Feedback

Lancia

Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa

Lancia, brandul “abandonat” de grupul Fiat-Chrysler, a reușit să vândă peste 45.000 de mașini în primele 9 luni, doar pe piața din Italia, depășind vânzările totale Alfa Romeo în Europa. Cu un singur model în gamă, Ypsilon, Lancia a dispărut însă din planurile de viitor ale grupului italian.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

IHS Automotive: "SUV-urile mici vor deveni cea mai populară clasă de automobile în Europa"

Tendinţele din Europa arată că subcompactele nu vor mai fi cea mai populară categorie de automobile şi în 2014, urmând să fie detronate de SUV-urile mici.
Marti, 27 Mai 2014 | Industrie

Lancia va renunţa la modelul Delta până la finele anului

Lancia va renunţa treptat la aproape toate modelele din gamă, rezumându-se la comercializarea unui singur model: Ypsilon. Primul pe lista „concedierilor” este modelul compact delta, care va spune adio pieţei la finele acestui an.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.
Joi, 08 Mai 2014 | Industrie

Grupul Fiat confirmă: Lancia va deveni o marcă dedicată exclusiv pieţei italiene

Oficialii grupului Fiat au confirmat planurile pentru marca Lancia. Aceasta va fi dedicată doar pieţei italiene şi va avea în gamă un singur model: Ypsilon.
Vineri, 14 Martie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Piaţa din Europa nu şi-a revenit încă"

Sergio Marchionne contrazice analiştii din industria auto cu privire la previziunile favorabile pentru piaţa din Europa. Directorul companiei italo-americane se aşteaptă la noi scăderi ale vânzărilor pe piaţa europeană.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles, compania realizată în urma unirii Fiat Group - Chrysler Group, şi-a prezentat noul logo

Finalizarea procesului de achiziţie a grupului Chrysler a format o nouă companie, numită Fiat Chrysler Automobiles. Sediul companiei este în Olanda, în timp ce acţiunile sale vor fi listate la bursele de la New York şi de la Milano.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Industrie

Serghio Marchionne: "Lancia va rămâne doar cu Ypsilon şi se va vinde numai în Italia"

Sergio Marchionne a anunţat că marca Lancia va fi oferită exclusiv pe piaţa din Italia şi va avea un sigur model - Ypsilon. Data de la care va fi aplicată schimbarea nu a fost precizată.
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Intern

De la A la Z: maşinile care vor fi lansate în România în 2014

Anul 2014 va aduce peste 40 de modele noi pe piaţa din România. Vă prezentăm o listă provizorie a lansărilor confirmate pentru piaţa internă în decursul anului curent.
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Lancia Delta facelift şi ediţia specială Voyager S vor debuta la Frankfurt

Lancia va expune două premiere în cadrul salonului Auto de la Frankfurt. Este vorba despre facelift-ul discret operat pe Delta şi despre ediţia specială Voyager S.
Miercuri, 31 Octombrie 2012 | Industrie

O marcă imensă e aproape de moarte. Marchionne: "Lancia nu va mai fi niciodată ce a fost"

Sergio Marchionne a anunţat faptul că Lancia nu va mai scoate pe piaţa modele de sine stătătoare, singurele maşini cu sigla italiana în Europa fiind cele din gama Chrysler. Analiştii susţin că e pasul decisiv pentru închiderea definitivă a mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Lancia Flavia Red Carpet vine la Paris

Lancia a anunţat că va lansa la Salonul Auto de la Paris ediţia specială a lui Flavia dezvoltată împreună cu partenerii de la Poltrona Frau.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Modele noi

Lancia Flavia a primit o ediţie specială la Festivalul de Film de la Veneţia

Lancia a transportat cineaştii prezenţi la Festivalul de Film de la Veneţia din 2012 cu o ediţie specială a lui Flavia, numită Red Carpet Edition.
Sambata, 30 Iunie 2012 | Modele noi

Lancia Flavia Cabrio - un set nou de fotografii

Colaborarea dintre Grupul Fiat și Chrysler a născut câteva modele ciudate. Lancia Flavia Cabrio este unul dintre ele, iar italienii au publicat un set nou de fotografii cu acest model decapotabil.
Joi, 29 Martie 2012 | Feature

TOP 10: Eşecuri comerciale din lumea auto

Nu toate modelele lansate de constructorii auto se dovedesc a fi un succes de piaţă. Unele au eşuat lamentabil, în ciuda aşteptărilor mari. Iată zece modele cu o istorie colorată.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Fiat 500L a fost cea mai importantă premieră din standul italienilor

În timp ce standul Fiat a prezentat noile 500L, 500C by Gucci și Punto 2012, Lancia a adus o versiune cu tracțiune integrală a lui Thema și noul Flavia Cabrio. Standurile Jeep și Alfa Romeo nu au fost la fel de bogate în noutăți.
Marti, 21 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Lancia Flavia Cabrio - italienii aduc la Geneva noua lor decapotabilă

Rezultat al colaborării dintre Fiat şi Chrysler, noul Lancia Flavia Cabrio va debuta în formă finală la Geneva. Modelul dispune de un motor de 2.4 litri benzină.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | General

Creatorul lui Ferrari Enzo va desena modelele Chrysler şi Lancia

Lorenzo Ramaciotti, omul care a lucrat la proiecte precum Ferrari Enzo sau Maserati Kubang, va fi creatorul unui nou design pentru modelele Chrysler şi Lancia.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Intern

Noul Lancia Ypsilon pleacă de la 12.160 euro cu TVA inclus

Cea mai ieftină versiune a lui Lancia Ypsilon are un preţ de pornire de 12.160 euro pe piaţa din România. În cazul în care vă atrage revoluţionarul motor TwinAir de 0.9 litri, trebuie să achitaţi cel puţin 14.860 euro cu TVA inclus.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru