Bmw

Joi, 04 Iulie | Industrie

BMW X4 ar putea fi eliminat din gamă la finalul acestei generații

Potrivit celor mai recente zvonuri, constructorul german de automobile ar putea elimina din gamă modelul X4 la finalul acestei generații. Informațiile nu au fost confirmate, până acum, de BMW.
Vineri, 28 Iunie | Intern

Prețuri noul BMW M5 în România: start de la 133.000 de euro

Noul BMW M5 Sedan poate fi comandat la noi în țară. Prețurile pornesc de la 132.983 de euro cu TVA inclus, iar livrările sunt programate pentru ultimul trimestru al anului.
Marti, 25 Iunie | Tehnologie

Drumul către condusul autonom. BMW primește aprobare pentru combinarea funcțiilor de nivel 2 și 3

BMW este primul producător de automobile care primește aprobare pentru combinarea funcțiilor de condus autonom de nivel 2 și 3. Pachetul tehnologic este disponibil pe nava amiral Seria 7.
Joi, 13 Iunie | Modele noi

BMW prezintă noul M2 facelift: oferă 480 CP, cu 20 CP mai mult decât înainte

Odată cu facelift-ul operat pentru Seria 2 facelift, BMW a îmbunătățit și versiunea de performanță M2. Cea mai mare noutate este că motorul de 3.0 litri, twin-turbo, dezvoltă acum 480 CP, cu 20 CP mai mult.
Joi, 13 Iunie | Modele noi

Noul BMW Seria 2 facelift: pachetul M Sport este acum standard

BMW a publicat primele imagini și informații despre noul Seria 2 facelift. Modelul compact a primit o serie de îmbunătățiri de design, iar pachetul M Sport este acum standard.
Miercuri, 05 Iunie | Modele noi

Noul BMW Seria 1 facelift: motorizări electrificate și, în premieră, plafon contrastant

Constructorul german de automobile prezintă noul Seria 1. Modelul compact, din segmentul premium, mizează pe un design exterior ușor revizuit și o gamă de motorizări mild-hybrid.
Joi, 30 Mai | Modele noi

Versiuni noi pentru BMW Seria 5: PHEV și diesel cu 6 cilindri, start de la 66.350 de euro

Germanii de la BMW anunță noi versiuni de motorizare pentru Seria 5. Disponibile din vara anului 2024, acestea pornesc de la 66.342 de euro în România.
Joi, 30 Mai | Intern

Prețuri noul BMW Seria 3 facelift în România: start de la 41.950 de euro

Noul BMW Seria 3 facelift poate fi comandat la noi în țară, atât în versiune sedan cât și break, sau Touring în limbajul nemților. Prețurile încep de la 41.948 de euro, cu TVA inclus.
Miercuri, 29 Mai | Modele noi

Noul BMW M3 facelift: 530 CP pentru versiunea Competition M xDrive

Acesta este noul BMW M3 facelift. Versiunea îmbunătățită a modelului de performanță a primit câteva noutăți de design, mai degrabă minore, dar și ceva mai multă putere pentru versiunea de top.
Miercuri, 29 Mai | Modele noi

BMW prezintă noul Seria 3 facelift: design revizuit și baterie nouă pentru versiunea PHEV

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Seria 3 facelift. Cel mai popular model din portofoliul germanilor a primit, printre altele, un design ușor revizuit.
Sambata, 25 Mai | Concepte

BMW prezintă conceptul Skytop: V8 cu 625 CP și plafon din piele

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul concept Skytop. Mașina va fi expusă în cadrul Concursului de Eleganță Villa d'Este.
Vineri, 17 Mai | Intern

Noul BMW Seria 5 Touring, debut național în cadrul evenimentului Poli Auto Fest

Noul BMW Seria 5 Touring a fost prezentat, în premieră, în România cu ocazia evenimentului Poli Auto Fest. Acesta are loc în București, în perioada 17-19 mai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Mai | Industrie

BMW și Mercedes, împotriva taxelor de import impuse de UE pentru mașinile chinezești

Uniunea Europeană se gândește să impună taxe de import pentru mașinile electrice venite din China, dar BMW și Mercedes-Benz sunt împotriva acestei măsuri.
Miercuri, 08 Mai | Modele noi

Acesta este noul BMW M4 CS: 550 CP și cu 20 kg mai ușor decât M4 Competition

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul M4 CS. Coupe-ul de performanță oferă 550 de cai putere și va putea fi comandat începând cu luna mai.
Marti, 07 Mai | Modele noi

Accesorii M Performance, din carbon, pentru BMW Seria 5 Touring

Constructorul german de automobile anunță o serie de accesorii M Performance, majoritatea confecționate din fibră de carbon, pentru Seria 5 Touring și i5 Touring.
Luni, 15 Aprilie | Industrie

BMW X5 plug-in hybrid va fi asamblat la uzina din Brazilia

Grupul BMW anunță că produce modele electrificate la uzina din Araquari, Brazilia. SUV-ul X5 va fi primul plug-in hybrid premium construit în America de Sud, începând din ultimul trimestru al anului 2024.
Vineri, 12 Aprilie | Economic

Vânzări segment premium: BMW în fața Mercedes-Benz după primele 3 luni din 2024

Potrivit celor mai recente cifre de vânzări, BMW a încheiat primul trimestru din 2024 în fața rivalilor de la Mercedes-Benz. Până în acest moment, Audi nu a dezvăluit cifrele de vânzări din Q1.
Vineri, 08 Martie | Industrie

Viitorul BMW M3 ar putea să nu renunțe la motorul termic, până la urmă

Potrivit celor mai recente informații, neoficiale ce-i drept, viitorul BMW M3 va fi oferit atât într-o versiune termică cât și pur electrică. Mai mult, ar putea fi păstrat actualul propulsor de 3.0 litri twin-turbo.
Marti, 05 Martie | Tehnologie

Grupul BMW deschide un nou centru de dezvoltare software în România

BMW Group a semnat un parteneriat cu NTT Data România pentru a deschide un nou centru de dezvoltare software în Cluj Napoca. Până în 2027, aici vor lucra mii de angajați.
Luni, 04 Martie | Modele noi

Electricul BMW i5, transformat în Art Car: grafică digitală care își schimbă culoarea

Sedanul cu zero emisii BMW i5 a fost transformat în Art Car. Denumit i5 Flow Nostokana, acesta este inspirat de clasicul Art Car bazat pe Seria 5 din generația E34, prezentat în 1991.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru