembrie. Așa cum bine știi, Audi intenționează să retragă supercar-ul cu motor V10, cel puțin, din SUA.
Luni, 19 Iunie 2023 | Modele noi

Lamborghini a făcut profit și nu va înrudi urmașul lui Huracan cu Audi R8

Potrivit unui oficial al mărcii italiene, succesorul lui Lamborghini Huracan nu va mai fi înrudit cu Audi R8. Noul model va avea un propulsor hibrid și o platformă nouă, dedicată.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Industrie

Viitor incert pentru Audi R8 și TT: "Modelele reprezentative din trecut nu sunt neaparat și cele din viitor"

Un oficial de rang înalt al constructorului german de automobile a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre viitorul modelelor R8 și TT.
Marti, 04 August 2020 | Industrie

Presa britanică: Audi ar putea relansa R8 și TT ca modele 100% electrice

Modelele Audi R8 și Audi TT ar putea fi relansate ca vehicule 100% electrice, potrivit surselor din cadrul companiei. Presa britanică susține că, într-un scenariu pesimist, Audi ar putea renunța definitiv la cele două modele în contextul reducerii costurilor.
Vineri, 20 Martie 2020 | Modele noi

Audi a înregistrat denumirea R8 Green Hell: nemții ar putea lansa o versiune de stradă inspirată de actualul model de circuit R8 LMS GT3

Audi a înregistrat denumirea R8 Green Hell, iar conform unor surse apropiate companiei, nemții plănuiesc o versiune de stradă care va prelua o mulțime de elemente de pe varianta de circuit R8 LMS GT3.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Modele noi

Audi a prezentat noua versiune R8 LMS GT4: versiunea de circuit oferă 495 CP și roți motrice spate

Audi a lansat noua versiune R8 LMS GT4. Modelul are la bază R8 facelift și respectă normele FIA cu privire la competițiile GT4. Astfel, motorul V10 de 5.2 litri oferă 495 CP, iar resursele sunt transmise exclusiv către puntea spate.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Modele noi

Audi a prezentat R8 V10 RWD: motor aspirat de 5.2 litri cu 540 CP și roți motrice spate

Audi R8 V10 RWD a fost prezentat oficial. Modelul sport dezvoltat de constructorul german va fi echipat cu motorul V10 de 5.2 litri cu 540 CP ale cărui resurse sunt livrate exclusiv către puntea spate.
Marti, 23 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi a găsit soluția pentru a ține în viață modelul R8: succesorul supercar-ului din Ingolstadt va avea sistem electrificat de propulsie

Oliver Hoffmann, directorul general Audi Sport, a confirmat că supercar-ul R8 va avea un succesor. Conform declarațiilor făcute de acesta, modelul va fi echipat cu un sistem electrificat de propulsie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Iulie 2019 | Motorsport

Audi a lansat noul R8 LMS GT2: versiunea de competiții cântărește 1.350 de kilograme și promite 640 CP

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul R8 LMS GT2. Versiunea dedicată competițiilor costă 338.000 de euro și mizează pe motorul V10 de 5.2 litri.
Sambata, 29 Iunie 2019 | General

Lupta pentru supraviețuire: Oficialii diviziei Audi Sport își doresc ca motorul V10 să fie păstrat și pe viitoarea generație R8

Oficialii Audi Sport își doresc ca motorul V10 de 5.2 litri să rămână în gamă și să fie disponibil și pe viitoarea generație R8. Pentru moment, reprezentanții constructorului german nu au luat o decizie clară cu privire la viitorul lui R8.
Vineri, 24 Mai 2019 | Modele noi

Audi anunță noutăți majore în gamă: Q3 Sportback și alte 6 SUV-uri vor fi lansate în 2019, A8 ar putea avea versiune electrică, iar TT și R8 vor fi eliminate

Audi va lansa în acest an Q3 Sportback, două versiuni sportive pentru Q8 și alte patru SUV-uri, în timp ce A8 ar putea avea versiune electrică, iar TT și R8 vor fi eliminate din gamă și înlocuite cu modele electrice.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi e-tron GTR ar putea înlocui în gamă actualul R8: viitorul model electric va avea aproximativ 670 CP și autonomie de peste 480 de kilometri

Audi R8 nu va primi o generație nouă, dar surse apropiate companiei spun că sportivul din gama nemților va fi înlocuit cu un supercar electric capabil să ofere aproximativ 670 CP. Noul model ar urma să fie "botezat" e-tron GTR, iar acumulatorii de tip solid-state promit o autonomie de peste 480 de kilometri.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificarea ar putea salva gama de sportive Audi: oficialii își doresc generații noi pentru TT și R8

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul sportivelor din gamă, însă există oficiali care își doresc ca TT, R8 și modelele din gama RS să primească generații noi. Sistemele electrificate de propulsie sunt cele care ar putea salva gama de sportive a constructorului din Ingolstadt.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Modele noi

Audi R8 facelift, poze și detalii oficiale: modificări estetice minore, îmbunătățiri la nivelul suspensiei și motoare mai puternice

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la R8 facelift. Modelul producătorului german a primit câteva modificări estetice, îmbunătățiri la nivelul suspensiilor și motoare mai puternice. Vârful de gamă produce acum 620 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.1 secunde.
Marti, 23 Octombrie 2018 | Modele noi

Audi R8 facelift, anticipat de un teaser: sportiva va avea grila mai lată și prize de aer modificate

Audi a publicat un teaser care anticipează prezentarea lui R8 facelift, iar sportiva va beneficia de o grilă mai lată și modificări la prizele de aer.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Audi lansează R8 LMS GT3: modelul de competiții a primit îmbunătățiri minore și ajunge pe circuit la începutul anului viitor

Audi a prezentat versiunea R8 LMS GT3 în cadrul Salonului Auto de la Paris. Varianta de circuit prezintă modificări minore la nivel aerodinamic și un sistem de răcire mai performant. Debutul pe circuit are loc în ianuarie 2019.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Lamborghini, tuning, Range Rover, test, R8, Top Gear, Audi R8, TDI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru