Bmw

Vineri, 11 Noiembrie | Industrie

BMW iX1, complet electric, a intrat în producție

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producție a modelului cu zero emisii iX1, la uzina din Regensburg.
Joi, 10 Noiembrie | Intern

Prețuri BMW M3 Touring în România: start de la 98.100 de euro

Noul BMW M3 Touring poate fi comandat acum și la noi în țară. Break-ul de performanță al producătorului din Munchen pornește de la 98.116 euro cu TVA inclus.
Vineri, 04 Noiembrie | Intern

BMW i4 în România: o nouă versiune de bază, cu preț de 50.200 de euro

Clienții din România pot comanda acum sedanul electric BMW i4 într-o nouă versiune entry level. Este vorba despre i4 eDrive35, cu 286 CP și preț de pornire de 50.200 de euro.
Luni, 24 Octombrie | Modele noi

BMW publică o imagine cu viitorul XM Label Red. Va oferi 750 CP

Constructorul bavarez a publicat prima imagine oficială cu viitorul XM Label Red. Debutul versiunii cu 750 CP este programat pentru toamna lui 2023.
Joi, 20 Octombrie | Industrie

BMW va investi 1.7 miliarde de dolari în SUA. 6 modele electrice construite aici până în 2030

Constructorul german de automobile va investi 1.7 miliarde de dolari în SUA. Totodată, până în 2030, BMW anunță că va construi în această țară cel puțin 6 modele cu zero emisii.
Joi, 20 Octombrie | Intern

Noul BMW XM a ajuns în România. Au fost vândute deja 15 exemplare

BMW a prezentat noul XM la noi în țară, iar noi am fost acolo să îl întâmpinăm așa cum se cuvine. Mai mult, am aflat că au fost deja vândute 15 exemplare.
Joi, 13 Octombrie | Modele noi

BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru noul M2

Cei care își configurează un BMW M2 de ultimă generație, pot bifa și o serie de accesorii M Performance, majoritatea confecționate din fibră de carbon.
Joi, 13 Octombrie | Intern

Noul BMW M2 poate fi comandat deja în România: start de la 72.000 de euro

Constructorul german de automobile a publicat lista de prețuri pentru noul M2. La noi în țară, modelul de performanță pornește de la 71.876 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 12 Octombrie | Tehnologie

Din 2023, BMW aduce jocurile în mașinile sale. Telefonul, pe post de controller

BMW Group a încheiat un parteneriat cu AirConsole pentru a aduce jocurile în noile modele, începând de anul viitor. Telefonul inteligent va servi drept controller.
Miercuri, 12 Octombrie | Siguranta

Teste EuroNCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Mazda-CX60 și chinezescul BYD Atto 3

Specialiștii Euro NCAP au încheiat o nouă sesiune de teste de siguranță, în cadrul căreia au testat nu mai puțin de 10 modele noi. 8 dintre ele au luat punctajul maxim de 5 stele, inclusiv crossover-ul electric chinezesc BYD Atto 3.
Miercuri, 12 Octombrie | Modele noi

Noul BMW M2 debutează cu 460 CP și cutie de viteze manuală opțională

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație M2. Modelul de performanță rămâne fidel rețetei originale, cu un motor cu șase cilindri în linie (fără urmă de electrificare) și o transmisie manuală opțională.
Marti, 11 Octombrie | Industrie

BMW anunță actualizări over-the-air pentru 3.8 milioane de vehicule

Aproximativ 3.8 milioane de vehicule BMW vor primi un set de actualizări over-the-air. Este vorba despre cele care utilizează sistemele de operare BMW OS 7 și 8.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Octombrie | Industrie

Jucătorii echipei de fotbal AC Milan au primit mașini BMW. X6 a fost cea mai cerută mașină

BMW Italia a livrat 25 de mașini echipei de fotbal AC Milan, inclusiv un exemplar complet electric iX. Parteneriatul dintre cele două entități a fost semnat în primăvara anului trecut.
Luni, 03 Octombrie | Modele noi

Ediție limitată pentru BMW i4 M50: vor fi produse doar 7 exemplare

Constructorul german de automobile și designerul american Ronnie Fieg (fondatorul KITH) colaborează din nou, de acestă dată pentru o ediție limitată a modelului cu zero emisii i4 M50. Vor fi produse doar 7 exemplare.
Joi, 29 Septembrie | Modele noi

BMW anunță versuni noi pentru limuzina Seria 7: două PHEV și un diesel micro-hibrid

Constructorul bavarez de automobile anunță 3 versiuni noi pentru noul Seria 7. Este vorba despre două versiuni plug-in hybrid și un diesel micro-hibrid.
Joi, 29 Septembrie | Intern

Prețuri BMW XM în România: pornește de la 170.000 de euro

BMW a anunțat prețurile pentru noul SUV plug-in hybrid XM în România. Acesta pornește, la noi în țară, de la 170.051 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 28 Septembrie | Tuning

Record mondial: BMW modificat în România, cel mai rapid diesel din istoria mărcii bavareze

Un BMW Seria 1 modificat în România, care dezvoltă 1.020 CP și 1.650 Nm cuplu, tocmai a devenit cel mai rapid diesel din istoria mărcii bavareze. Aproximativ 75% dintre componentele motorului și transmisiei sunt piese de serie originale.
Miercuri, 28 Septembrie | Modele noi

Îmbunătățiri pentru BMW Z4: grilă revizuită și culori exterioare noi

BMW anunță o serie de îmbunătățiri pentru roadster-ul Z4. Printre acestea regăsim culori exterioare noi, dar și un set de jante cu design nou și diametrul de 19 inch.
Miercuri, 28 Septembrie | Modele noi

Acesta este BMW XM, primul SUV dezvoltat de la zero de divizia de performanță: 653 CP și motor PHEV

Constructorul german de automobile prezintă, după o lungă campanie de promovare, primul XM din istorie. SUV-ul are un sistem de propulsie plug-in hybrid și dispune de 653 CP. Ulterior va debuta și o versiune de top cu 745 CP.
Luni, 19 Septembrie | Feature

Povestea lui BMW X1: Cum s-a născut cel mai mic SUV al bavarezilor

BMW X1 se află printre modelele care au demonstrat, cu succes, că SUV-urile nu trebuie să fie neaparat mari și, mai ales, că nu sunt obligate să ofere un sistem de tracțiune integrală. O dovedesc cele peste două milioane de exemplare vândute de-a lungul a trei generații.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru