Prior Design a creat un pachet pentru Mercedes-Benz SL

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 31.05.2010
Mercedes-Benz SL facelift a primit un pachet de tuning estetic de la casa Prior Design. Pachetul îi conferă un aspect mai agresiv, dar performanţele motorului au rămas la acelaşi nivel.

Tunerii de la Prior Design au realizat o nouă creaţie bazată pe Mercedes-Benz SL, de data aceasta pentru versiunea facelift a modelului german. Modelul este inspirat din versiunea Black Series a acestlui model si prezintă un design deosebit de agresiv. Liniile acestui coupe-cabriolet din Stuttgart sunt puse în valoare de un set de jante din aliaj usor, vopsite în negru. Acestea au dimensiunea de 20 de inch şi sunt echipate cu anvelope de 265/30 pe faţă, respectiv 305/25 pe spate.

Modelul german a primit un kit de suspensie sport, care ii schimbă centrul de greutate şi îi oferă un nivel mai bun al manevrabilităţii. Opţional, cei de la Prior Design oferă acest kit şi pentru modelele echipate cu suspensie pneumatică Airmatic. Astfel, proprietarii de Mercedes-Benz SL pot să reducă garda la sol şi sa îşi îmbunătăţească manevrabilitatea cu ajutorul noii suspensii sport indiferent dacă au sau nu Airmatic.

Printre elemnentele de caroserie adăugate de acest kit putem enumera bara de protecţie faţă, cu fante de aer masive şi bara de protecţie spate. Bara spate integrează un difuzor de aer de dimensiuni mari, în timp ce capacul portbagajului beneficiază de un spoiler discret, ce păleşte în agresivitate în comparaţie cu restul pachetului.

Preţul acestui pachet de tuning nu a fost dezvăluit, iar cei de la Prior Design nu au anunţat încă modificări în materie de performanţe.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • kitch
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru