Prior Design a dezvoltat un pachet pentru Audi R8

de Sebastian Toma
Miercuri, 26.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Prior Design au realizat un pachet pentru Audi R8 care îi conferă supercarului din Ingolstadt o serie de elemente estetice care amintesc de R8 GT3, modelul de competiţie.

Audi R8 a primit atenţia tunerilor de la Prior Design, careu a realizat un pachet estetic deosebit. Acesta se numeşte GT850, costă 24.900 de euro şi transformă un R8 standard într-un R8 GT3, strict din punct de vedere estetic. Partea frontală include un splitter din fibrdă de carbon şi admisii revizuite, preucm şi un set de praguri laterale. Plafonul a primit o priză pentru admisia aerului, iar posteriorul are o nouă bară de protecţie, care integrează un difuzor de aer şi un eleron fix proeminent.

Opţional, clienţii pot comanda un sistem de evacuare sport şi un set de jante din aliaj ADV1, echipate cu anvelope Continental. Doritorii de putere au la dispoziţie două pachete, unul de 475 CP şi altul de 565 CP, ambele pentru motorul V8 aspirat de 4.2 litri. Interiorul lui Audi R8 primeşte o serie de ornamente din fibră de carbon, dar nu apar modificări majore la acest capitol.

În standard, motorul V8 4.2 FSI al lui R8 are o cilindree de 4.163 centimetri cubi şi dezvoltă 430 CP la 7.900 rpm.

Cuplul maxim al acestei unităţi este de 430 Nm şi este atins între 4.500 şi 6.000 rpm. Un R8 Coupe S-Tronic cu motorul V8 are nevoie de 4.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi poate să atingă 300 km/h.

Via Worldcarfans

Comentarii (1)

  • hardcore...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru