Audi R8

Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Salonul Auto de la Frankfurt va aduna în toamnă cele mai multe şi mai importante lansări din ultimii ani

Toamna acestui an va aduce o avalanşă de premiere mondiale în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Evenimentul german va consemna debutul unor modele simbolice cum sunt Opel Astra, BMW Seria 7 sau Audi A4.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Reportaj

REPORTAJ: R8 la persoana întâi

Audi are mai multe programe care le permit clienţilor sau potenţialilor clienţi să testeze pe circuit modelele sportive din gamă. Printre acestea este şi Sportscar Experience, la care am participat şi noi şi unde am putut să conducem un R8 V10 pe circuitul Bilster Berg din Germania.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Autoipoteze

Audi R10, un supercar inspirat de succesul din Le Mans, poziţionat deasupra actualului R8

Audi va folosi experienţa dobândită în Le Mans pentru a da naştere unui supercar mai mare decât actualul R8 şi botezat V10.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Modele noi

Audi: "Avem cea mai rapidă maşină cu faruri cu laser din lume, R8 LMX"

Disputa dintre Audi şi BMW privind farurile cu laser atinge un nou nivel: Audi spune că are cea mai rapidă maşină cu faruri cu laser din lume. Schimbarea de direcţie vine după ce BMW a livrat săptămâna trecută primul i8 de serie, un model echipat standard cu faruri cu laser.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Tehnologie

Ecranul digital de 12.3 inch al noului TT va fi introdus pe alte patru noi modele Audi până în 2015

Audi va folosi şi pe alte modele ecranul de 12.3 inch, instalat pe noul Audi TT în locul instrumentelor de bord. Germanii îl vor oferi pe alte patru modele până în 2015.
Vineri, 07 Martie 2014 | Modele noi

Audi R8 va primi şi un motor supraalimentat odată cu noua generaţie

Noua generaţie a lui Audi R8 va fi oferită şi în compania unei motorizări supraalimentate. Propulsorul va fi introdus ulterior în gamă, spune Ulrich Hackenberg, şeful departamentului tehnic al mărcii.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Modele noi

Viitorul Audi R8 va fi mai uşor cu 60 de kilograme

Audi lucrează la viitoarea generaţie R8. Supercarul german va fi mai uşor cu 60 de kilograme decât actuala generaţie şi va miza mai mult pe o evoluţie.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (20)

Chiar dacă am fost ocupaţi cu două saloane auto săptămâna aceasta, ne-am făcut temele şi la capitolul tuning. Avem pentru voi cel mai nebun kit de tuning pentru Ferrari LaFerrari, la pachet cu alte supercaruri.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Modele noi

Audi R8 primeşte o nouă generaţie în 2014

Audi a confirmat debutul unei noi generaţii a lui R8 pentru 2014. Aceasta va fi construită într-o nouă fabrică, localizată în Böllinger Höfe, Germania.
Vineri, 09 August 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (14)

Automarket a adunat pentru voi cele mai incitante pachete de tuning ale momentului. Veţi avea ocazia să faceţi cunoştinţă cu un Ferrari, dar şi cu un Mercedes G65 AMG al cărui interior a fost îmbrăcat în piele de crocodil.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (11)

Automarket vă oferă şi astăzi o mulţime de creaţii din lumea tuningului. Avem pentru voi un kit proaspăt dedicat actualului lamborghini Aventador, un Golf de 900 de kilograme şi 1000 de cai putere, dar şi o mulţime de modele BMW.
Vineri, 24 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Automarket revine astăzi cu noi propuneri de tuning pentru săptămâna care a trecut. Îşi fac apariţia mai multe modele Range rover, Ferrari 458 Italia Spider şi chiar Volkswagen Golf 7 GTD.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Şi acest sfârşit de săptămână vă aduce cele mai interesante 10 propuneri de tuning ale ultimelor 7 zile. În centru stau tunerii germani, care se pregătesc deja pentru Salonul Auto de la Geneva cu kituri spectaculoase.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Modele noi

Audi: "Ne dorim un supercar diesel-hibrid, chiar mai bun decât viitorul McLaren P1"

Un oficial Audi a declarat că am putea vedea în următorii ani un supercar diesel-hibrid, poziţionat deasupra lui R8. Modelul va avea la bază tehnologii folosite în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Autoipoteze

Audi ar putea lansa un R10 cu motor diesel

Audi are în plan dezvoltarea unui model poziţionat peste actualul R8 şi botezat R10. Modelul va fi un hibrid ce va avea la bază un diesel V8.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Audi F12 e performance, o nouă versiune electrică a lui R8

Audi a construit un nou prototip bazat pe R8, care are rolul de a testa un sistem de propulsie electric, care oferă un nivel superior de autonomie.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | Tuning

Prior Design a dezvoltat un pachet pentru Audi R8

Tunerii de la Prior Design au realizat un pachet pentru Audi R8 care îi conferă supercarului din Ingolstadt o serie de elemente estetice care amintesc de R8 GT3, modelul de competiţie.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Tehnologie

Audi R8 e-tron va avea o planşă de bord fără butoane, complet digitală

Audi R8 e-tron va renunţa complet la planşa de bord convenţională, înlocuind butoanele cu un ecran tactil. Toate comenzile vor putea fi acţionate prin simpla atingere a ecranului.
Miercuri, 19 Septembrie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am trăit experienţa Audi R8 V10 pe circuitul austriac Red Bull Ring

Știați că există clienți români ai mărcii Audi care își oferă anual răsfățul unor experiențe excepționale la volanul unor mașini supersport pe cele mai cunoscute circuite ale lumii? Automarket a participat la un astfel de eveniment și vă povestește la ce trebuie să vă așteptați.
Miercuri, 25 Iulie 2012 | Modele noi

Audi R8 facelift, primele imagini şi informaţii

Audi R8 a primit un facelift, care include o transmisie revizuită pentru versiunea V10, blocuri optice cu LED-uri oferite standard şi alte modificări subtile.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Lamborghini, tuning, Range Rover, test, R8, Top Gear, Audi R8, TDI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru