Prior Design

Vineri, 20 Ianuarie 2023 | Tuning

Chiar și Volkswagen ID.Buzz poate fi modificat

Compania germană de tuning Prior Design a publicat o serie de imagini digitale cu pachetul de tuning pregătit pentru modelul electric Volkswagen ID.Buzz.
Marti, 09 Mai 2017 | Tuning

Și electricele se tunează: body kit aerodinamic de la Prior Design pentru Tesla Model S

Dacă aveți un Tesla Model S și vreșți să-i schimbați aspectul într-unul ceva mai agresiv, nemții de la Prior Design vă oferă un kit aerodinamic interesant pentru electrica americană.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (7)

Automarket continuă şi în această săptămână rubrica dedicată tuningului cu alte 10 noi oferte. Cap de afiş este Volkswagen Passat, care ne dovedeşte că se poate transforma într-un model sportiv doar cu câteva accesorii şi un buget redus.
Vineri, 28 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Episodul dedicat celor mai tari creaţii din lumea tuningului ne aduce astăzi în interiorul unui pick-up „vânătoresc” şi ne facem să visăm la sute de cai putere cu ajutorul micilor Mercedes CLA45 AMG şi Audi TT-RS.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Automarket a adunat pentru voi cele mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Nu trebuie să rataţi propuneri nebune create pe baza unor modele consacrate din curtea Lamborghini şi Ferrari. Alături de ele stă şi noul Seat Leon FR.
Vineri, 09 August 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (14)

Automarket a adunat pentru voi cele mai incitante pachete de tuning ale momentului. Veţi avea ocazia să faceţi cunoştinţă cu un Ferrari, dar şi cu un Mercedes G65 AMG al cărui interior a fost îmbrăcat în piele de crocodil.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (12)

Automarket vă aduce şi la acest sfârşit de săptămână cele mai atrăgătoare propuneri din lumea tuningului. Răspund la apel multe modele germane, dar şi noul coupe Alfa Romeo 4C.
Vineri, 24 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (10)

Automarket revine astăzi cu noi propuneri de tuning pentru săptămâna care a trecut. Îşi fac apariţia mai multe modele Range rover, Ferrari 458 Italia Spider şi chiar Volkswagen Golf 7 GTD.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.
Vineri, 15 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Şi acest sfârşit de săptămână vă aduce cele mai interesante 10 propuneri de tuning ale ultimelor 7 zile. În centru stau tunerii germani, care se pregătesc deja pentru Salonul Auto de la Geneva cu kituri spectaculoase.
Vineri, 18 Ianuarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână

Automarket vă propune o colecţie a celor mai interesante 10 propuneri de tuning din săptămâna care a trecut.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | Tuning

Prior Design a dezvoltat un pachet pentru Audi R8

Tunerii de la Prior Design au realizat un pachet pentru Audi R8 care îi conferă supercarului din Ingolstadt o serie de elemente estetice care amintesc de R8 GT3, modelul de competiţie.
Luni, 31 Mai 2010 | Tuning

Prior Design a creat un pachet pentru Mercedes-Benz SL

Mercedes-Benz SL facelift a primit un pachet de tuning estetic de la casa Prior Design. Pachetul îi conferă un aspect mai agresiv, dar performanţele motorului au rămas la acelaşi nivel.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | Tuning

BMW M6 a fost modificat de Prior-Design

Tunerii de la Prior-Design au decis sa modifice modelul bavarez M6. Acesta a "suferit" numeroase schimbari exterioare, iar propulsorul ajunge la 550 CP.
Vineri, 31 Iulie 2009 | Tuning

Mini Cooper S, mai agresiv printr-un kit Prior-Design

Cei nemultumiti de gradul de agresivitate exterioara a lui Mini Cooper S pot opta de acum pentru un kit radical creat de germanii de la Prior-Design.

Tag-uri similare

Mini, tuning, Cooper, Cooper S, Prior Design
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru